Suomalainen Moonbound-peli tulossa Nintendo 3DS -konsolille!

Keskustelu osiossa Nintendo 3DS ja mobiili, aloittajana Tenzen78, 29.4.2018.

 1. Tenzen78

  Tenzen78 Nintendo-kehittäjä

  Moonboundin toinen gameplay-video (taso 4-2 Hard-vaikeustasolla, pelaajan hahmona Emily Sharpe) :

   
 2. Tenzen78

  Tenzen78 Nintendo-kehittäjä

  Moonboundin Euroopan version julkaisu on varmistunut!

  Lähetin pelin Euroopan version markkinointimateriaalit myöhään eilen illalla NOE:n hyväksyttäväksi ja sain yllättäen ilmoituksen niiden hyväksymisestä jo tänään! Päätin julkaista pelin Venäjää lukuunottamatta kaikissa Euroopan Nintendon markkina-alueen maissa eli yhteensä 33 maassa. Tarvitsin tätä varten käännökset pelin Nintendo eShop -markkinointitekstistä kuudelle kielelle, jotka valmistuivat viime viikolla.

  Moonboundin Euroopan version Nintendo eShop -sivu julkaistaan jo 23. joulukuuta. NOE:n joululoma (24.12. - 2.1.) viivästyttää jonkin verran pelin julkaisua Euroopassa, mutta pelin julkaisupäivä on hyvin todennäköisesti torstai 27. tammikuuta 2022.
   
  Garo ja Myy100 tykkäävät tästä.
 3. Tenzen78

  Tenzen78 Nintendo-kehittäjä

  Moonboundin kolmas gameplay-video (taso 1-3 Hard-vaikeustasolla, pelaajan hahmona James Aldrin) :

   
 4. Tenzen78

  Tenzen78 Nintendo-kehittäjä

  Moonboundin neljäs gameplay-video (taso 2-2 Normal-vaikeustasolla, pelaajan hahmona Emily Sharpe) :

   
 5. Tenzen78

  Tenzen78 Nintendo-kehittäjä

  Moonboundin Euroopan version julkaisuun on tänään tasan kuukausi!

  Pelin viides gameplay-video (taso 5-1 Hardcore-vaikeustasolla, pelaajan hahmona James Aldrin) :

   
 6. Tenzen78

  Tenzen78 Nintendo-kehittäjä

  Moonboundin kuudes gameplay-video (taso 3-4 Hard-vaikeustasolla, pelaajan hahmona Emily Sharpe) :

   
 7. Tenzen78

  Tenzen78 Nintendo-kehittäjä

  Moonbound löytyy nyt Euroopan Nintendo eShopista hakemalla pelin nimellä :

  [​IMG]

  Pelin sivu oli julkaistu Nintendo eShopissa jo alkuviikosta NOE:n joululoman päättymisen jälkeen. Pelin Euroopan version voi ostaa vasta sen julkaisupäivänä (to 27.1.), mutta sen voi jo lisätä watch listille.
   
  Garo tykkää tästä.
 8. Tenzen78

  Tenzen78 Nintendo-kehittäjä

  Halusin kaapata vaihtelun vuoksi erilaista videomateriaalia pelin Story Modesta. Jamesin tarina pelissä alkaa näissä kahdessa videossa :

  Näissä videoissa ei ole spoilereita pelin juonesta.

  Hyviä uutisia : Pelin juliste valmistui vihdoinkin myöhään eilen illalla! Lähetin sen tänään NOA:n hyväksyttäväksi. Juliste täytyy hyväksyttää erikseen julkaisua varten, koska se ei sisältynyt pelin Nintendo eShop -materiaaleihin ja siinä käytetään Nintendon tavaramerkkejä.
   
  Viimeksi muokattu: 24.1.2022
  Myy100 tykkää tästä.
 9. Tenzen78

  Tenzen78 Nintendo-kehittäjä

  Voin julkaista nyt Moonboundin julisteen/taustakuvan (772 x 1080 px), joka on saanut hyväksynnän Amerikan Nintendolta :

  [​IMG]

  Pelin juliste kuvaa sen Story Moden neljännen luvun tapahtumia, joka on käännekohta pelin tarinassa. Julisteen kuvaa voi käyttää tietokoneen taustakuvana full HD -resoluutiolla. Julisteen piirtäminen viivästyi, koska veljeni oli kiireinen joulukuun aikana. Voin aloittaa nyt pelin soundtrackin videoiden julkaisemisen YouTubessa, koska halusin käyttää niissä julisteen kuvaa.

  Moonboundin Euroopan versio julkaistaan Suomessa to 27.1. klo 16, joten pelin julkaisuun on nyt tasan kolme päivää!

  Moonboundin Amerikan version julkaisu on sujunut paremmin kuin odotin. Pelillä on tällä hetkellä neljä viiden tähden arvostelua Amerikan Nintendo eShopissa ja sitä on jo myyty kohtuullisesti. Pelin Amerikan versiota on myyty joka päivä sen julkaisun jälkeen. Pelkäsin, että pelin myynti olisi jäänyt todella vähäiseksi.

  Olen saanut myös positiivista palautetta pelistä sen ostaneilta pelaajilta :

  Jason Jones YouTubessa : "... Then here's a new developer I havnt seen yet with "Moon bound" and I expected it to be terrible...Im happy to say I was wrong. It's not a lame action game like it seems at first glance, it's a clever puzzle game and a seriously challenging one at that. Im really enjoying it so far. It's absolutely worth checking out. I'm grateful that another dev has taken 3ds eShop development serious enough to TRY. Well done."

  shamwow Nintendo Lifessä : "just downloaded, gotta say the music is SO good, i appreciate that you put sound test in there so i could put on your soundtrack and just set my 3ds down and listen. anyway nice work mate! thanks for making this"

  lostnumber17 Nintendo Lifessä : "This game is great! It's fun and challenging, and it definitely has that nostalgic feel. Jouni, you did an excellent job. And to echo what another commenter said - yes, the music is incredible. Looking forward to future games!"

  Kaikkein yllättävintä pelin Amerikan version julkaisussa on ollut, että en ole nähnyt pelin saavan negatiivista palautetta. Suunnittelin pelin juuri sellaiseksi kuin itse halusin enkä todellakaan odottanut, että kaikki pitäisivät siitä.
   
  Myy100 ja Jack tykkäävät tästä.
 10. Jack

  Jack Viikin kreivi

  Näyttää ja kuulostaa hyvältä! Harmi ettei itselläni ole 3DS-konsolia. Muuten menisi kokeiluun.
   
  Myy100 ja Tenzen78 tykkäävät tästä.
 11. Genkku

  Genkku ¯\_(ツ)_/¯ Ylläpidon jäsen  Katson, jos saisin tuohon englanninkielisen tekstityksen vielä viikonlopun aikana.
   
  Myy100 ja Jack tykkäävät tästä.
 12. Myy100

  Myy100 Jäsen

  Moonbound meni läpi molemmilla hahmoilla, eka normalilla ja toinen hardilla. Mukavan haastava peli. Playtime 3 tuntia.

  Pientä kritiikkiä:
  Melkein en käyttänyt yhtään asetta vaan lensin suurimman osan vihollisten yli paitsi pelin lopussa muutaman kerran koska nopeita ja vaikeampia vihollisia.
  Suuren osan kristalleista saa helposti kun lentää suoraan alukselta kristalliin ja lentää saman tien takaisin ennen kuin vihollinen ehtii osua pelaajaan (odottaa ensin että vihollinen ei ole kristallin lähellä). Eli itse rajoittaisin miten kauan pystyy lentämään mikä pakottaa enemmän kävelemään. Pelissä pystyy melkein lentämään kentän toiselle puolelle ja takaisin alukselle ennen kuin happi loppuu. Enkä tarkoita että tämä peli olisi mitenkään helppo. Pelin viimeisissä kentissä sain Game Overin että olisi helpompi läpäistä täysillä elämillä. En tiedä onko peli suunniteltu näin mutta joo, muuten hyvä peli.
   
  Viimeksi muokattu: 29.1.2022
 13. Tenzen78

  Tenzen78 Nintendo-kehittäjä

  En ole kirjoittanut täällä todella pitkään aikaan, koska olen kärsinyt terveysongelmista, jotka alkoivat viime vuoden maaliskuussa. Moonboundin mainostaminen on epäonnistunut sairastamiseni takia aika pahasti.

  Peliin liittyviä uutisia :

  - Pelit-lehti otti minuun yhteyttä viime vuoden helmikuussa, koska he halusivat arvostella Moonboundin ja haastatella samalla minua. Pelistä julkaistiin tämä kahden sivun artikkeli lehden huhtikuun 2022 numerossa :
  https://www.dropbox.com/s/vrvdlvml4tm1xqw/Moonbound_3DS_Pelit_magazine_review_April_2022.jpg?dl=0

  Moonbound sai Pelit-lehden arvostelussa pistemäärän 85/100!!! Olin kokonaisuudessaan todella tyytyväinen lehden arvosteluun ja haastattelun sisältöön.

  - Olen yrittänyt saada Moonboundin näytteille Suomen pelimuseoon, joka sijaitsee Tampereella Vapriikissa. Kävin asiasta alustavassa tapaamisessa yhden museon työntekijän kanssa viime vuoden toukokuun loppupuolella. Ehdotin tapaamisessa, että voisin mahdollisesti lahjoittaa museolle myös pelin tekemisessä käytetyt kehityslaitteet. En kuitenkaan saanut tähän lupaa Amerikan Nintendolta. Pelin museoprojekti on tällä hetkellä vielä kesken.

  - Aion hakea tämän viikon aikana Nintendo Switch -konsolin kehitysoikeuksia Nintendo Developer Portal -verkkosivun kautta. Haluan tietää joka tapauksessa, voisinko saada ne.

  - TÄRKEÄ UUTINEN PELIN MYYNNIN PÄÄTTYMISESTÄ : Moonboundin myynti on päättymässä lopullisesti 27. maaliskuuta, koska pelien digitaalinen myynti päättyy silloin 3DS-konsolien Nintendo eShopissa! Peliä ei ole sen jälkeen mahdollista ostaa tai ladata ilmaiseksi latauskoodeilla enää koskaan!

  Luottokortit ja lahjakortit eivät enää toimi 3DS-konsolien eShopissa, mutta pelin Euroopan version voi edelleen ostaa Euroopan Nintendon verkkosivujen kautta täältä :
  https://www.nintendo.co.uk/Games/Nintendo-3DS-download-software/Moonbound-2162203.html

  Voit myös ostaa Moonboundin, jos sinulla on tarpeeksi jäljellä olevaa saldoa konsolisi Nintendo eShopissa.

  - Haluan kertoa avoimesti pelin myynnistä : Moonboundia on myyty tähän mennessä maailmanlaajuisesti vain 420+ kappaletta. Peliä on myyty huomattavasti enemmän Amerikassa kuin Euroopassa. Amerikan version osuus pelin myynnistä on jonkin verran yli 80%. Moonboundia on myyty Suomessa yhteensä vain 27 kappaletta.

  Haluan, että pelini päätyisi mahdollisimman monen 3DS-pelaajan käsiin. Voin antaa sinulle pelin latauskoodin, jos pyydät sitä minulta yksityisviestillä.
   
  Myy100 ja Jack tykkäävät tästä.
 14. Tenzen78

  Tenzen78 Nintendo-kehittäjä

  - Kaikki 14 Moonboundin soundtrackin julkaistua kappaletta löytyvät nyt pelin YouTube-kanavalta : https://www.youtube.com/@moonbound-game

  Olen luonut pelin soundtrackille oman soittolistan, jossa kappaleet ovat samassa järjestyksessä kuin pelin Music Playerissä. Se löytyy kanavan etusivulta kohdasta Playlists > Moonbound (Nintendo 3DS) Original Soundtrack. Alan lisätä seuraavaksi soittolistaan julkaisemattomia kappaleita :

  15 - Story (Alternative version, unreleased track)
  16 - Ending (Alternative version, unreleased track)
  17 - Story (Second alternative version, unreleased track)
  18 - Options Menu (Unreleased track)
  19 - Tutorial (Unreleased track)

  - Olen tehnyt hiljattain pelin YouTube-kanavalle myös muita videoita, kuten mm. tämän pelin myynnin päättymisestä varoittavan videon :

   
 15. Tenzen78

  Tenzen78 Nintendo-kehittäjä

  Moonboundin myynti on päättymässä pian, joten ajattelin, että voisin antaa teille pelin Euroopan version latauskoodeja. Pelin voi ladata niillä ilmaiseksi Nintendo eShopista, mutta ne toimivat vain 27.3.2023 asti!

  1 - B18RQDV62VM4Y0TD
  2 - B18RQDV749742W6T
  3 - B18RQDV80Y1F1GJ0
  4 - B18RQDV920X8PJ41
  5 - B18RQDVV4422KJLS
  6 - B18RQDVB53KV1LNV
  7 - B18RQDVC41G6GFRD
  8 - B18RQDVD1WT1KQQG
  9 - B18RQDVW4BWP8CJN
  10 - B18RQDVF324YP18S

  Pelin latauskoodin voi käyttää eShopissa vasemmalla olevassa kohdassa Settings / Other -> Redeem Download Code.