Switchiin liittyvät peli- ja laiteuutiset

Keskustelu osiossa Switch, aloittajana Wilbur wals, 30.4.2017.

 1. bËst

  bËst Jäsen

  Tuo viimeisin infotraileri antoi kyllä paljon uskoa tulevaan. Ainoa isompi heikkous oli nuo "bossit" jotka olivat tahollaan teemaan kuuluvia, mutta käytännössä täysin irrallisia ko. universumista. Lisäksi ne laukaisivat Sticker Star -traumat hyvin vahvasti
   
 2. Norsukampa

  Norsukampa "His coconut gun, can fire in spurts" Toimitus

  Jos ei teippi ole Smashin tulevien DLC-hahmojen joukossa niin Sakurai voi haistaa puolestani pitkät...
   
 3. Wilbur wals

  Wilbur wals SW-8065-2970-1519

 4. Kuruwin

  Kuruwin Epätoivon lähetti

  Nais. En kyllä koskaan pelannut sitä alkuperäistä mutta on kyllä kiinnostanut.
   
  Wilbur wals tykkää tästä.
 5. Wilbur wals

  Wilbur wals SW-8065-2970-1519

  Kait se tuokinostettava kun tulee. Sen verran hyvin nuo kehutut itselle ennen pelaamattomat sarjat ovat Switchillä kolahtaneet. En olisi koskaan uskonut pelaavani Animal Crossikiakaan ja nyt olen siihen oikeasti koukussa. Vanha ukko pelaa eläinten saarta ja intohimolla :grin:
   
 6. Jack

  Jack Viikin kreivi

  Alkuperäinen Pokemon Snap iski kovassa Pokemon huumassa ala-asteikäiseen sarjan diggariin. Vaikea uskoa, että enää tässä iässä Pokemonien kuvaaminen voisi kiinnostaa samalla tavalla. Ellei Nintendo jatka pelin kanssa onnistuneiden uudistuksiensa sarjaa. Mielenkiinnolla jään odottamaan mitä tuleman pitää.
   
 7. Genkku

  Genkku ¯\_(ツ)_/¯ Ylläpidon jäsen

  Itse en ole päässyt koskaan Snappiin sisälle, ilmeisesti tätä sitten katsotaan paksujen nostalgialasien läpi. Toivon että tällä olisi alle 20 eurolla alkava hintalappu, mutta pelkään pahinta.

  Animepeli-Directiä:
   
 8. Wilbur wals

  Wilbur wals SW-8065-2970-1519

  Japanissa kaksi suurta aitaa ylitetty. Switchin myynti ylitti 14 miljoonaa ja Animal Crossing: New Horizon myynti 5 miljoonaa. Eli Switch yksistään ohitti/ohittaa Wiiuun maailman laajuiset myynnit. Nyt on 3DS:sän myynteihin enään matkaa 10 miljoonaa. Saa nähdä koska koska tuo rajapyykki menee rikki. Sehän menee joka tapauksessa. Amerikassahan on viime kuukaudet myös myynnit olleet kovia. Missähän lukemissa Switchin myynnit tällä hetkellä meneepi? Saapa nähdä mitkä on Nintendon joulun ajan julkaisut ja onko myynti silloin yhtä hurjaa kuin viime jouluna. Jos näin on, niin 4 vuoden myynnit alkavat olemaan lähellä 3DS:sän koko elinkaaren myyntejä.

  https://mynintendonews.com/2020/07/...intendo-switch-crosses-14-million-units-sold/
   
 9. Wilbur wals

  Wilbur wals SW-8065-2970-1519

  Huhuja liikkeellä, että BOTW 2 espanjalainen ääninäyttelijä olisi työnsä saanut päätökseen. Tapahtuukohan paras mahdollinen joululahja itselle eli BOTW 2 sujahtaa aattona Switchiin ja sitä pelataan 12 tuntia putkeen!?
   
 10. Norsukampa

  Norsukampa "His coconut gun, can fire in spurts" Toimitus

  Näistä ei kannata koskaan ottaa mitään ideoita siihen milloin peli olisi kauppojen hyllyillä, kuten vaikka Codename S.T.E.A.M. aikoinaan osoitti (dialogi purkkiin 2013 ja peli ulos keväällä 2015). Viikko viikolta käy pienemmäksi toivonkipinä pelin 2020 julkaisusta mutta olisi kiva saada edes jotain virallista materiaalia tai kommenttia pelistä Nintendon suunnalta, sillä tässä haiskahtaa vähän nyt joku Metroid Prime 4/Bayonetta 3/SMTV. Animal Crossingistakin toisaalta saatiin odottaa piiiiiiiiiiitkään mitään materiaalia ensiesityksen jälkeen...
   
  Wilbur wals tykkää tästä.
 11. retropälli

  retropälli Jäsen

  Nintendo treehouse ilmeisesti tänään perjantaina klo 20:00. Paper mariosta gameplayta ja wayforwardin uus projekti paljastetaan kuulemma.
   
  Jack ja Wilbur wals tykkäävät tästä.
 12. Wilbur wals

  Wilbur wals SW-8065-2970-1519

  Tuon Treehousen jälkeisinä päivinä näemme uuden Directin. Tämä on oma veikkaukseni. Lisäksi Nintendolla näyttäisi olevan hyvin pullat uunissa tälle vuotta ja kaikki suunnitellut pelit aikataulussa. Joten kovan luokan Directi tulossa. Eli syksylle ja joulun alle paljon pelattavaa sekä joulun suurhitti. Saapa nähdä mikä se sitten tulee olemaan(toivottavasti BOTW2!).https://www.gamereactor.fi/uutiset/...telmat+ennallaan+koronaviruksesta+huolimatta/
   
 13. Genkku

  Genkku ¯\_(ツ)_/¯ Ylläpidon jäsen

  Parempi ollakin, alkuvuosi on ollut 1st partyjen määrän osalta erittäin kuiva. Xenoblade ja Animal Crossing ainoat isot nimet.
   
  Wilbur wals tykkää tästä.
 14. Norsukampa

  Norsukampa "His coconut gun, can fire in spurts" Toimitus

  Tasan viikon päästä on Nintendon 1st party -julkaisukalenteri taas kerran TBD-moodissa (eikä taida millään Switchille ulkopuolelta tulevallakaan pelillä kirkossa kuulutettua julkaispäivää?). Metroid Prime 4 ja BOTW 2 on molemmat olemassa mutta Paper Marion julkaisun jälkeen ollaan taas ns. tyhjän päällä. Tämä toki puoltaa Directiä mahdollisimman pian, joko ennen tai jälkeen papruputkimiehen pelin julkaisua, sillä jonkinlaista täytettä pitää firman saada myös loppukuusta julkistettavien osavuosikatsauksien viimeiselle sivulle.
   
  Wilbur wals tykkää tästä.
 15. retropälli

  retropälli Jäsen

  Nintendo direct mini tänään klo 17 aiheena aikaisemmin julkaistut 3rd party pelit. Tuskin maltan odottaa että pääsen näkemään lisää gameplayta bakuganista. Hyvällä tuurilla no more heroes 3, bayonetta 3 ,bravely default 2 tai shin megami tensei v vilahtaa ruudulla, mutta odotukset ei ole korkealla.
   
  Wilbur wals tykkää tästä.
 16. Wilbur wals

  Wilbur wals SW-8065-2970-1519

  Toivottavasti siellä näytetään NMH 3:sta, Bayonetta 3:sta ja jotakin ennen julkaisematonta ylläriä. Niin ja toivottavasti tällä viikolla tulee sitten BIG Directi, jossa esitellään Nintendon loppuvuoden omat teokset. Jos näin ei käy, niin täytyy kyllä sanoa, että Nintendo meinaa tosissaan sössiä sen vuoden, jolla sen pitäisi vastata PS5:sen ja uuden äxboksin hypeen!
   
 17. Norsukampa

  Norsukampa "His coconut gun, can fire in spurts" Toimitus

  Switch on jo esimerkiksi parikin kertaa paukutellut jenkkien tietyn kalenterikuukauden myyntiennätykset rikki siitäkin huolimatta että planeetta on ollut kriisissä koko kevään ajan, joten ihan hyvin tuntuu Switchillä menevän vaikkakaan ei kuukausittain hyllyille puske uutta suurnimikettä. Mieluummin sitten jättää ne suurnimikkeet sinne aikaan kun kilpailutilanne alkaa olemaan ensi vuonna ihan kunnolla päällä kun uudet konsolit ovat ottaneet jalansijaa ja aloittaneet omat julkaisutahtinsa. Nyt konsoli myy itsekseen joten isompia kevätjuhlaliikkeitä on turha tehdä.
   
 18. Kuruwin

  Kuruwin Epätoivon lähetti

  Suoraan olisi vaan voinut olla Shin Megami Tensei direct koska muulla ei ollut väliä. Nocturnen remake otetaan iloisesti vastaan jos siinä on parannuksia alkuperäisen suhteen niin kuin todennäköisesti on. Vähän turhan työläs se PS2 versio.
   
 19. Wilbur wals

  Wilbur wals SW-8065-2970-1519

  Niin. Voisihan sitä silti tuoda pelejä pelikonsolille vaikka se näyttää ilman niitä myyvänkin. Ihan vain meidän Nintendopelaajien iloksi ja varmasti sijoittajatkin siittä olisivat mielissään.

  Kyllä kannatti odottaa melkein vuosi Directiä. 8 minuuttia pelkkää tykitystä :-D. Shin Migmami Tenseit olivat hienoja ja remastorointiahan se pitää ostaa, jotta pääsee sarjaan sisään. Jotenkin kyllä oli todella turha Directi. Kokonaiset 8 minuuttia. Olisivat säästäneet Shin Migami Tenseit vaikka seuraavaan.
   
 20. Genkku

  Genkku ¯\_(ツ)_/¯ Ylläpidon jäsen

  Japanin Direct oli 4min pidempi ja parempi. Tämä länkkäriversio näytti vain hätäisesti isommasta Directistä leikatulta 3rd party -osiolta. Itse en ole oikein kiinnostunut niin perinteisistä jrpg-sarjoista kuin SMT.

  Discordissa aavistelin jo näiden Minien tulleen jäädäkseen. Jo nimen perusteella vaikutti siltä, että näitä nähtäisiin jatkossa kuukausittain. Pidempien Directien jatko on vähän arvoitus mm. näiden kommenttien jälkeen. Japanilainen pukumies laskee tietysti, että somepöhinä ja trendaaminen kerran kuussa on positiivisempaa kuin pari kertaa vuodessa, vaikka sisällöllisesti oltaisiin lähempänä Sonyn laimeita State of Play -videoita. Se ihmetyttää edelleen, miksi näihin ei laiteta täytteeksi vaikka 5 minuutin edestä indiepelejä, joiden vähälle huomiolle jääneitä trailereita Nintendo latailee kuitenkin satunnaisina arkipäivinä.
   
  Myy100 tykkää tästä.