Switchiin liittyvät peli- ja laiteuutiset

Keskustelu osiossa Switch, aloittajana Wilbur wals, 30.4.2017.

 1. Wilbur wals

  Wilbur wals SW-8065-2970-1519

  Hurjia huhuja liikenteessä. Mario 64, Sunshine ja Galaxy tulossa Switchille. Toivottavasti olisivat remakeita tai edes remasteri versioita. Mario 64 täysin päivitettynä nykyaikaan olisi todellinen nostalgia pläjäys. Eipä tuo Galaxyn ja Sunshinen remaketkaan olisi yhtään huononmpia vaihtoehtoja. Tuohon päälle vielä tuhannen vuoden oven tasoinen uusi Paperi Mario niin alkaisi olemaan putkimies juhlavuotensa kunnossa. https://mynintendonews.com/2020/03/...while-mario-3d-world-will-be-a-separate-game/
   
 2. Norsukampa

  Norsukampa "His coconut gun, can fire in spurts" Toimitus

  Tämä menee kyllä suoraan "uskon vasta kun näen" -kategoriaan. Noin iso jytky Nintendon suurimmasta tuotenimikkeestä on jotain sellaista joka ei noin vain lipsuisi vuotona julkisuuteen. Eiköhän tämä mene samaan kategoriaan kuin Star Fox Racer (joka oli Starlinkin se joku pelimuoto) ja Pikmin 4 (joka oli Hey Pikmin!) eli joku on käsittänyt jonkun sanomisia hieman väärin ja konkretisoinut sen tällaiseen muotoon.

  Jotain sieltä varmasti on tulossa rööriroopen 35-vuotisjuhlan kunniaksi, ja toivottavasti se on jotain muutakin kuin Super Mario All-Stars SNESflixiin.
   
 3. Wilbur wals

  Wilbur wals SW-8065-2970-1519

  Voipi olla niin, että kyseessä on suuri väärinkäsitys. Mutta jos pitää paikkaansa niin taas joku idiootti vuotaja vie pelaajilta sen VAU efektin, mitä tälläinen paljastus täysin puskista Directissä tuottaisi. Nämä vuotajat joutaisivat tuomiolle miljoonien pelaajien riemun viemisestä.
   
 4. Hynät/Rahat & Ruplat

  Hynät/Rahat & Ruplat Adamantiumluuranko

  Tää oli varmaan hienostunein baitti mitä oon lukenut hetkeen. Bravo.

  Mitä ite uutiseen tulee, niin Kotaku, Eurogamer ja muutama muu isompi lafka komppaavat huhuja, eli eiköhän sieltä ole uusivanhaa Marijota tulossa.
   
 5. Wilbur wals

  Wilbur wals SW-8065-2970-1519

 6. bËst

  bËst Jäsen

  En tiedä mikä Nintendon strategia tälle vuodelle on, mutta kovin tuntuu, että ainakin allekirjoittanutta ruokkivat huhut vain mylläävät ilman minkäänlaista varmennusta itse pääjehujen suunnalta... toisin sanoen odotukset ammutaan taivaisiin eikä mitään realiteettia tuoda julki. Lopputulemanahan tuosta on vain aivan uskomaton pudotus isoista korkeuksista mahapläiskällä.

  Huhujen aallokkoon kun osuvat itseäni kiinnostaen:
  - Mario Kart 9
  - Super Mario 64 -remake
  - "uusi" Paper Mario "joka palaa vanhaan tyyliin"
  - Red Dead Redemption 2 -switch porttaus.
  - Breath of the Wild 2

  Varmaan ainoastaan BotW 2:sta on jotain realistista odotusta Nintendon sanomana luvassa. Mutta eipä tuo Metroid 4:nkaan traileri oo tainnut vieläkään traileria pidemmälle päästä >_>
   
 7. Norsukampa

  Norsukampa "His coconut gun, can fire in spurts" Toimitus

  Ongelmahan on varmasti tällä hetkellä se että tuleville julkaisuille ei uskalla mitenkään antaa julkaisuajankohtia, kiitos viheliäisen viruksen. En todellakaan olisi yllättynyt jos toukokuun lopulle ajastettu XC ottaisi ja myöhästyisi, kuten esim. kesän isoin julkaisu Last of Us 2 meni jo tekemään (joskin logistiikkasyihin vedoten vaikka luulen että pelikään ei olisi valmistunut ajoissa). Vaikka sieltä huomenna julkistettaisi kuusi uutta Metroidia ja kahdeksan uutta Mario Kartia, ei kukaan tiedä saadaanko pelejä valmiiksi ja julkaistua tämän vuoden puolella maailmalla vallitsevan tilanteen hellittäessä, vai mennäänkö vielä kauemmas tulevaisuuteen?

  Jännä nähdä miten kesän "E3-ajanjakso" hoituu Nintendolta? Järkkääkö firma isoja julkaisuja sisältävän Directin siihen paikkaan missä E3 olisi normaalisti ollut, vai tiedotetaanko sitten kun on jotain tiedotettavaa? Smash-hahmo luvattiin kesäkuuksi joten se saattaa viedä silloin täysimittaisen Directin roolin?
   
  Wilbur wals ja Myy100 tykkäävät tästä.
 8. bËst

  bËst Jäsen

  Onhan se harmi että piene nuhakuumeen pelon vuoksi hommat seisahtaa.

  Toivonpa silti, että sieltä on tavalla tai toisella merkityksellisiä infoja tulossa. Menipä julkaisut sitten kuinka pitkälle tahansa, mutta kokisin sen pelitehtaankin eduksi että infoa tippuisi. Varsinkin nyt kun ihmiset viettää aikaa kotona jumissa flunssaa peläten
   
  Wilbur wals tykkää tästä.
 9. Norsukampa

  Norsukampa "His coconut gun, can fire in spurts" Toimitus

  Nintendo laittoi (jo kuukausi sitten) tilikautensa pakettiin ja juuri tulleiden tietojen mukaan...

  - Switchin myynnit eivät yltäneet siihen 60 miljoonan haamurajaan (joskin se legendaarinen 20 miljoonaa vuodessa ylittyi reippaasti) vaan lopullinen lukema oli maaliskuun loppuun mennessä 55,7 miljoonaa myytyä laitetta.
  - Switch Liten osuus tuosta 55,7 miljoonan laitteen laitekannasta on 6,2 miljoonaa
  - Haastavasta koronatilanteesta huolimatta Nintendo asetti tämän tilikauden tavoitteekseen 19,5 miljoonaa myytyä Switchiä (toim.huom. ei tule tapahtumaan ellei jouluna putoile helvetillisiä megapelejä tai konsolin hinta tipu perusmallillakin alle 250 dollarin)
  - Animal Crossing möi 11,77 miljoonaa kymmenessä päivässä(!!!!!!!!!). Tällä hetkellä se on myynyt karvan alle 14 miljoonaa.
  - Animal Crossingin lisäksi uusia miljoonakerholaisia Nintendo sai tehtyä yhden; Pokémon Mystery Dungeonin uusioversio
   
  Wilbur wals tykkää tästä.
 10. Kuruwin

  Kuruwin Epätoivon lähetti

  Kiva kuulla että mystery dungeoni on myynyt. Varmasti paljon todennäköisempää nyt että sarja saa vielä uuden pelin. Huonommassa tapauksessa tulee lisää remakeja mikä nyt ei sinäällään ole huono juttu mutta pelasin kyllä tokan alkuperäistä jo ihan riittävästi.
   
 11. Norsukampa

  Norsukampa "His coconut gun, can fire in spurts" Toimitus

  Nintendon kyselytilaisuudesta myös muutama poiminta:

  - Pandemian vaikutukset laitevalmistukseen näkyvät vielä noin kuukauden verran mutta kesäkuun aikana/jälkeen pitäisi taas tuotantolinjojen puskea normaalitahtia tavaraa ulos (Nintendohan etsi Kiinasta päin ylimääräistä tuotantolinjastoa juuri alkuvuodesta ennen kuin maailma syttyi liekkeihin)
  - Etätyöt vaikuttavat negatiivisella tavalla loppuvuoden julkaisusuunnitelmiin
  - Switch on nyt päässyt noin puolivälin krouviin elinkaaressaan
  - Switch Online -käyttäjiä yli 15 miljoonaa
  - Lisää mobiilipelejä on luvassa

  Seuraavaksi kaikkien aikojen myyntilistalla olisi Switchillä ohitettavana se mistä kaikki alkoi, eli NES/Famicom (62 miljoonaa). Jos konsoli on nyt 55 miljoonassa ja päässyt puolivälin kohdille, voi hyvällä mäihällä se päästä Wiin ja Playstationin tuntumaan sadan miljoonan haamurajan yli. Se kuitenkin vaatii seuraavan parin vuoden ajan tasaista hittitehtailua, vähintään yhden hinnanalennuksen sekä yhden uuden konsolimallin.
   
  Myy100 ja Wilbur wals tykkäävät tästä.
 12. Rush

  Rush Hovifyysikko Super Fintendo

  Peräti 15 miljoonaa ihmistä kärsivät Nintendon Onlinesta. Kampanjoimme levittääksemme tietoa Nintendo Onlinen vaaroista. Lahjoita meille jo tänään.
   
  Kong ja Manne tykkäävät tästä.
 13. Jack

  Jack Viikin kreivi


  En ole ikinä sarjan pelejä pelannut, mutta traileri oli ainakin omaan makuuni:Kirby:
   
  Wilbur wals tykkää tästä.
 14. Wilbur wals

  Wilbur wals SW-8065-2970-1519

  Upea ylläri! Näin niitä pelejä pitää julkistaa. Traileri ja kohta pääsee pelaamaan :-) Näyttää kyllä tosi hyvältä. Pieni kutina, että tulee pitkään aikaan paras Paperi Mario. Itse varmasti tykkään kun pidin erittäin paljon paljo parjatusta Color Splashistäkin. Tälle vuotta Switchille Xenoblade, Paper Mario ja Bravely Default 2. Uutena RPG fanina olen innoissani! Tosin pelit menee ostoon vasta elokuussa mutta sitten onkin pelattavaa kun Xenobladen ja PAperi Marion pelaa läpi.
   
 15. bËst

  bËst Jäsen

  Traileri herätti erittäin varovaisen toivon kipinän, että lukuisten kurassa talsittujen vuosien jälkeen päästäisiin edes vähän maistamaan kuivaa ravitsevaa maata Paper Marion saralla.

  Mitään TTYD:n tai edes alkuperäisen Paper Marion tyylistä spektaakkelia en usko tämän takaavan, mutta jos tiedossa olisi edes perusfiksu ja oikeaoppisilla mekaniikoilla rakennettu Paper Mario niin se tekisi jo paljon.

  Käytännössä turhat gimmickit pois, tarinaan oveluutta, partnereita, kevyt stats-mekaniikka ja paljon tutkittavaa niin avot.

  Ja ennen kaikkea: KUNNOLLINEN COMBAT -SYSTEEMI! Asia, jossa Paper Mario on TTYD:n jälkeen ampunut itseään jalkaan kerta kerralta isommalla ja rumemmalla aseella.
   
 16. Norsukampa

  Norsukampa "His coconut gun, can fire in spurts" Toimitus

  Näin niitä pelejä julkistetaan! Aivan puskista ja muutaman viikon päähän. Hauska kuriositeetti on että myöhemmin saman päivän iltana ekaa kertaa kunnolla esitellyn Ghost Of Tsushiman ensiesiintyminen nähtiin lokakuussa 2017... ja se julkaistaan tänään julkistetun Paper Marion kanssa samana päivänä.

  Mitä itse paprumarioon tulee niin vähän varovaisin fiiliksin. Pari aiempaa osaa eivät ole olleet siedettävällä tasolla kuin dialoginsa puolesta, joten en usko tähän uutukaiseenkaan tippaakaan, ennen kuin arvostelut tupsahtaa nettiin.
   
 17. Garo

  Garo Jäsen

  Itse olen pitänyt parin viime Paper Marion toiminnallisemmasta otteesta ja painotuksesta maailmojen tutkimiseen, mutta kurja taistelusysteemi ja ajoittainen ylikryptisyys ovat syöneet peli-iloa. Vielä ei ole varmuutta, etteikö Origami King kärsisi samoista ongelmista, mutta olen nähdyn perusteella varovaisen optimistinen. Eihän se taistelujärjestelmä enää huonontua voi... eihän?
   
 18. Wilbur wals

  Wilbur wals SW-8065-2970-1519

 19. Wilbur wals

  Wilbur wals SW-8065-2970-1519

  Amerikassa rikkoontuu myyntiennätykset ja Nintendon hybridi jyrää!

   
  Viimeksi muokattu: 13.6.2020
 20. Wilbur wals

  Wilbur wals SW-8065-2970-1519

  Jotenkin näyttää ultimaattisen hyvältä tämä uusin Paperi Mario.