Switchiin liittyvät peli- ja laiteuutiset

Keskustelu osiossa Switch, aloittajana Wilbur wals, 30.4.2017.

 1. Wilbur wals

  Wilbur wals SW-8065-2970-1519

  PS 5 esiteltiin varsin vakuuttavan pelikattauksen kanssa. Saapa nähdä onko Nintendon vastaus julkaisuiltaan Partnerin mini Directi vai meinaako ne todella kertoa tulevaisuuden peleistään kunnon Directillä sillä nyt jos koskaan olisi sille paikka.
   
 2. Wilbur wals

  Wilbur wals SW-8065-2970-1519

  Ou jee!!  Ou jee jee!!

   
 3. Norsukampa

  Norsukampa "His coconut gun, can fire in spurts" Toimitus

  Paljon on tullut suosikkipelitalolleni muristua olemattomasta Switch-tuestaan mutta kaikki on tällä annettu anteeksi. Huhhuh ja pulssi on nippa nappa tasaantunut.

  Jotenkin sellainen kutina päällä että jos huhut siitä tehokkaammasta Switchistä pitävät kutinsa, on sen julkaisu (ainakin Japanissa) samana päivänä kuin MHR:n julkaisu.
   
  Wilbur wals tykkää tästä.
 4. Kuruwin

  Kuruwin Epätoivon lähetti

  Disgaean kanssa olisin kyllä mieluummin katsellut sitä vanhaa tyyliä mutta eipä tuo uusi tyylikään huono ole. Vähän kyllä aloin hikoilla kun kuulin että on true 3D. Saa nähdä tuleeko myöhemmin Pleikalle. En ole kyllä kauhean yllättynyt että alusta vaihtui koska Disgaea vissiin myynyt paljon paremmin switchillä.

  Rune Factoryn viitosen näkeminen oli ykkös juttu tästä lähetyksestä. Kelpaa kyllä stoories kakkonenkin vaikka ei ole vielä ykköstäkään kerenny pelata.
   
  Wilbur wals tykkää tästä.
 5. Genkku

  Genkku ¯\_(ツ)_/¯ Ylläpidon jäsen

  26.3 olisi kyllä hyvin "nintendomainen" päivä konsolijulkaisuun (fiscal year päättyy 31.3) ja Directin pisimmällä ollut tarkka päivämäärä. Sattumaako että myös Balan Wonderland sai saman päivämäärän?
   
  Viimeksi muokattu: 18.9.2020
 6. Wilbur wals

  Wilbur wals SW-8065-2970-1519

  Kyllä tässä pikku hiljaa alkaa valkenemaan Nintendon kovat myyntitavoiteet tälle vuotta. Varsinkin jos joululle paljastetaan vielä yksi suuri Nintendo peli. Ensimmäinen alkuvuosi kun Switchille on luvassa 2 suurta nimikettä ja jos tosiaan Pro tuleepi myyntiin Monster Hunterin julkaisuun niin oikein hyvästä paukkuu vuosiennätykset myynneissä.
   
 7. Jack

  Jack Viikin kreivi

  Jos Nintendon tämän vuoden linja jatkuu, niin joulunahan ilmestyy uusi Metroid:Yllatus:
   
  Wilbur wals tykkää tästä.
 8. Wilbur wals

  Wilbur wals SW-8065-2970-1519

 9. Norsukampa

  Norsukampa "His coconut gun, can fire in spurts" Toimitus

  Vuodenvaihteeseen mennessä menee kyllä 70 miljoonaa heittämällä läpi. Kahden ja puolen viikon päästä julkaistavissa tuoreimmissa numeroissa (30.9. asti) voi juuri ja juuri mennä 65 miljoonaa rikki mutta jouluneljänneksellä on odotettavissa sellaista 7-10 miljoonaa myytyä mötikkää.
   
  Wilbur wals tykkää tästä.
 10. Wilbur wals

  Wilbur wals SW-8065-2970-1519

 11. Wilbur wals

  Wilbur wals SW-8065-2970-1519

  Switch myy Japanissa ilman isoja julkaisujakin 140000 kappaletta. Lieneekö ensi perjantaina ilmestyvällä Hyrule Warriors Age of Calamitylla osuutta asiaan? Myös Amerikassa kovia myyntilukuja. Lokakuun kaikkien aikojen toiseksi kovimmat myyntilukemat Wiin jälkeen. Todella jännä nähdä miten myynnit kehittyvät nyt kun uudetn sukupolven konsolit ovat ilmestyneet markkinoille!
   
 12. Norsukampa

  Norsukampa "His coconut gun, can fire in spurts" Toimitus

  Viikkotasolla saattaa myydä normaalia vähemmän mutta isossa kuvassa (koko joulusesonki) ei tule todellakaan myymään yhtään sen vähempää mitä normaalistikaan. Sonylla ja Microsoftilla on molemmilla Switchiä kalliimmat tuotteet, niitä on hyvin rajallinen määrä (etenkin PS5:ttä) kauppojen hyllyillä ja Switch on tänä jouluna markkinoinut erittäin aggressiivisesti mm. Ring Fit Adventurella ja Animal Crossingilla jotka uppoavat kuin häkä myös vähemmän pelaavien mieltymyksiin.

  Hyrule Warriorsin jatko-osa riittää Nintendolle sillä Switch myy tällä hetkellä ihan itsekseen aivan hysteerisiä lukuja. Todellisen jättipotin osuessa kohdille, saattaa jopa 80 miljoonan laitteen raja mennä rikki tässä myyntikvartaalissa? Itse uskon että se menee vasta seuraavassa mutta ei näistä ikinä tiedä?
   
  Wilbur wals tykkää tästä.
 13. Wilbur wals

  Wilbur wals SW-8065-2970-1519

  Tuo 80 miljoonaa on todella lähellä ennen maaliskuuta ja Switchin 4-vuotis synttäreitä. Kevät on ennätyskova Switchin osalta pelikattauksen kanssa. "Uusi" 3-D Mario, Monster Hunter sekä BD 2 ja Shin Megami Tensei 3 remasteri. Lisäksi jos tuo todella paljon huhuttu ja Furukawan vihjaama Pro vielä ilmestyy Monster Hunter Risen julkaisuun niin myynneissä ei ole mitään tolkkua.
   
 14. Jack

  Jack Viikin kreivi


  Näyttää todella mielenkiintoiselta tuo uusi lisäri. Mutta en saa aivan selvää onko kyseessä uusi kokonainen tarina vai yksi pidempi kenttä?
   
  Viimeksi muokattu: 14.1.2021
  Wilbur wals tykkää tästä.
 15. Garo

  Garo Jäsen

  Viralliset sivut lupaavat lyhyttä mutta toiminnantäyteistä kokemusta, joten luultavammin vain yksi iso kenttä, joka kuitenkin on pääpelistä erillinen kokonaisuus.
   
 16. Wilbur wals

  Wilbur wals SW-8065-2970-1519

  Aika mielenkiintoinen alkuvuosi Switchillä. Brave Default 2, Super Mario 3-D World+ Bowser Fury, Monster Hunter Rise ja New Pokemon Snap ensimmäiseen neljään kuukauteen. Olisiko kenties tulossa Switchin kaikkien aikojen pelivuosi?
   
 17. Jack

  Jack Viikin kreivi

  Super Mario 3D World ja Pokemon Snap ovat vanhan kierrätystä. Mutta tähän päälle vielä mahdolliset Zelda uusinnat, niin ihan mukavalta tämä näyttää. Saisi toki tulla niitä kauan kaivattuja Nintendon uusia pelejä (ok viime aikoina ei ole ollut aikaa pelata edes jo omistamiani pelejä loppuun, joten turhaa marinaa tämä) ja mikäli saisimme vielä jotain isoja kolmannen osapuolen pelejä (jotenkin toivoisin Call of Dutya yms. vaikka tiedän ettei näin tule käymään), niin kyllähän tässä olisi aineksia vaikka mihin!
   
  Wilbur wals tykkää tästä.
 18. Wilbur wals

  Wilbur wals SW-8065-2970-1519

 19. Norsukampa

  Norsukampa "His coconut gun, can fire in spurts" Toimitus

  Nintendo ei suinkaan omista Bayonettaa täysin. Varsinainen IP on nykyään vieläkin Segan omistusoikeutena, mutta sarjan kaksi peliä jakautuvat siten että Sega määrää kaiken mitä sarjan ekaan peliin tulee, ja Nintendo (joka rahoitti kakkososan tekemisen) määrää kaikesta mitä Bayonetta 2:lle tehdään. Astral Chainin IP:n ostaminen, milloin se ikinä sitten tapahtuikaan, on kyllä hyvä asia sillä se antaa toivoa jatko-osan jossain vaiheessa ilmestymiselle. Eiköhän siellä homma anneta Namco-Bandain käsiin tulevaisuudessa. Sen verran läheiset välit tuntuvat firmoilla nykypäivänä olevan.
   
 20. Norsukampa

  Norsukampa "His coconut gun, can fire in spurts" Toimitus

  Hieman avainknoppeja tämän päivän tulostiedotteista.

  - Switch ei ihan päässyt 80 miljoonan ylitykseen tuloskvartaalin aikana (on toki sen yli kirjoitushetkellä) vaan 79,87 miltsiä jäi aikakirjoihin, jolla laite ohitti kuitenkin heittämällä 3DS:n myyntiluvut
  - Mario Kart 8 Deluxen ja New Horizonsin välinen kaksintaistelu jatkuu. MK8D on nyt myynyt 33,41 miljoonaa (kaikkien aikojen toiseksi myydyin Nintendon peli jos mukaan lasketaan Wii U -alkuperäisversion myynnit) ja AC:NH on tosiaan hieman yli yhdeksässä kuukaudessa myynyt 31,18 miljoonaa
  - Pikmin 3 Deluxe on myynyt joulukuun loppuun mennessä 1,91 miljoonaa kappaletta, tehden siitä kaikkien aikojen myydyimmän Pikmin-sarjan pelin
  - Marion 3D-kokoelmapaketti on joulukuun loppuun mennessä myynyt 8,32 miljoonaa kappaletta joten kiire tulee jos se aikoo päästä kymppikerhoon ennen kun se lähtee lopullisesti (niin varmaan...) pois myynnistä maaliskuun viimeinen päivä
  - Julkaisulistassa olevat ikisuosikit (Metroid Prime 4, Bayonetta 3 ja BOTW 2) edelleen TBA-statuksella
  - Furukawa sanoi että uutta Switch-mallia ei ole tiedossa lähiaikoina, joka kuitenkin on tyystin eri vastaus mitä viime vuonna näihin aikoihin jolloin vastaus samaan kysymykseen oli että Nintendolla ei ole mitään suunnitelmia julkaista tai edes julkistaa uutta konsolimallia vuoden 2020 aikana

  Ruusuinen näyttää olevan Nintendon tulevaisuus. Firmalla on omien raporttiensa mukaan sen verran komponentteja jemmassa että konsoleista ei tule maailmanlaajuisesti olemaan pulaa vaikka Mario- ja MonHu -kuosiset konsolit kävisivätkin odotettua paremmin kaupaksi (Japanissa saattaa kuulemma joissain liikkeissä olla hieman vaihtelua saatavuuden kanssa), joka kuulostaa aika mairealta tilanteelta kun otetaan huomioon että next-gen -laitoksissa on raporttien mukaan luvassa isompaa helpotusta saatavuuksiin vasta kesän tienoilla. Nyt sitten jännitettävää onkin siinä että mitä tulee tapahtumaan melkeinpä väistämättömän Switchin Pro -revision kanssa, ja miten se tulee vaikuttamaan Switchin myynteihin koko sen jonain päivänä päättyvän elinkaaren kanssa?
   
  Viimeksi muokattu: 1.2.2021
  Wilbur wals tykkää tästä.