Peliostokset ja -tarjoukset

Keskustelu osiossa Yleinen peliaiheinen keskustelu, aloittajana Mauno, 2.5.2017.

 1. testudo80

  testudo80 Jäsen

  RIVE

  Nyt - 50 % ... yllätti. Huikea peli ja ihmettelen miksi tällainen indie timantti ei ole saanut enempää huomiota. HUOM! Kaikkien aikojen vaikein peli.

   
 2. Genkku

  Genkku ¯\_(ツ)_/¯ Ylläpidon jäsen

  Amazonissa on jälleen SD-kortteja saatavilla yli 50 prosentin alennuksilla.
   
 3. Mies joka ei pystynyt

  Mies joka ei pystynyt Idolimestari

  Olen nyt innostunut lukemaan Visual Novelleja, mutta koska pelaan konsoleillaa niin ikävä kyllä japaninkielinen valikoima on äärimmäisen kallista. Uminekon jälkeen jäi nälkä loogiseen päättelyyn (sekä kielitaito paranee kun pitää ajatuksen kanssa miettiä mitä on kirjoitettu), joten ajattelin vihdoin ja viimein hommata Zero Escape Nonary gamesin, mutta sen hinta ikävä kyllä on tavalliseen japanilaiseen tapaan tyhmän kallis. Päädyin epämääräisen haahuilun jälkeen Phonix Wright Trilogyyn, joka on huomattavasti halvempi, sekä sisältää trilogian josta olen vain ensimmäisen osan pelannut yläkoulu ikäisenä.

  Ehkä viimein ratkaisen ensimmäisen pelin viidennen casen.
   
  Myy100 tykkää tästä.
 4. Jonelink

  Jonelink Vieras

  Kolmas kerta kun ostin tuon Switch konsolin, kun oli tarjouksessa Verkkokauppa.comissa 309€. Lähinnä ostin siksi kun pelikirjasto on laajentunut isosti ja pelejä alkaa olemaan enemmänkin. Ajattelin ensin odottaa Nintendolta uutta mallia, mutta sitä joutuu vissiin odottaan pidempään, kun E3 messuilla ei tulla näkemään ollenkaan.
   
  Wilbur wals tykkää tästä.
 5. Genkku

  Genkku ¯\_(ツ)_/¯ Ylläpidon jäsen

  Gigantissa ilmeisesti vielä viikonlopun ajan mm. Hyrule Warriors ja Dark Souls Switchille 20 euroa.
   
 6. Jack

  Jack Viikin kreivi

  Onko tuo Dark Souls kokeilemisen arvoinen?
   
 7. Rush

  Rush Hovifyysikko Super Fintendo

  On. Yksi mieluisimpia pelikokemuksia viime aikoina noin IMO mielestä.
   
 8. Irmeli poika

  Irmeli poika Jäsen

  Dark Souls on yksi viimeisen vuosikymmenen parhaita pelejä, tuolla hinnalla et oikein voi mennä pieleen. Ainut oikea haittapuoli voi olla tuo vaikeus, jota sitäkin mielestäni liioitellaan. Hankalinta on se, ettei peli hirveästi osoita oikeaan reittiin päin

  Edit: Hitaus on kieltämättä aika jakava tekijä, itseäni se ei haitannut, mutta voin kuvitella sen haitanneen joitakin. Jos on aiemmin nauttinut esim. Monster Hunterista, niin en usko Dark Soulsin hitauden olevan ongelma. Muista vain pitää equipmentin määrä puolessa maksimista välttääksesi fat rollia
   
  Viimeksi muokattu: 1.6.2019
 9. ville111

  ville111 Yksinkertaisen yksikäsitteinen yksilö Toimitus

  Dark Souls ei oikein koskaan iskenyt meikäläiseen. Haaste ei ole minulle mikään ongelma, sillä sitä minä odotin ja toivoin peliltä, mutta sen sijaan taistelut ovat melko hitaita. Hahmo tuntuu raskaalta ja epäresponsiiviselta, joten en pystynyt nauttimaan taisteluista. Varmasti tuntumaan pystyy sopeutumaan, mutta pelin luoma ensivaikutelma ei ole vahva, ainakaan omaan makuuni. Kokeilemani perusteella esimerkiksi Bloodborne vaikuttaa paljon lupaavammalta, mutta sitä ei tosiaan ole muille alustoille kuin PS4:lle. Toki Dark Soulsin maailma on kiehtova, joten kyllä peli on tehnyt monia asioita oikeinkin.
   
 10. Rush

  Rush Hovifyysikko Super Fintendo

  Dark Soulsin pointti on se, että combat on hidasta ja kankeaa, ja että iskuihin täytyy kommittoitua.
  Equipment load kannattaa pitää alle 50% kantokyvystä, mieluusti alle 25%. Yli 50% kantokapasiteetista käytettäessä dodge roll ja juokseminen on jo niin hidasta, että kannattaisi vaan vetää samantien jotain tankkibuildia. Ei suositeltavaa ekalle pelikerralle.
   
 11. Jack

  Jack Viikin kreivi

  Nukuin näemmä onneni ohi ja tarjous ehti mennä. Unohdin tämän aivan totaalisesti viikonlopun riennoissa. Kiitos kaikille kommenteista. Ehkä tuo tulee vielä hankittua mikäli sattuu kohdalle.
   
 12. retropälli

  retropälli Jäsen

  Hollow knight eshopin alennuksesta 7,5eebeniä, todennäköisesti hintansa värtti :D
  Fire emblem three houses spessu versio tuli ostettua cdon:ista suolaiseen 100 euron hintaan, vaikkei peli ole mieluiselta vaikuttannut. No katsotaan...
   
 13. Genkku

  Genkku ¯\_(ツ)_/¯ Ylläpidon jäsen

 14. Genkku

  Genkku ¯\_(ツ)_/¯ Ylläpidon jäsen

 15. Kuruwin

  Kuruwin Epätoivon lähetti

 16. Kuruwin

  Kuruwin Epätoivon lähetti

 17. Garo

  Garo Jäsen

  NAIRI: Tower of Shirin Switchin eShopista alle kolmella eurolla. Megasymppis point-and-click -seikkailu, jossa on kivoja pulmia, hauskoja hahmoja ja ainakin itseeni erittäin hyvin vetoava ulkoasu. Isoin miinus on, että alueiden välillä liikkuminen on pitkiä matkoja taittaessa vaivalloista. Suosittelen silti kovasti genren ystäville. Jos hiiriohjaus on must, lähtee peli Steamistakin hyvin kohtuulliseen 3,99 € hintaan.
   
 18. Kuruwin

  Kuruwin Epätoivon lähetti

  Deadly Premonition 2 postareineen 31e

  https://www.base.com/buy/product/de...-in-disguise-nintendo-swich/dgc-deadpr2ns.htm

  Tähän tuli justiinsa päivitys joka huomattavasti paransi sitä FPS ongelmaa (silti huono FPS) Vähän kyllä mietitytti että kannattaako tälläisiä julkaisuja tukea mutta tykkään siitä päähahmosta sen verran että haluan pelin pelata lukuisista ongelmista huolimatta.

  Tuolla on sitten muitakin pelejä alessa

  https://www.base.com/games/pg735/bn10007920/GamesSale.htm?pgCMG735-2=1