Super Fintendo

Super Fintendo on maksullinen jäsenyyspäivitys, joka on saatavilla kaikille Fintendo-foorumille rekisteröityneille käyttäjille. Tilauksen voi tehdä kirjautumisen jälkeen osoitteessa fintendo.fi/tilaa-super. Super Fintendon voi hankkia joko kuuden tai 12 kuukauden määräajaksi, tai suoraan loppuelämäksi. Pidempi tilausjakso on pidemmällä aikavälillä edullisin vaihtoehto. Maksu käsitellään Paypal-palvelun kautta ja siitä lähetetään kuittaus sähköpostiosoitteeseesi.

Super Fintendo aktivoituu välittömästi maksun suorittamisen jälkeen. Etuihin kuuluvan Discord-tittelin lunastuksessa voi olla pientä viivettä. Tilaus ei uusiudu automaattisesti sen päättymisen jälkeen. Mikäli käyttäjätunnuksellesi annetaan foorumilla porttikielto, et voi hyödyntää tilauksen tuomia etuja, eikä rahoja palauteta. Ongelmatapauksissa voit olla yhteydessä Fintendoon sähköpostitse.

Hinnoittelu | Tilaa tästä

Super Fintendo 6kk                   7,99 €
Super Fintendo 12kk                 11,99 €
Super Fintendo Forever          49,99 €

Edut

– Pääsy ainoastaan Super Fintendo -jäsenille ja ylläpitäjille näkyvälle alueelle foorumilla.
– Kultainen Super Fintendo –titteli foorumilla ja Discordissa.
Early Access: Mahdollisuus lukea muutama päivä ennen julkaisua valikoituja Fintendo-blogissa julkaistavia artikkeleita.
– Digitaalinen Fintendo Magazine nro 2, joka sisältää kokoelman blogin parhaita artikkeleita vuodelta 2017. Voit tutustua ilmaiseen ykkösnumeroon täällä.

Kaikki tilaajille suunnattu sisältö julkaistaan avainkoodin ja linkin kanssa foorumin Super Fintendo -alueella. Yksikään artikkeli tai video ei kuitenkaan pysy maksullisena ikuisesti.

Miten Fintendon ylläpito hyötyy tilauksesta?

Fintendon tavoite on olla viihdyttävin ja asiantuntevin yhteisö suomalaisille Nintendo-faneille. Sivustoa ylläpitää joukko vapaaehtoisia henkilöitä, joille ei makseta palkkaa. Fintendon sivuilla on vain vähän mainoksia, jotta ne eivät häiritsisi selailukokemusta liikaa. Vaikka palvelinkulut eivät olekaan meille ongelma, eivät mainokset kuitenkaan kata kustannuksia. Toimitus saa osan arvostelupeleistä ilmaiseksi, mutta ei kaikkia.

Yksi 12 kuukauden Super Fintendo -tilaus riittää kattamaan esimerkiksi fintendo.fi-domainin tai sivuston SSL-salauksen kustannukset vuodeksi. Yksi Forever-tilaus kattaa vastaavasti yhden erikseen arvosteltavaksi hankittavan Switch-pelin kustannukset tai nykyisen webhotellin ylläpitokulut vuodeksi. Tuloja voidaan ohjata myös esimerkiksi videosisällön tuotantoon tai kilpailujen palkintoihin.

Fintendon tukeminen Super Fintendon tai Fintendo Shopin kautta on täysin vapaaehtoista. Fintendon sisältöä ei tulla lukitsemaan pysyvästi maksumuurin taakse.