FINTENDO YOUTUBESSA


Fintendo & Friends

Mukaan listalle? Ota yhteyttä!

PBC – Pelaajaboardcast

Suomen suorapuheisimmassa säännöllisesti kokoontuvassa pelaajaparlamentissa käydään läpi pelialan uusimmat tapahtumat, ruoditaan uutuuspelejä sekä kisaillaan ja visaillaan välillä niin osallistujien kuin seuraajienkin kesken.

Keinonahkatakki

Jarkko on pitkän linjan Nintendo-fanipoika, joka saattaa tehdä tunnin pituisen esittelyvideon uusimmista heräteostoksistaan. Jos tarjolla ei ole mallasjuomia, saattaa hän haistella ja maistella myös pelikasetteja. Kirjaimellisesti.

JayEm

Jo vuodesta 2011 alkaen youtubettanut JayEm tunnetaan parhaiten Overwatch-aiheisista pelivideoistaan. Lisäksi kanavalla on katsottavissa useiden eri Nintendo-pelien läpipeluusarjoja sekä huumorilla ja animaatioilla höystettyjä arvosteluvideoita.

Vulpes Arctos

Pohjois-Suomen perämetsistä lähtöisin oleva pelimies fiilistelee kanavallaan eilispäivän pelejä Retroluolasto-sarjassaan ja katselee kriittisellä silmällä silloin tällöin myös tuoreempia julkaisuja indiestä AAA-peleihin.

PeliHeebot

Mämmi kunniaan -animedubbikanavan peliaiheisena spin-offina aloittaneella tilillä on julkaistu runsaasti Pokémon-aiheista sisältöä läpipeluuvideoista listavideoihin. Lisäksi kanavalla käsitellään pelikeräilyä ja Nintendo Direct -uutisia Japani-twistillä.

Skidi ja Faija

Isä ja poika -duon kanavalla jaetaan vinkkejä koko perheen yhteisiin pelihetkiin ja julkaistaan esimerkiksi Minecraft-, Fortnite- ja The Legend of Zelda -aiheisia videoita. Sekä Skidin että Faijan ensimmäinen peli oli NES:n Super Mario Bros.