Xenoblade Chronicles 2

  • Viestiketjun aloittaja Jonelink
  • Aloituspäivämäärä

Tervetuloa Fintendoon!

Fintendo on suomalaisten Nintendo-pelaajien keskustelupaikka.

J

Jonelink

Vieras

Monolith Softin kehittämä Xenoblade Chronicles 2 on tuleva roolipeli Nintendo Switch konsolille, joka esiteltiin ensimmäisen kerran Nintendon pressitilaisuudessa 13.1.2017 trailerin kanssa. 13.9.2017 Nintendo Direct lähetyksessä esiteltiin uutta pelikuvaa. Peli julkaistiin maailmanlaajuisesti 1.12.2017.

Pelin lisäksi julkaistaan myös DLC tavaraa Expansion Pass toimesta:

Lisää tavaroita seikkailulle - Julkaisupäivänä
Uusia sivutehtäviä - Tammikuu 2018 (julkaistu)
Uusi rare blade - Kevät 2018
Uusi haastetila taistelutilaan - Kesä 2018
Uusi tarina ja seikkailu - 2018


Minkälaiset odotukset sinulta ovat pelistä?
 
Viimeksi muokannut moderaattori:

Wilbur wals

SW-8065-2970-1519
30.4.2017
946
Kovat on odotukset. Toivon ensimmäisen Chronicleksen tasoista peliä. On mielenkiintoista nähdä tästä E3:lla uutta materiaalia. Tämä on ilmeisemmin alusta asti suunniteltu Switchille ainakin näin uskon. Odotan hienoa maailmaa, loistavaa tarinaa ja upeita musiikkeja. Uskon että Monolifti vastaa huutoon.

Jos tämä oikeasti tulee ulos loppuvuodesta niin on siinä Nintendolla kova pari loppu vuoteen! Super Mario Odyssey ja Xenoblade Chronicless 2.
 

Kraidi

Jäsen
30.4.2017
528
Ehkä jopa tarpeellinen peli, jos kerran tulee jatkamaan Xenoblade Chroniclesin linjalla. Toisaalta taas minusta on vähän tönkköä iskeä vain se kakkonen nimen perään, kun tämäkin voisi olla kokonaan oma juttunsa. En edes halua kuvitella, minkälaisena pelin juoni näyttäytyy, mikäli sillä on selkeitä kytköksiä ensimmäisen osaan.

Xenoblade Chronicles X:ssä Mira oli vähintään oikein kiva maisemasimulaattori, mikä teki pelistä sinänsä ihan nautinnollisen kokemuksen. Kaikki sen ympärillä olleet juonikuviot taasen olivat suoranaisia pettymyksiä, vaikka puitteet olivatkin noin muuten kunnossa. Tällä pelillä tulee siis olemaan jonkin verran työsarkaa olla yhtä aikaa toimiva avoimen maailman peli että juonellisesti eheämpi tapaus.
 

Giga

NoF: gigamario
30.4.2017
22
Minusta on vähän tönkköä iskeä vain se kakkonen nimen perään, kun tämäkin voisi olla kokonaan oma juttunsa.

Eiköhän tuo ole puhtaasti markkinointimiesten päätös. Ratsastetaan ensimmäisen pelin maineella, se kun keräsi pelkkää kiitosta toisin kuin X. Koitetaan lepyytellä faneja. Toivottavasti äksää ei haudata kokonaan, vaikka XC2 menestyisi. Mechat on kivoja. :cool:

Mielenkiinnolla kyllä seurataan, mitä tästä XC2:sta kehittyy. Toivottavasti E3:ssa nähdään lisämateriaalia. Tosin ei vaadi Shulkmaisia ennustajakykyjä ymmärtääkseen, että peli ei ole tulossa ulos vielä tänä vuonna.
 

Hynät/Rahat & Ruplat

Adamantiumluuranko
7.5.2017
140
Minkälaiset odotukset sinulta ovat pelistä?
En ole ensimmäistä Chroniclesia pelannut, mutta Wii U:n Xeno X tuhlasi elämästäni melkeimpä 100h.

Mitään ei jäänyt käteen, paitsi pari hyvää musiikkikappaletta, kivan näköisiä monstereita ja pari kaunista maisemaa.

Stoori oli köyhää, pelihahmot rumia, soundtrack epätasainen, taistelu alkuväännön jälkeen tylsää, tehtävädesign todella heikkoa, systeemeitä systeemien päälle, joilla ei loppujen lopuksi ollutkaan mitään merkitystä ja mitä vielä...

Tulikin myytyä nopeasti pois läpipeluun jälkeen.
 

Don

Demiurgi
30.4.2017
35
Viinikellari
X oli kyllä jumalaton pettymys ensimmäisen osan laadukkuuden jälkeen, joten pidän odotukset maltillisina ettei tule taas rysähdystä maan pinnalle.. Ensimmäinen kuitenkin kautta aikain suosikkipelini joten toivon uudelta tulokkaalta Xenobladen sielukkuutta ilman hillitöntä copypastausta.
 

Tapza

Jäsen
1.5.2017
57
En ymmärrä ihmisiä, jotka pelaavat 100 tuntia sellaista peliä, josta eivät pidä.

Minusta X oli ihan menevää ajantappoa, mutta jossain vaiheessa pidin pelaamisesta taukoa ja sitten huomasin, ettei oikeastaan enää kiinnostanut jatkaa. Ei minua tarinan puutteellisuus itsessään haitannut, mutta pelissä ei ollut samanlaista koukkua kuin ensimmäisessä Chroniclesissa, johon taisin upottaa lähemmäs 120 tuntia. Se oli muutamista typeryyksistään huolimatta kyllä ihan tosi hyvä klassikkopeli, jossa oli kosolti seikkailufiilistä, paljon hienoja matalaresoluutioisia maisemia ja aivan helvetin typerä tarina. Otan jatko-osan vastaan avosylin.
 
Viimeksi muokattu:

Andyliini

Tyhmä
Toimitus
30.4.2017
358
Tampere
Tällaiselta pelin kansi tulee Euroopassa näyttämään:

hac_xenoblade2_dummyp67utq.png
 

Loota

Kermakostaja
Ylläpitäjä
12.4.2017
284
Nyt vasta huomasin tuon päähenkilön sukelluskypärän. Minä kun luulin, että puku oli jo tarpeeksi tyhmän näköinen, mutta hommahan lähti käsistä.
 

Loota

Kermakostaja
Ylläpitäjä
12.4.2017
284
Hei, ehkä tuossa puvussa onkin jotain järkeä. Heti kun ymmärtää mitä varten se on mahdollisesti suunniteltu se näyttää jo äärettömän paljon paremmalta, vaikka eihän se vieläkään mikään suosikkini ole. Päästäneen joka tapauksessa jossain mielessä sukeltelemaan, oli sitten veteen tai pilviin.
 

Wilbur wals

SW-8065-2970-1519
30.4.2017
946
Hei, ehkä tuossa puvussa onkin jotain järkeä. Heti kun ymmärtää mitä varten se on mahdollisesti suunniteltu se näyttää jo äärettömän paljon paremmalta, vaikka eihän se vieläkään mikään suosikkini ole. Päästäneen joka tapauksessa jossain mielessä sukeltelemaan, oli sitten veteen tai pilviin.

No tuo sellittääkin tuon puvun ulkonäköä ja todellakin lisää mielenkiintoa siittä kuinka sitä tullaan pelissä hyödyntämään. Pilvi ja vesisukeltelu saa mielikuvitukseni laukkaamaan puvun ja pelin mahdollisuuksista.
 

Wilbur wals

SW-8065-2970-1519
30.4.2017
946
Näyttää tulleen Switchin News osioon mahdollisuus kuunnella tämän pelin musiikki kappaleita joista Loota tuossa aikaisemmin olikin jo linkin laittanut. Ääniraita tuntuu kyllä olevan kohillaan. Hienoa kuunneltavaa!
 

Tertzzi

SW-2800-6452-5622
1.5.2017
224
Helsinki
On kyllä varmaan taas tulossa huikea peli tästäkin. Nautin Xenoblade/ X:stä törkeästi. Pakko myöntää että odotan tätä enemmän kuin Mario Odysseytä.. Mariolta tiedän mitä saan. Näissä peleissä jokainen uusia alue on tutkittava ja ihmeellinen. On tämä Switchin ensimmäinen vuosi kyllä aika huikea. Wii U ei nähnyt ikävä kyllä tällaista koskaan..
 

Wilbur wals

SW-8065-2970-1519
30.4.2017
946
Tuollaista musiikkia sisältävä peli ei voi olla huono:smile: Toivottovasti saadaan lähitulevaisuudessa Xenoblade Directi. Siinä sitä onkin sitten joulun tienoilla pelattavaa kun Super Mario Odyssey ja Xenobladea pelailee. Jos yhtään voi päätellä Xenobladen aikaisemmista osista niin pelitunteja kertyy huimasti.

Kyllähän Switchin ensimmäinen vuosi on julkaisujen osalta todella huikea. Suuria Nintendon nimikkeitä kolme, lasken myös Xenobladen Nintendon peliksi. Lisäksi monia pienempiä nimikkeitä. Nintendon siirtyminen hybridi konsoliin oli loistoveto pelivalikoiman eli pelaajien kannalta. Vielä kun Nintendo lopullisesti irroittaa piuhat tuosta 3DS:stä niin meno sen kun paranee Switchillä. Mitään muuta en toivo kun että saataisiin noita Wiiuulla poissa olollaan loistavia Nintendon pelisarjoja saadaan Switchille.
 

Norsukampa

"His coconut gun, can fire in spurts"
Toimitus
8.5.2017
609
Turku
Pelin musiikkiosasto on nyt sitten valmis ja pakko kai se on tämän myötä uskoa että peli oikeasti tulee ulos jo tämän vuoden puolella. Sen verran heikko on japsiropeilijan mieli että tuon musiikkipuolen ilmoituksen nähtyäni syttyi sisälläni taas pieni hypekipinä peliä kohtaan. E3-matskun ollessa karmaisevan keskinkertainen esitys, on tässä ollut hieman aikaa sulatella nähtyä materiaalia ja kyllähän tästä pelistä pitäisi huonoimmillaankin tulla nykypäivän japsiropetarjonnassa sitä parempaa keskitasoa edustava? Tänä talvena kilpailu on kuitenkin kovaa sillä Ni No Kuni 2 ja Lost Sphear tarjoavat varmasti kovaa kilpailua peliajasta omassa taloudessani.
 

Andyliini

Tyhmä
Toimitus
30.4.2017
358
Tampere
XC2:n musiikissa minua haittaa kovasti se, että siltä tuntuu puuttuvan täysin oma sielu. Miltei kaikki kappaleet, joita on julkaistu, ovat olleet lähes suoraan kopioituja alkuperäisen pelin ääniraidalta sävelkuvioita ja sovituksia myöten. Ehkä siksi pidänkin niin paljon XCX:n ääniraidasta, se kuulosti tuoreelta korvaani. Ainakin sellaiselle joka ei katso animea.
 
J

Jonelink

Vieras
Jonkinlaista huhuja on liikkeellä, että pelin ikärajaksi tulisi olemaan K-16. Luvassa on siis kunnon actionia.