Äkkilähtövinkit joulun pyhiin

Joulu on myös matkustamisen kulta-aikaa, ja moni taho ottaa tänäkin vuonna äkkilähdön jonnekin kaukomaahan joulupyhien aikana. Joskus kohteena ovat lämpimät aurinkorannat ja joskus jouluisat kaupunkilomat. Tässä olisi muutama pikainen matkavinkki Nintendon omiin talvikohteisiin hintahaarukkoineen päivineen.

Cool Cool Mountain

Super Mario 64

Cool Cool Mountain on vuosien saatossa muodostunut yhdeksi Mushroom Kingdomin suosituimmista vuoristokohteista, ja se tarjoaa mainion elämyksen niin eläinrakkaille lomailijoille kuin jännitystä elämäänsä kaipaavillekin. Vuoren lukuisat pingviinit ovat takuuvarma hitti perheen pienimpien keskuudessa, ja vähän varttuneemmille on luvassa henkeäsalpaavan jyrkkiä vuorenrinteitä ja vauhdikkaita jääliukumäkiä.

Helpoin tapa matkustaa: Wii U, laitteen Virtual Consolesta peli lataukseen, n. 200–350 €

Snowpeak

The Legend of Zelda: Twilight Princess

Snowpeak säilyttää vuosi vuodelta suosionsa talvimatkaajien keskuudessa. Hyrulen kuningaskunnassa sijaitseva lumenvalkea pyhättö on snoukkaajan unelma loistavien laskettelurinteidensä myötä. Puuterilumen pöllyämisen loppuessa voivat rinteiden valloittajat lepuuttaa jäseniään Snowpeak Ruinsissa, tuossa Snowpeakin tunnetussa mahtikartanossa, jonka isäntäväen valmistama lämmin keitto on maankuulu suosikkiherkku.

Helpoin tapa matkustaa: Wii U, laitteen Virtual Consolesta peli lataukseen, n. 200–350 €

World 6

Super Mario Bros. 3

World 6 tarjoaa talviseikkailijalle kaikkea mahdollista, kuten keskiaikaisia linnoja, uimakohteita, maanalaisia tunneleita ja jopa ilmalaivoja. Tänne italianamerikkalaisten turistien suosimaan kohteeseen ei kannata lähteä sillä asenteella, että saat viimeisimmät ja modernit tykötarpeet käyttöösi. Kohteen suosio nimenomaan perustuu sen vanhanaikaisuuteen.

Helpoin tapa matkustaa: NES Classic Mini, n. 80–100 €; vaihtoehtoisesti 2DS, laitteen Virtual Consolesta peli lataukseen, n. 100–150 €

Phendrana Drifts

Metroid Prime

Phendrana Drifts säilyttää vuosi toisensa jälkeen suosionsa monipuolisen eläimistönsä ja hulppeiden lumisten maisemiensa ansiosta. Tarkkasilmäisimmät turistit löytävät useastakin paikasta satunnaismatkaajille näkymättömiä tiedonjyväsiä ympäristöön liittyen.

Helpoin tapa matkustaa: Wii U, laitteen Virtual Consolesta peli lataukseen, n. 200–350 €

Hyvää matkaa kaikille, jotka matkustamaan aiotte jouluna lähteä!

Tekijä: Norsukampa