Peliostokset ja -tarjoukset

Keskustelu osiossa Yleinen peliaiheinen keskustelu, aloittajana Mauno, 2.5.2017.

 1. Mauno

  Mauno Animevammainen

  Tähän ketjuun voi päivitellä uusimmat löytönsä ja heräteostoksensa videopelien saralta.

  Bongasin tänään Prismasta Fast Racing Neon 15 € ja sorruin. Paras F-Zero kymmeneen vuoteen, ehkä ihan hyvä ostos.
   
  Igettäjä tykkää tästä.
 2. ville111

  ville111 Yksinkertaisen yksikäsitteinen yksilö Toimitus

  Ilmoita, jos tarvitset peliseuraa pelin nettipeliin. Olen itse siirtynyt kokonaan FAST RMX:n pariin, mutta kyllä FAST Racing NEOakin mielellään pelaa. Harmillisesti pelin nettipeli on täysin kuollut. Onneksi RMX:n nettipeli on huomattavastii aktiivisempi, vaikkakaan ei toimivuudeltaan aivan täydellinen.

  Viimeisin hankintani on Mario Kart 8 Deluxe. Sitä tulee varmasti pelattua paljon, mutta sen ohella ajattelin nauttia FAST RMX:stä, Breath of the Wildista ja kenties Shovel Knight: Treasure Trovestakin.
   
  Viimeksi muokattu: 2.5.2017
 3. Majur1

  Majur1 Jäsen

  Mario Kart 8 tuli hommattua digitaalisena heti julkaisupäivänä ja tällä viikolla olisi tarkoitus vihdoin hakea pro-ohjain verkkiksestä pois kuleksimasta. :)

  Tässä ennen Splatoonia ei varmaan hirveästi tule hommattua muita pelejä hetkeen. Ehkä Switchille joku indiepeli pikkurahalla ja/tai Steam/Origin/vastaavista aleista jotain. Mafia 3:sta olen miettinyt pitkään ja Mass Effect Andromedakin tarvitsisi ehkä korkata jossain vaiheessa. :)
   
 4. Dagoberto

  Dagoberto Jäsen

  Tuli hankittua Mario Kart 8 ja Puyo Puyo Tetris Switchille, jotka viimeinkin saapuivat postissa. Vapun jälkeisen miesflunssan siivittämänä olen kovinkin nauttinut molemmista. Onko Foorumilla Puyo Puyo-mestareita? Sellainen peli jonka pariin varmasti palaan lukuisia kertoja seuraavan 10 vuoden aikana. Lisäksi ostin Eshopista Neogeon Blazing Starin ihan vain koska halusin klassisen shmupin.
   
 5. Jupe

  Jupe Jäsen

  Huomenna pitäisi tulla postiin Joy-Con rattisetti jonka ostin Jimmsiltä (ilmaset toimituskulut, jes!), mutta ratit eivät toki mene minun käyttöön vaan siskon lasten käyttöön. Ostin myös itselleni uuden pelinäppäimistön, koska vanha ei ollut tarpeeksi mekaaninen.

  E: Ja @ville111 PC on nimenomaan pelaamista (ja työntekoa) varten.
   
  Viimeksi muokattu: 3.5.2017
 6. Tertzzi

  Tertzzi SW-2800-6452-5622

  Tänään tuli postista Mario Kart 8 Deluxe ja Puyo Puyo Tetris..
   
 7. Tertzzi

  Tertzzi SW-2800-6452-5622

  Nyt on loput Smash Amiibot tilattuna :). Menivät 2-sarjan Cloud, Bayonetta ja Corrin 4minuutissa Verkkokaupasta loppuunmyydyksi.
   
 8. Xylitol

  Xylitol sylidoll

  Pari päivää sitten tarttui Vaasan Pelimiehestä mukaan Pokken Tournament Pro Pad-ohjain. Ei missään tarjouksessa tai mitään, eikä edes ohjaimen ensisijaiseen tarkoitukseen ollut mitään huutavaa tarvetta; vaikka Pokken ajoittain käykin Wii U:n sisuksissa niin olen ihan tyytyväisenä hakannut tähän mennessä perus gamepadilla. Suurempi kiinnostus olikin kokeilla ohjaimen tuntumaa ylipäätään, ja ai kuinka helposti usb-liitäntä solahtikaan läppärin kylkeen ja kone tajusi, mikä jutun juju oli. Vaikka sinänsä tyyris (40€) tyylilajinsa edustaja onkin, niin tässä on oikein hieno SNESin nappiasettelua kanavoiva usb-ohjain PC:lle, dpad tuntuu erityisen laadulta. Kaksiulotteisten pelien pitäisi tällä kyllä luonnistua.
   
 9. retropälli

  retropälli Jäsen

  Fire emblem shadows of valentia erikoisversio ennakkotilattu vaikka hinta hieman suolainen. Zombies löytyi snes:lle uudelleen ja on se edelleen paras co-op peli. Veli myi kyseisen pelin joskus rahapuutteessa mutta nyt löysi tämä klassikko tiensä takaisin. Vaikkakin omistan jo virtual console version niin on se fyysinen aina mukavempi omistaa!
   
 10. Tertzzi

  Tertzzi SW-2800-6452-5622

 11. Kuruwin

  Kuruwin Epätoivon lähetti

  Ennen kuin tein sen spontaanin oloisen päätöksen Wii U:n ostamisesta oli jo tullut tilattua pelejä sitä päivää odottamaan että se kone tulisi hankittua. Hyppysiin päätyi Wonderful 101 ja Pikmin 3. Kiva että sai hyvään hintaan ihan orginaali version Pikmin kolmosesta eikä tarvinnut tyytyä siihen select versioon.
   
 12. Mies joka ei pystynyt

  Mies joka ei pystynyt Idolimestari

  Japani PS+ puolelta saa Steins;Gate 0 ilmaiseksi. Pääsepähän tätäkin nyt lueskelemaan.
   
 13. Myy100

  Myy100 Jäsen

  Tuli tilattua Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia Special Edition, 99.95€.
  Olen aika uusi tähän pelisarjaan. Kokeilumielessä on tullut ladattua Awakening eshopista ja hyvältä peliltä se vaikutti.

  E: Tänään tuli paketti ja huhhuh... Paketti oli isompi kuin kuvittelin. Anyways, peliä tullut pelattua pari tuntia ja ei valittamista.
   
  Viimeksi muokattu: 27.5.2017
 14. Kuruwin

  Kuruwin Epätoivon lähetti

  Päädyin markkinoinnin uhriksi ja itsekkin tilasin tämän vaikka ajattelin aikaisemmin että ei siitä noin paljoa kannata maksaa. Ehkä vähän kaduttaa mutta tehty mikä tehty. Voihan se olla tietenkin että paljastuukin parhaimmaksi Emblem peliksi ja sitten saa olla onnellinen kun spessu löytyy hyllystä.
   
 15. Tertzzi

  Tertzzi SW-2800-6452-5622

  Tilasin juuri The Binding of Isaac: Afterbirth+ us-version pelin, eurooppa versio kun tulee vasta kesäkuun lopussa.
   
 16. Loota

  Loota Kermakostaja Ylläpidon jäsen

  Tuli ladattua Thumper Switchille pari tuntia sitten ja kerkesinkin pelailla joku vähän päälle tunnin. En ollut yhtään varautunut tällaista elämystä varten, ihan huikeaa menoa toistaiseksi *_* En muista olenko koskaan puristanut ohjainta näin intensiivisesti kesken session kun peli vain kaappaa totaalisen huomioni kaikkia aisteja myöten.
   
 17. ville111

  ville111 Yksinkertaisen yksikäsitteinen yksilö Toimitus

  Latasin Phoenix Wright: Ace Attorney - Spirit of Justicen 3DS:lle. Olen pelannut ensimmäisen tapauksen läpi ja lisäksi jonkin verran toista tapausta. On mielestäni ihan mukavaa, että peli tarjoaa paljon uusia ideoita Khura'inin erikoisien oikeudenkäyntien ansiosta. Toisaalta peli tarjoaa myös "tavallisia" oikeudenkäyntejä, joten peli ei ota liian suurta harppausta kohti tuntematonta.

  Peli tuntuu Ace Attorney -peliltä, mikä on ihan vain hyvä asia. Ensimmäinen case oli melko suoraviivainen, mutta niinhän ne yleensä ovat.

  Lisäksi latasin vajaat kaksi viikkoa sitten Minecraft: Switch Editionin. Olin aikaisemmin pelannut vain pelin mobiiliversiota. Onnekseni konsoliversio on huomattavasti miellyttävämpi kokemus erityisesti paremman ohjauksen ansiosta. Lisäksi Super Mario -mapin tutkiminen on mukavaa; siihen on tungettu yllättävän paljon viittauksia.
   
 18. Loota

  Loota Kermakostaja Ylläpidon jäsen

  Tulipa taas sorruttua useampaan ostokseen viime viikonloppuna kun hyllyillä notkuivat.

  [​IMG]

  Majora's Mask on CiB (60€) ja muutoin aikalailla täydellisessä kunnossa, mutta etukannessa on hintalapun jäänteet, jotka vaikuttavat integroituneen pahviin jo niin pahasti, että en usko sen enää lähtevän pois millään. Code Veronica X oli ainoa hyvä Resident Evil, jota ei hyllystä vielä löytynyt, niin oli ilo löytää se ja oli vieläpä muoveissa. Muut tarttuivatkin mukaan sitten lähinnä halvan hinnan vuoksi.
   
  RetroFly ja Tomaattimies tykkäävät tästä.
 19. ville111

  ville111 Yksinkertaisen yksikäsitteinen yksilö Toimitus

  Ostin tänään Puyo Puyo Tetriksen Switchille. Muutaman tunnin perusteella peli vaikuttaa erinomaiselta. Olen pelannut lähinnä Tetristä ja Adventure-modea, mutta olen kokeillut muitakin pelitiloja. Peli on yllättävän monipuolinen siihen nähden, että se on pohjimmiltaan Tetris ja Puyo Puyo samassa paketissa.

  Kokeilin nettipeliäkin nopeasti ja se toimii ihan hyvin. Huomasin yllätyksekseni, että Joy-Conin suuntanäppäimet toimivat pelin kanssa vähintään yhtä hyvin kuin Pro Controllerin D-pad. Siitäkin huolimatta tulen todennäköisesti pelaamaan lähinnä ergonomisemmalla Pro Controllerilla. Uskon, että tulen viettämään pelin parissa paljon aikaa. Ensivaikutelma on ainakin todella hyvä.
   
 20. Tertzzi

  Tertzzi SW-2800-6452-5622

  Varasin Sonic Forcesin Switchille, ja hinta oli yllättävän alhainen alle 40e (Base:sta). Enemmän haluan pelata kyllä Sonic Maniaa kuin tätä. Harmi kun Maniasta ei tule fyysistä versiota..

  Viimeiset peli ostokseni ovat, (Kamiko Switch), (Nioh PS4), (Cave Story+ Switch), (Has Been Heroes Switch) ja (Splatoon2 Switch)