Switchiin liittyvät peli- ja laiteuutiset

Keskustelu osiossa Switch, aloittajana Wilbur wals, 30.4.2017.

 1. Wilbur wals

  Wilbur wals SW-8065-2970-1519

  Toivottavasti ei pidä paikkaansa. On huomattavasti mukavampaa saada pitkä lähetys, jossa näytetään useampia pelejä ja yllätyksiä kuin tälläiset mini lähetykset, jossa ehtii vähän pääsemään tunnelmaan niin se jo loppuu. MIeluummin ainakin itse otan 3-4 kunnon Directiä vuodessa kuin kuukautiset mini lähetykset.
   
  Kuruwin tykkää tästä.
 2. Norsukampa

  Norsukampa "His coconut gun, can fire in spurts" Toimitus

  Voisiko mennä näin?

  - Nindies-lähetykset (vai mikä se uusi nimi olikaan?)
  - Tällaiset Partner Showcaset jossa jo julkistettuja 3rd partyja (ja ottaen huomioon Nocturnen uusioversion julkistuksen niin varmaan sitten myös julkistamatonta kamaa?)
  - Ihan vanhat kunnon Directit joissa 1st party-kamaa (nyt kun aikaa säästyy kahden edellä mainitun olemassaolon takia niin hieman enemmän "in-depth" kuten vaikka devien haastiksia yms.?)
  - Megapelien omat spessu-Directit

  Siinä saisi ihan hyvin täytettä aina vuosineljännekselle jos ihan vaan kaksikin laittaisi eetteriin.
   
  Wilbur wals tykkää tästä.
 3. retropälli

  retropälli Jäsen

  Pikmin 3 deluxe julkaistaan switchille 30 lokakuuta. Tätähän on ennustettu jo viimeiset 2 vuotta. Mikähän nintendolla oikein maksoi ja kuinka kauan saa odottaa loppuja porttauksia?
   
 4. ville111

  ville111 Yksinkertaisen yksikäsitteinen yksilö Toimitus

  Eiköhän tuo ole ollut valmis jo kuukausia tai jopa vuosia. Nintendo on vain odotellut hyvää paikkaa julkaista peli, eli tässä tapauksessa uusien julkaisujen kuivaa kautta. Hyvää täytettä muuten (näennäisen) tyhjälle syksylle.
   
 5. Norsukampa

  Norsukampa "His coconut gun, can fire in spurts" Toimitus

  Tätähän ne jotkut sisäpiirien syväkurkut ovat juoruneet että siellä olisi ns. lippaassa vielä näitä Wii U -uusioversioita (Pikmin 3, SM3DW... en sitten tiedä mitä muita enää) ollut odottamassa varastossa jo yli vuoden päivät.

  Ensin pelästyin tämän Pikmin 3:n uuden tulemisen kohdalla sitä että tässäkö nyt oli sitten Nintendon se tämän vuoden THE joulumarkkinapeli, mutta sitten muistin että ei tuo ajankohta nyt ole vielä ihan Black Friday -hulinoihin osuva, vaan sama mihin ikkunaan viime vuonna laittoivat Luigi's Mansion 3:n. Jotain sieltä on siis vielä pakon edestä tulossa tuolle marras-joulukuulle, ellei sitten Nintendo vaan sokeasti luota Bakuganin (julk. marraskuun alussa) vetovoimaan ja upota sen markkinointiin satoja tuhansia dollareita... ..hyi kamala.

  Mitä itse peliin tulee niin varmaankin tulen hommaamaan siitäkin huolimatta että hinta on täysi ja Wii U -versio on pelattuna vanillana läpi sen ilmestyessä. Sen verran aikaa tuosta läpipeluusta kuitenkin on ja jos mukana on kaikki lisärit ja uuttakin sisältöä niin kyllä sitä mielellään noinkin tasokkaasta tekeleestä maksaa uudelleen täydet.
   
  Myy100 tykkää tästä.
 6. Jack

  Jack Viikin kreivi

  Tämäkin peli jää kyllä ostamatta, sillä löytyy jo Wii U:lle. Uusia pelejä odotellessa.
   
 7. Norsukampa

  Norsukampa "His coconut gun, can fire in spurts" Toimitus

  Nintendo esitteli taas hieman numeroita menneeltä vuosineljännekseltä (kalenterivuoden 2020 toinen, Nintendon tilikauden 2020 ensimmäinen) ja melkoista ilotulitusta näytti taas olevan:

  - Konsoleita on nyt mennyt kaupaksi 61,44 miljoonaa josta orkkismallin osuus 52,62 miltsiä ja loput 8,81 sitten Liteä
  - Myyntikvartaalin aikana (huhti-kesä) kassan läpi meni 5,68 miljoonaa yksikköä, joka on noin puolitoista kertaa enemmän kuin viime vuonna samassa ajassa, silloin siis kun maailma oli vielä normaali ilman mitään globaalia pandemiaa
  - Mario Kart 8 Deluxe jatkaa edelleen konsolin myydyimpänä pelinä (26,74 miljoonaa) mutta Animal Crossing veteli itsensä kolmessa kuukaudessa ja yhdessä viikossa ihan kantaan kiinni 22,4 miljoonan myynneillään)
  - Uusia miljoonalistalaisia sitten viime tulosjulkistusten, olivat Switchin ainoat enemmän tai vähemmän isot nimet koko myyntikvartaalilla, eli Xenobladen uusioversio ja Clubhouse Games
  - Ei tullut ilmi Nintendon omassa tiedotteessa mutta bisnestietojätti Bloombergin tietojen mukaan Nintendo laittaa lisää höyryä tuotantolinjoille ja pyrkii saamaan 25 miljoonaa myytyä konsolia kaupaksi tällä tilikaudella (maaliskuu 2020 - maaliskuu 2021)
  - Tulevista peleistä ei luonnollisesti mitään mainintaa. Metroid Prime 4, BOTW2 ja käytännössä Pikminiä lukuun ottamatta kaikki muutkin 1st partyt olivat edelleen TBA-statuksella
   
  Viimeksi muokattu: 6.8.2020
  Wilbur wals ja njrss tykkäävät tästä.
 8. Wilbur wals

  Wilbur wals SW-8065-2970-1519

  Noin kovilla myyntitavoitteilla (25 miljoonaa konsolia) luulisi oikeasti Nintendon hihassa olevan suuria julkistuksia, koska tuo on Switchin historian kovin vuosi myynti tavoite(tiedetään korona tilanne mutta siittä huolimatta). Ei kyllä Pikmin 3:sen omistajana kauheasti lämmitä tuo Deluxe versio. Pikmin trilogia HD päivityksenä sen sijaan olisi ollut kaikille pelaajille mieluisa yllätys. Myös meille harvoille, jotka Wiiuun aikoinaan hankimme Nintendo pelien vuoksi.
   
  Jack tykkää tästä.
 9. Norsukampa

  Norsukampa "His coconut gun, can fire in spurts" Toimitus

  Tällä hetkellä laite myy järjettömiä määriä ihan ilman mitään hypeä aiheuttavia megajulkaisuja ja julkistuksiakin joten ainoa kohta mikä tuota 25 miljoonan tavoitetta voi romuttaa isommin, on uudet konsolit (joulusesonki) ja niiden ensimmäinen myyntiaalto (tammi-helmikuu). Tuohon jos Nintendolla ei ole konsolille mitään muuta myytävää ja markkinoitavaa kuin Bakugan ja Pikmin 3:n uusioversio, ei tule tammi-maaliskuun myyntikvartaalille miljoonaa konsolia enempää myyntilukuihin.
   
  Wilbur wals tykkää tästä.
 10. Norsukampa

  Norsukampa "His coconut gun, can fire in spurts" Toimitus

 11. Wilbur wals

  Wilbur wals SW-8065-2970-1519

  Ou jee!!


   
 12. Garo

  Garo Jäsen

  Wii U:n Hyrule Warriorsista alkaakin olla jo sen verran aikaa, että aivoton musoumättö voisi taas maistua. BotW-maisemat, tyyli ja nähtävästi ihan kaanoniin kuuluva tarina ovat plussaa.
   
  Wilbur wals tykkää tästä.
 13. Rush

  Rush Hovifyysikko Super Fintendo

  Hyrule Warriors oli niin mieltä turruttava teos että eiköhän tämäkin jää hyllyyn.
  Se myönnettäköön että musou-pelille tuskin olisi mistään Zeldan aikajanasta löytynyt sopivampaa paikkaa kuin tämä.
   
  Wilbur wals tykkää tästä.
 14. Norsukampa

  Norsukampa "His coconut gun, can fire in spurts" Toimitus

  Nähtyäni thumbnailin: AAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHH!!!!!!! BOTW-UUTISIA EMMÄÄÄKESTÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!!!!!!!!

  Klikattuani videon auki ja nähtyäni thumbnailia hieman tarkemmin: Mikä v***n musou-peli?!? Haluan kuolla. Jumalani, miksi minut näin hylkäsit...

  Kaksi minuuttia itsemurha-aikeiden jälkeen: Ei tämä nyt ehkä niin huono idea ollutkaan.

  Ei noin muuten genre (edes Zelda-kuoseissa) kiinnostele mutta sen verran laadukasta työtä teki K-T Hyrule Warriorsin kanssa että ainakin pitäisi tulla laadukas tuote, ja nyt vielä itseänikin kiinnostavalla premissillä, eli tapahtumat joita BOTW:ssä ainoastaan taruissa ja kertomuksissa kuuli.

  Nyt onkin sitten Switchin loppuvuosi mitä suurimmalla todennäköisyydellä täynnä, ja jos joku olisi sanonut 31.12.2019 että Nintendon 1st party -pelitarjonta tulee vuonna 2020 näyttämään tältä:

  TMS-uusioversiointi
  Animal Crossing
  Xenoblade Chroniclesin uusioversiointi
  51 seurapeliä -simulaattori
  Uusi Paper Mario
  Kokoelmapaketti jossa on SM64, SMS ja SMG
  Pikmin 3:n uusioversio
  Hyrule Warriorsin jatkoa joka täydentää BOTW:n lorea

  ..olisin ollut hieman jopa pettynyt sillä lippaassa on kuitenkin BOTW 2:n, Metroid Prime 4:n, Bayonetta 3:n yms. kaltaisia nimikkeitä.
   
  Wilbur wals tykkää tästä.
 15. Wilbur wals

  Wilbur wals SW-8065-2970-1519

  Ei luovuta vielä haaveista vaan odotetaan toivonkipinä vakan alla tälle vuotta vielä yhtä julkaisua Nintendon osalta. Musou fani en ole itsekkään mutta kun ympäristönä on BOTW maailma ja tarina sekä taistelut kulkee 100 vuotta sitten tapahtuneessa suuressa katastrooffissa minkä Hyrulle kokee niin olen kyllä todella innoissani. Lisäksi tuo BOTW graaffinen tyyli on vielä kirsikkana kakun päällä. On hieno päästä näkemään mainitsemasi taru sadan vuoden takaisista tapahtumista.
   
 16. Kuruwin

  Kuruwin Epätoivon lähetti

  Kuhan tällä kertaa pomo tappelut ei olisi niin tympeitä niin ihan mielelläni musou "fanina" itse otan uuden Zelda Warriorsin.
   
  Wilbur wals tykkää tästä.
 17. Genkku

  Genkku ¯\_(ツ)_/¯ Ylläpidon jäsen

  Perus japanifantasia-musout eivät kiinnosta ollenkaan, mutta Hyrule Warriors on sarjan standardeilla hyvä peli. Hahmogalleriasta löytyvät kaikki merkittävimmät Zelda-hahmot, joten sanoisin fanipalvelun onnistuneen täydellisesti. Soppaan sekoitettiin ihan kivasti pommit, jousipyssyt ja Zelda-bossit, eivät ne yhtä siistejä ole kuin oikeissa Zeldoissa, mutta perusmättöä nuo piristävät. FE Warriors oli taas huomattavasti mielikuvituksemattomampi tapaus.

  Odotin BotW:n saavan erillisen DLC-stoorin näistä tapahtumista, mutta kyllä tämäkin kelpaa. Kaikin puolin fiksu veto.
   
 18. Norsukampa

  Norsukampa "His coconut gun, can fire in spurts" Toimitus

  Ainoa mikä vähän sapettaa on se että pelistä (Hyrule Warriorsin jatko) ei näytä ekan traikun perusteella löytyvän yhden ainoaa uutta vihollistyyppiä, joka vähän huolettaa myös BOTW 2:n kantilta ajatellen.

  Toivottavasti jotain uusia assetteja löytyy pelistä ettei mene ihan täysin BOTW:n objektien kierrättelyksi.
   
 19. Wilbur wals

  Wilbur wals SW-8065-2970-1519

  Onneksi BOTW 2 tapahtuu tämän kaiken jälkeen, joten uusiin vihuihin ja paikkoihin sekä henkilöihin on suuret mahdollisuudet. Pelihahmojen osalta toki riittää jo se, että näkee kuinka nuo ovat elämäänsä jatkaneet kun Ganon on "päihitetty" uusia paikkoja voisivat hyvin olla vuorten sisäiset luolat ja veden alainen maailma. Tässä käy niin taas, että Aunoma luo tiimineen jotakin sellaista mitä ei pysty edes kuvittelemaan.
   
  Viimeksi muokattu: 10.9.2020
 20. Norsukampa

  Norsukampa "His coconut gun, can fire in spurts" Toimitus

  Siihenhän tuo Aonuman Hyrule Warriors of the Wild -videossa sanoma lause "make the land of Hyrule even more impressive" varmaan viittaa että varsinaista kokoa ei BOTW:n karttaan tulla lisäämään vaan enemmänkin "sisältöä".

  Mutta tälle spekuloinnille on varmaan omatkin ketjunsa luvassa joten jatkot siellä...
   
  Wilbur wals tykkää tästä.