Fintendo Live: Talvikauden avajaiset

Super, Smash ja Shop

Joulu on kävijätilastojenkin valossa Fintendon kiireisintä aikaa. Tänä talvena Fintendossa tapahtuu enemmän kuin koskaan, joten päätimme järjestää lähitulevaisuuden päivityksiä käsittelevän Fintendo Live ‑lähetyksen uudella YouTube-kanavallamme. YouTube-kanava kannattaa ehdottomasti laittaa tilaukseen, sillä livelähetyksen lisäksi siellä tullaan julkaisemaan jatkossa lisää Nintendo-pelejä käsittelevää sisältöä.

Fintendon Japanin kirjeenvaihtajan Masa Samulin (jonka yhdennäköisyys Masahiro Sakurain kanssa on vain sattumaa) isännöimä striimi aloitettiin joulukuun 7. päivä ilmestyvän Super Smash Bros. Ultimaten trailerilla. Fintendossa järjestetään loppuvuodesta Smash Bros. ‑aiheinen teemaviikko, johon kuuluu myös pelipalkintoja sisältävä nettiturnaus. Tarkemmat tiedot julkaistaan myöhemmin foorumilla.

Tämän vuoden joulukalenteria ei kuitenkaan tarvitse odotella kauaa, sillä se käynnistyy jo 1.12.2018 keskiyön taitteessa. Fintendo-foorumin jäsenien kokoama kalenteri päivittyy joka päivä 24. päivään asti. Luukuista voi paljastua mitä tahansa joulu- ja Nintendo-aiheisia yllätyksiä arvonnoista, runoista, artikkeleista ja videoista alkaen. Myös vuoden 2017 joulukalenteri on selattavissa kokonaisuudessaan.

Joulua varten on mahdollisuus tehdä myös pehmeitä ja kovia hankintoja uudesta Fintendo Shopista. Redbubble-palvelussa toimivalla kauppapaikalla myydään Fintendo-aiheisia tuotteita paidoista puhelimien suojakuoriin. Fintendon oma myyntikate on noin 15 prosenttia tuotteesta riippuen, joten esimerkiksi tarran ostaminenkin tukee sivuston ylläpitoa vähän. Tuotteiden hintoihin lisätään erikseen postikulut. Redbubble toimittaa tavarat tavallisesti muutaman viikon kuluessa tilauksesta. Tuotteet painatetaan mahdollisimman lähellä asiakasta (EU-alueella). Mikäli tilaus joudutaan lähettämään kauempaa, hyvittää Redbubble tullimaksun kaupan ehtojen mukaisesti.

Toinen tapa tukea Fintendon toimintaa on uusi Super Fintendo ‑jäsenyys. Super Fintendo on saatavilla kaikille Fintendo-foorumille rekisteröityneille käyttäjille. Jäsenyyspäivityksen voi ostaa joko pysyväksi tai puolen ja kokonaisen vuoden tilausjaksoksi. Pysyvä tilaus on pidemmällä aikavälillä edullisin vaihtoehto. Super Fintendo tuo mukanaan tietysti myös etuja. Käyttäjä saa ensimmäiseksi kultaisen erikoistittelin foorumille ja Discordiin. Fintendo-blogin ensimmäisen vuoden parhaista paloista on koottu vain Super-jäsenille tarjottava Fintendo Magazine ‑digilehti. Lisäksi pakettiin kuuluu oikeus saada osa Fintendon blogisisällöstä luettavaksi päiviä ennen muita. Yksikään artikkeli ei kuitenkaan jää maksumuurin taakse ikuisesti. Super-linkit julkaistaan vain tilaajille näkyvällä Super Fintendo ‑alueella foorumilla. Lue lisää Super Fintendosta täältä.

Arvosteluja ilmestyy blogissa talvella tuttuun tahtiin lähes viikoittain, mutta 5.12.2018 käynnistyy myös sataa parasta Nintendo-peliä käsittelevä viisiosainen artikkelisarja. Pelit valittiin kesällä järjestetyn Fintendo PR ‑yleisöäänestyksen sekä toimituksen omien suosikkien joukosta. Listasta ilmestyy viikoittain uusi osa. Lähetyksen päätteeksi vilautettiin hieman sivuston ja foorumin teema- ja ohjelmistopäivityksiä koskevaa informaatiota. Uudistunutta ulkoasua joudutaan kuitenkin odottamaan vielä hetki.

Mukavaa joulun odotusta!