Switchiin liittyvät peli- ja laiteuutiset

Keskustelu osiossa Switch, aloittajana Wilbur wals, 30.4.2017.

 1. Wilbur wals

  Wilbur wals SW-8065-2970-1519

  PS 5 esiteltiin varsin vakuuttavan pelikattauksen kanssa. Saapa nähdä onko Nintendon vastaus julkaisuiltaan Partnerin mini Directi vai meinaako ne todella kertoa tulevaisuuden peleistään kunnon Directillä sillä nyt jos koskaan olisi sille paikka.
   
 2. Wilbur wals

  Wilbur wals SW-8065-2970-1519

  Ou jee!!  Ou jee jee!!

   
 3. Norsukampa

  Norsukampa "His coconut gun, can fire in spurts" Toimitus

  Paljon on tullut suosikkipelitalolleni muristua olemattomasta Switch-tuestaan mutta kaikki on tällä annettu anteeksi. Huhhuh ja pulssi on nippa nappa tasaantunut.

  Jotenkin sellainen kutina päällä että jos huhut siitä tehokkaammasta Switchistä pitävät kutinsa, on sen julkaisu (ainakin Japanissa) samana päivänä kuin MHR:n julkaisu.
   
  Wilbur wals tykkää tästä.
 4. Kuruwin

  Kuruwin Epätoivon lähetti

  Disgaean kanssa olisin kyllä mieluummin katsellut sitä vanhaa tyyliä mutta eipä tuo uusi tyylikään huono ole. Vähän kyllä aloin hikoilla kun kuulin että on true 3D. Saa nähdä tuleeko myöhemmin Pleikalle. En ole kyllä kauhean yllättynyt että alusta vaihtui koska Disgaea vissiin myynyt paljon paremmin switchillä.

  Rune Factoryn viitosen näkeminen oli ykkös juttu tästä lähetyksestä. Kelpaa kyllä stoories kakkonenkin vaikka ei ole vielä ykköstäkään kerenny pelata.
   
  Wilbur wals tykkää tästä.
 5. Genkku

  Genkku ¯\_(ツ)_/¯ Ylläpidon jäsen

  26.3 olisi kyllä hyvin "nintendomainen" päivä konsolijulkaisuun (fiscal year päättyy 31.3) ja Directin pisimmällä ollut tarkka päivämäärä. Sattumaako että myös Balan Wonderland sai saman päivämäärän?
   
  Viimeksi muokattu: 18.9.2020
 6. Wilbur wals

  Wilbur wals SW-8065-2970-1519

  Kyllä tässä pikku hiljaa alkaa valkenemaan Nintendon kovat myyntitavoiteet tälle vuotta. Varsinkin jos joululle paljastetaan vielä yksi suuri Nintendo peli. Ensimmäinen alkuvuosi kun Switchille on luvassa 2 suurta nimikettä ja jos tosiaan Pro tuleepi myyntiin Monster Hunterin julkaisuun niin oikein hyvästä paukkuu vuosiennätykset myynneissä.
   
 7. Jack

  Jack Viikin kreivi

  Jos Nintendon tämän vuoden linja jatkuu, niin joulunahan ilmestyy uusi Metroid:Yllatus:
   
  Wilbur wals tykkää tästä.
 8. Wilbur wals

  Wilbur wals SW-8065-2970-1519

 9. Norsukampa

  Norsukampa "His coconut gun, can fire in spurts" Toimitus

  Vuodenvaihteeseen mennessä menee kyllä 70 miljoonaa heittämällä läpi. Kahden ja puolen viikon päästä julkaistavissa tuoreimmissa numeroissa (30.9. asti) voi juuri ja juuri mennä 65 miljoonaa rikki mutta jouluneljänneksellä on odotettavissa sellaista 7-10 miljoonaa myytyä mötikkää.
   
  Wilbur wals tykkää tästä.
 10. Wilbur wals

  Wilbur wals SW-8065-2970-1519

 11. Wilbur wals

  Wilbur wals SW-8065-2970-1519

  Switch myy Japanissa ilman isoja julkaisujakin 140000 kappaletta. Lieneekö ensi perjantaina ilmestyvällä Hyrule Warriors Age of Calamitylla osuutta asiaan? Myös Amerikassa kovia myyntilukuja. Lokakuun kaikkien aikojen toiseksi kovimmat myyntilukemat Wiin jälkeen. Todella jännä nähdä miten myynnit kehittyvät nyt kun uudetn sukupolven konsolit ovat ilmestyneet markkinoille!
   
 12. Norsukampa

  Norsukampa "His coconut gun, can fire in spurts" Toimitus

  Viikkotasolla saattaa myydä normaalia vähemmän mutta isossa kuvassa (koko joulusesonki) ei tule todellakaan myymään yhtään sen vähempää mitä normaalistikaan. Sonylla ja Microsoftilla on molemmilla Switchiä kalliimmat tuotteet, niitä on hyvin rajallinen määrä (etenkin PS5:ttä) kauppojen hyllyillä ja Switch on tänä jouluna markkinoinut erittäin aggressiivisesti mm. Ring Fit Adventurella ja Animal Crossingilla jotka uppoavat kuin häkä myös vähemmän pelaavien mieltymyksiin.

  Hyrule Warriorsin jatko-osa riittää Nintendolle sillä Switch myy tällä hetkellä ihan itsekseen aivan hysteerisiä lukuja. Todellisen jättipotin osuessa kohdille, saattaa jopa 80 miljoonan laitteen raja mennä rikki tässä myyntikvartaalissa? Itse uskon että se menee vasta seuraavassa mutta ei näistä ikinä tiedä?
   
  Wilbur wals tykkää tästä.
 13. Wilbur wals

  Wilbur wals SW-8065-2970-1519

  Tuo 80 miljoonaa on todella lähellä ennen maaliskuuta ja Switchin 4-vuotis synttäreitä. Kevät on ennätyskova Switchin osalta pelikattauksen kanssa. "Uusi" 3-D Mario, Monster Hunter sekä BD 2 ja Shin Megami Tensei 3 remasteri. Lisäksi jos tuo todella paljon huhuttu ja Furukawan vihjaama Pro vielä ilmestyy Monster Hunter Risen julkaisuun niin myynneissä ei ole mitään tolkkua.