Nintendo-aiheiset joululahjavinkit

Tämä ei ole sponsoroitu artikkeli, mutta rahaa saa kyllä lähettää.

Ovatko kaikki Nintendon huippunimikkeet ja -laitteet jo hommattu jouluksi? Ovatko kaikki lahjaideoiksi kelpaavat pelit jo hyllyssä ja pelattu läpi 100 % -läpäisyllä? Ei huolta, sillä näillä lahjavinkeillä saat varmasti paatuneimmankin Nintendo-fanin suun muikeaksi jouluaattona.

Pehmeät paketit ovat aina vähän tylsiä, mutta näin hienoilla joulupaidoilla ei varmasti kuulu soraääniä pakettia avattaessa. Paidat eivät ole villaa, joten niitä kehtaa käyttää myös silloin kun kelit hieman lämpenevät.

Ystäväsi tai läheisesi on suuri Nintendon ystävä, etkä vieläkään tiedä, mitä hänelle ostaa? Laita hänet siinä tapauksessa lentokoneeseen ja New Yorkiin, jossa sijaitsee Nintendon lippulaivaliike täynnä Nintendon omia tuotteita aina pehmoista pelikonsoleihin ja lautapeleistä vaatekerrastoihin.

Kissat tai perheen pienimmät repimässä joulukuusen hienoja koristeita alas joka jouluaatto. Tuttua huttua, joka johtuu käytännössä vain ja ainoastaan aistiärsykkeistä, joita nämä kilisevät ja kimaltelevat koristeet vaaveille ja kisuille aiheuttavat. Tee siis tänä vuonna itse omat joulukoristeesi Hama-helmistä. Mitä Nintendo-aiheisempi, sen parempi ja hienompi.

Tekijä: Norsukampa