Xenoblade Chronicles 2

Keskustelu osiossa Switch, aloittajana Jonelink, 20.5.2017.

 1. Jonelink

  Jonelink Jostain täytyy aloittaa...  Monolith Softin kehittämä Xenoblade Chronicles 2 on tuleva roolipeli Nintendo Switch konsolille, joka esiteltiin ensimmäisen kerran Nintendon pressitilaisuudessa 13.1.2017 trailerin kanssa. 13.9.2017 Nintendo Direct lähetyksessä esiteltiin uutta pelikuvaa. Peli julkaistiin maailmanlaajuisesti 1.12.2017.

  Pelin lisäksi julkaistaan myös DLC tavaraa Expansion Pass toimesta:

  Lisää tavaroita seikkailulle - Julkaisupäivänä
  Uusia sivutehtäviä - Tammikuu 2018 (julkaistu)
  Uusi rare blade - Kevät 2018
  Uusi haastetila taistelutilaan - Kesä 2018
  Uusi tarina ja seikkailu - 2018


  Minkälaiset odotukset sinulta ovat pelistä?
   
  Viimeksi muokattu: 29.1.2018
  njrss tykkää tästä.
 2. Wilbur wals

  Wilbur wals SW-8065-2970-1519

  Kovat on odotukset. Toivon ensimmäisen Chronicleksen tasoista peliä. On mielenkiintoista nähdä tästä E3:lla uutta materiaalia. Tämä on ilmeisemmin alusta asti suunniteltu Switchille ainakin näin uskon. Odotan hienoa maailmaa, loistavaa tarinaa ja upeita musiikkeja. Uskon että Monolifti vastaa huutoon.

  Jos tämä oikeasti tulee ulos loppuvuodesta niin on siinä Nintendolla kova pari loppu vuoteen! Super Mario Odyssey ja Xenoblade Chronicless 2.
   
 3. Kraidi

  Kraidi Jäsen

  Ehkä jopa tarpeellinen peli, jos kerran tulee jatkamaan Xenoblade Chroniclesin linjalla. Toisaalta taas minusta on vähän tönkköä iskeä vain se kakkonen nimen perään, kun tämäkin voisi olla kokonaan oma juttunsa. En edes halua kuvitella, minkälaisena pelin juoni näyttäytyy, mikäli sillä on selkeitä kytköksiä ensimmäisen osaan.

  Xenoblade Chronicles X:ssä Mira oli vähintään oikein kiva maisemasimulaattori, mikä teki pelistä sinänsä ihan nautinnollisen kokemuksen. Kaikki sen ympärillä olleet juonikuviot taasen olivat suoranaisia pettymyksiä, vaikka puitteet olivatkin noin muuten kunnossa. Tällä pelillä tulee siis olemaan jonkin verran työsarkaa olla yhtä aikaa toimiva avoimen maailman peli että juonellisesti eheämpi tapaus.
   
 4. Giga

  Giga NoF: gigamario

  Eiköhän tuo ole puhtaasti markkinointimiesten päätös. Ratsastetaan ensimmäisen pelin maineella, se kun keräsi pelkkää kiitosta toisin kuin X. Koitetaan lepyytellä faneja. Toivottavasti äksää ei haudata kokonaan, vaikka XC2 menestyisi. Mechat on kivoja. :cool:

  Mielenkiinnolla kyllä seurataan, mitä tästä XC2:sta kehittyy. Toivottavasti E3:ssa nähdään lisämateriaalia. Tosin ei vaadi Shulkmaisia ennustajakykyjä ymmärtääkseen, että peli ei ole tulossa ulos vielä tänä vuonna.
   
 5. Hynät/Rahat & Ruplat

  Hynät/Rahat & Ruplat Adamantiumluuranko

  En ole ensimmäistä Chroniclesia pelannut, mutta Wii U:n Xeno X tuhlasi elämästäni melkeimpä 100h.

  Mitään ei jäänyt käteen, paitsi pari hyvää musiikkikappaletta, kivan näköisiä monstereita ja pari kaunista maisemaa.

  Stoori oli köyhää, pelihahmot rumia, soundtrack epätasainen, taistelu alkuväännön jälkeen tylsää, tehtävädesign todella heikkoa, systeemeitä systeemien päälle, joilla ei loppujen lopuksi ollutkaan mitään merkitystä ja mitä vielä...

  Tulikin myytyä nopeasti pois läpipeluun jälkeen.
   
 6. Don

  Don Demiurgi

  X oli kyllä jumalaton pettymys ensimmäisen osan laadukkuuden jälkeen, joten pidän odotukset maltillisina ettei tule taas rysähdystä maan pinnalle.. Ensimmäinen kuitenkin kautta aikain suosikkipelini joten toivon uudelta tulokkaalta Xenobladen sielukkuutta ilman hillitöntä copypastausta.
   
 7. Tapza

  Tapza Jäsen

  En ymmärrä ihmisiä, jotka pelaavat 100 tuntia sellaista peliä, josta eivät pidä.

  Minusta X oli ihan menevää ajantappoa, mutta jossain vaiheessa pidin pelaamisesta taukoa ja sitten huomasin, ettei oikeastaan enää kiinnostanut jatkaa. Ei minua tarinan puutteellisuus itsessään haitannut, mutta pelissä ei ollut samanlaista koukkua kuin ensimmäisessä Chroniclesissa, johon taisin upottaa lähemmäs 120 tuntia. Se oli muutamista typeryyksistään huolimatta kyllä ihan tosi hyvä klassikkopeli, jossa oli kosolti seikkailufiilistä, paljon hienoja matalaresoluutioisia maisemia ja aivan helvetin typerä tarina. Otan jatko-osan vastaan avosylin.
   
  Viimeksi muokattu: 22.5.2017
 8. Loota

  Loota Kermakostaja Ylläpidon jäsen

  Viimeksi muokattu: 13.6.2017
  Rush tykkää tästä.
 9. Tertzzi

  Tertzzi SW-2800-6452-5622

 10. Andyliini

  Andyliini Tyhmä Toimitus

  Tällaiselta pelin kansi tulee Euroopassa näyttämään:

   
 11. Loota

  Loota Kermakostaja Ylläpidon jäsen

  Nyt vasta huomasin tuon päähenkilön sukelluskypärän. Minä kun luulin, että puku oli jo tarpeeksi tyhmän näköinen, mutta hommahan lähti käsistä.
   
 12. Loota

  Loota Kermakostaja Ylläpidon jäsen

  Hei, ehkä tuossa puvussa onkin jotain järkeä. Heti kun ymmärtää mitä varten se on mahdollisesti suunniteltu se näyttää jo äärettömän paljon paremmalta, vaikka eihän se vieläkään mikään suosikkini ole. Päästäneen joka tapauksessa jossain mielessä sukeltelemaan, oli sitten veteen tai pilviin.
   
 13. Wilbur wals

  Wilbur wals SW-8065-2970-1519

  No tuo sellittääkin tuon puvun ulkonäköä ja todellakin lisää mielenkiintoa siittä kuinka sitä tullaan pelissä hyödyntämään. Pilvi ja vesisukeltelu saa mielikuvitukseni laukkaamaan puvun ja pelin mahdollisuuksista.
   
 14. Wilbur wals

  Wilbur wals SW-8065-2970-1519

  Näyttää tulleen Switchin News osioon mahdollisuus kuunnella tämän pelin musiikki kappaleita joista Loota tuossa aikaisemmin olikin jo linkin laittanut. Ääniraita tuntuu kyllä olevan kohillaan. Hienoa kuunneltavaa!
   
 15. Tertzzi

  Tertzzi SW-2800-6452-5622

  On kyllä varmaan taas tulossa huikea peli tästäkin. Nautin Xenoblade/ X:stä törkeästi. Pakko myöntää että odotan tätä enemmän kuin Mario Odysseytä.. Mariolta tiedän mitä saan. Näissä peleissä jokainen uusia alue on tutkittava ja ihmeellinen. On tämä Switchin ensimmäinen vuosi kyllä aika huikea. Wii U ei nähnyt ikävä kyllä tällaista koskaan..
   
 16. Wilbur wals

  Wilbur wals SW-8065-2970-1519

  Tuollaista musiikkia sisältävä peli ei voi olla huono:smile: Toivottovasti saadaan lähitulevaisuudessa Xenoblade Directi. Siinä sitä onkin sitten joulun tienoilla pelattavaa kun Super Mario Odyssey ja Xenobladea pelailee. Jos yhtään voi päätellä Xenobladen aikaisemmista osista niin pelitunteja kertyy huimasti.

  Kyllähän Switchin ensimmäinen vuosi on julkaisujen osalta todella huikea. Suuria Nintendon nimikkeitä kolme, lasken myös Xenobladen Nintendon peliksi. Lisäksi monia pienempiä nimikkeitä. Nintendon siirtyminen hybridi konsoliin oli loistoveto pelivalikoiman eli pelaajien kannalta. Vielä kun Nintendo lopullisesti irroittaa piuhat tuosta 3DS:stä niin meno sen kun paranee Switchillä. Mitään muuta en toivo kun että saataisiin noita Wiiuulla poissa olollaan loistavia Nintendon pelisarjoja saadaan Switchille.
   
 17. Norsukampa

  Norsukampa "His coconut gun, can fire in spurts" Toimitus

  Pelin musiikkiosasto on nyt sitten valmis ja pakko kai se on tämän myötä uskoa että peli oikeasti tulee ulos jo tämän vuoden puolella. Sen verran heikko on japsiropeilijan mieli että tuon musiikkipuolen ilmoituksen nähtyäni syttyi sisälläni taas pieni hypekipinä peliä kohtaan. E3-matskun ollessa karmaisevan keskinkertainen esitys, on tässä ollut hieman aikaa sulatella nähtyä materiaalia ja kyllähän tästä pelistä pitäisi huonoimmillaankin tulla nykypäivän japsiropetarjonnassa sitä parempaa keskitasoa edustava? Tänä talvena kilpailu on kuitenkin kovaa sillä Ni No Kuni 2 ja Lost Sphear tarjoavat varmasti kovaa kilpailua peliajasta omassa taloudessani.
   
 18. Andyliini

  Andyliini Tyhmä Toimitus

  XC2:n musiikissa minua haittaa kovasti se, että siltä tuntuu puuttuvan täysin oma sielu. Miltei kaikki kappaleet, joita on julkaistu, ovat olleet lähes suoraan kopioituja alkuperäisen pelin ääniraidalta sävelkuvioita ja sovituksia myöten. Ehkä siksi pidänkin niin paljon XCX:n ääniraidasta, se kuulosti tuoreelta korvaani. Ainakin sellaiselle joka ei katso animea.
   
 19. Jonelink

  Jonelink Jostain täytyy aloittaa...

  Jonkinlaista huhuja on liikkeellä, että pelin ikärajaksi tulisi olemaan K-16. Luvassa on siis kunnon actionia.
   
 20. Wilbur wals

  Wilbur wals SW-8065-2970-1519

  Oho,ompas kova ikäraja jos pitää paikkaansa. Toivottavasti Gamescomilla nähdään lisäkuvaa pelistä.