Switchiin liittyvät peli- ja laiteuutiset

Keskustelu osiossa Switch, aloittajana Wilbur wals, 30.4.2017.

 1. Jack

  Jack Viikin kreivi

  Tietyllä tapaa tuo Arceus pelin maailma ja tyyli kiehtoo enemmän kuin aiemmat ja ehkä tuo tuleva Pokemon-peli. Mielenkiinnolla odottelen lisää tietoa tuosta co-op mahdollisuudesta. Kuulostaa mielenkiintoiselta vaikka tuskin siihen löytyy seuraa ihan lähipiiristä.
   
 2. Wilbur wals

  Wilbur wals SW-8065-2970-1519

  Näyttää se vain hyvältä. Vau!! Nintendo julkaisu juuri sivuillaan Bayonetta 3:sen trailerin ja julkaisupäivän!

   
 3. ville111

  ville111 Yksinkertaisen yksikäsitteinen yksilö Toimitus

  Kaipa tuo ihan kivalta näyttää, mutta henkilökohtaisesti kiinnostus Bayonettaa kohtaan on ihan nollissa. Tykkään kyllä (hyvin tehdyistä) hack 'n slash -peleistä, mutta en erityisemmin pidä Bayonettan hahmodesigneista. No, ehkä joskus kokeilen aikaisempia osia ja katson sopiiko sarja lainkaan omaan makuuni.
   
 4. Kuruwin

  Kuruwin Epätoivon lähetti

  No ykkönen on kyllä parhaimpia hack 'n slasheja mitä on tehty niin kannattaa kyllä tilaisuus antaa.
   
 5. Wilbur wals

  Wilbur wals SW-8065-2970-1519

  Itse ostin Switchille aikoinaan tuon Bayonetta 1+2 pelipaketin ja minun mielestäni taas kakkonen paransi varsinkin pelattavuuden osalta huomattavasti ensimmäiseen osaan verrattuna ja teki pelaamisesta huomattavasti sujuvampaa. Tämä on hieno pelisarja mutta jotenkin itselle kolahti vielä enemmän tuo Astral Chain, jolle toivottavasti nähdään jatko-osa sitten seuraavalla Nintendon laitteella.
   
 6. Kuruwin

  Kuruwin Epätoivon lähetti

  Monet kyllä vannoo sen kakkosen nimeen, mutta omasta mielestäni se oli selvästi heikompi. Ei se huono ole, mutta joissain suhteissa eka oli paljon hiotumpi.
   
  Wilbur wals tykkää tästä.
 7. ville111

  ville111 Yksinkertaisen yksikäsitteinen yksilö Toimitus

  Astral Chain vaikuttaa kieltämättä todella kiinnostavalta. Odotan myös mielenkiinnolla kuinka hyvin Nier Automata pelittää Switchillä, se on kiinnostanut jo jonkin aikaa mutta ei ole koskaan tullut hankittua. Toisaalta, vaikka Nier Automata pelittäisikin Switchillä hyvin, olisi se todennäköisesti silti parempi pelata (ja halvempi) millä tahansa muulla laitteella.
   
  Wilbur wals tykkää tästä.
 8. Jonelinkki

  Jonelinkki Vieras

  Bayonetta 3 kehuttiin joskus vanhanaikaisella grafiikoilla, mutta onhan tämä parantunut edellisten osien tapaan paremmin.

  Minulla ei ole kokemusta yhtään Bayonetta peleistä. Onko tämä peli jollakin tapaan Dark Souls tyyliin vai jotenkin vaikea. Jos tämä pelisarja on hauskaa pelattavaa, niin voisin joskus harkita ostoa.
   
 9. Genkku

  Genkku ¯\_(ツ)_/¯ Ylläpidon jäsen

  Ei lähellekään, vaan klassinen ja vähän hack n slash -tyylinen toimintapeli, joka ei ota itseään liian vakavasti. Vaihtoehtoinen vaikeampi vaikeustaso löytyy. Olen arvostellut sekä ykkösen että kakkosen Wii U:lla ja pidin kovasti molemmista. Kakkonen oli ehkä Wii U:n komein ja sulavin peli (720p/60fps).
   
  Wilbur wals ja Jack tykkäävät tästä.
 10. Wilbur wals

  Wilbur wals SW-8065-2970-1519

  Siinähän tuo Switch merkkinen hyöryveturi jyrää kohti kaikkien aikojen myydyimmän konsolin titteliä. Konsoli ohitti 111 miljoonan myydyn konsolin rajan eli PS 4 on jo nurkan takana ja Nintendo DS:sän sekä PS 2:sen häntä jo näkyy. PS 2:sen myynteihin vaikutti kovasti silloinen levyasema eli se avitti varmasti myyntiä. Tosin täytyy ottaa huomioon, että Nintendo Switch yhdistää Nintendon kaksi konsolia yhteen, joten myyntipotenttiaalikin on aivan toisenlainen kuin pelkällä kotikonsolilla. Toisaalta Switch myy kyllä pelkästään konsolin ja pelien vuoksi, että siitä pitää antaa kyllä pisteet Nintendon uraa uurtavalle konsolille.
   
 11. Wilbur wals

  Wilbur wals SW-8065-2970-1519

  Minusta näytti tuo uusimman Pokemonin esittelyvideo siltä, että Game Freakki on todella mennyt eteen päin sarjassa ja itsenikin valtasi kohtalaisen kova mielenkiinto tuota marraskuussa ilmestyvää teosta kohtaan.

   
  Jack tykkää tästä.
 12. Wilbur wals

  Wilbur wals SW-8065-2970-1519

  Koskahan Nintendo alkaa paljastelemaan vuoden 2023 pelilistaansa? Taas kerran aika mysteerinen tuo julkaisujen tulevaisuus Nintendon osalta ja itse veikkaan joka tapauksessa, että vuosi 2023 tulee olemaan Switchin viimeinen kokonainen pelijulkaisuvuosi koska sen jatkaja ilmestyy 2024. En usko, että BOTW 2 siirtyy suoraan Switch 2:lle mutta Metroid 4:sen osalta voisin siihen uskoakkin. Saapa nähä mitä tulevaisuus tuo tullessaan.
   
 13. Kuruwin

  Kuruwin Epätoivon lähetti

  Ei kieltämättä kyllä tule Zeldan ja Metroidin ohella mitään tekeillä olevaa projektia mieleen. Tälle vuodelle kyllä on Pokemonia, Bayonettaa ja muuta, mutta ensi vuosi on aika sirkkojen sirinää.
   
  Wilbur wals tykkää tästä.
 14. Wilbur wals

  Wilbur wals SW-8065-2970-1519

  Huhuja liikkuu syyskuun Directistä. Olisihan tuo aika saada iso Directi, jossa paljastettaisiin ylläreitä ja edes hieman avattaisiin ensi vuoden pelitajontaa siitä huolimattakin, että loppuvuoden pelikattaus Switchin osalta onkin älyttömän kova.
   
 15. Wilbur wals

  Wilbur wals SW-8065-2970-1519

  Pokemon viikko. Mielenkiintoista nähdä millaisiin myyntilukuihin Switch vanhoilla päivillään pääsee kaikilla kolmella mantereella, kun erittäin suositun pelisarjan uusin versio julkaistaan.
   
 16. Wilbur wals

  Wilbur wals SW-8065-2970-1519

  Onhan tuo Switchin myynti vieläkin jotenkin käsittämätöntä kun kyseessä on lähes 6 vuotta vanha konsoli. Brittien ykkönen tuhlausperjantaina ja Japanissa kahden viikon aikana Switchiä myyty kova määrä (yli 300000 kpl). Kaikkien aikojen ennätykset ne lähenee, ja ainoa suuri uhka niiden rikkomiselle taitaa olla maailman talouden tila.

  https://nintendoeverything.com/famitsu-sales-11-21-22-11-27-22/

  https://nintendoeverything.com/swit...g-console-in-the-uk-during-black-friday-2022/
   
  Jack tykkää tästä.
 17. Wilbur wals

  Wilbur wals SW-8065-2970-1519

  Näyttäähän tuo uusin FE vaan hyvältä. Nyt äkkiä FE Tree hopes ja uusin Mario+Rabbids alta pois, niin pääsee FE Engagen kimppuun eli palaamaan pikaisesti FE maailmaan.

   
  Jack tykkää tästä.
 18. Jack

  Jack Viikin kreivi

  Tämä on varmaan Zeldan lisäksi tämän vuoden henkilökohtainen kohokohtani Switchillä. Olen huojentunut ettei Three Housesin koulussa juoksemisesta tullut pysyvä osa peliä, mutta tuon vähäisenkin tutkiskelun olisi voinut mielestäni jättää kokonaan pois ja palata vanhaan malliin.
   
  Wilbur wals tykkää tästä.
 19. Kuruwin

  Kuruwin Epätoivon lähetti

  Itsellä ei ollut kyllä mitään ongelmaa siellä koulussa pyöriskelyn kanssa, mutta eipä se myöskään tärkeä juttu ollut. Piti nyt ennakkotilata peli Espanian amazonista, kun alle 50 eurolla sai. Joutuu varmaan viikon ylimääräistä odottaa, koska ei sieltä ajoissa mitään lähetetä, mutta samapa tuo. Spessu versiota aikaisemmin harkitsin, mutta sen hinta oli kyllä suolanen, jos ottaa huomioon mitä siinä on. Nintendon spesuissa on myös ne ärsyttävät hylly pidikkeet pilaamassa pakettia.
   
  Wilbur wals tykkää tästä.