Haluatko mukaan Fintendon toimitukseen?

Keskustelu osiossa Fintendo-yhteisö, aloittajana Genkku, 17.10.2017.

 1. Genkku

  Genkku ¯\_(ツ)_/¯ Ylläpidon jäsen

  Mainitsin jo palauteketjun puolella, että toimituksessa saattaisi olla tilaa yhdelle tai useammalle uudelle jäsenelle. Haussa on siis erityisesti (täysi-ikäinen) peliarvostelija, jolta löytyy Switch (ja 3DS). Arvostelijan tulisi hallita suomi hyvin, ja arvostelutekstin pitäisi syntyä kuukauden sisällä pelin julkaisusta. Minä tai joku muu toimituksen jäsen käy tekstit vielä läpi ennen julkaisua. Pientä kiinnostusta meillä olisi myös teknisesti taitavalle ja esiintymistaitoiselle YouTube-sankarille, joka voisi julkaista videoita Fintendon omalla kanavalla.

  Kirjoittajalta vaaditaan myös tietynlaista innokkuutta, mutta joka kuukausi pelejä ei ole pakko arvostella. Voin pyytää lähes kaikilta julkaisijoilta pelejä, tosin kaikki eivät niitä pienille suomalaisille medioille jaa. Palkkiona pelin saa yleensä pitää, joskus tulee myös ylimääräisiä työsuhdekoodeja (palkkaa emme voi maksaa).

  Voiko tästä oppia jotain hyödyllistä? Kyllä. Ainakin omalla kohdallani peliarvostelut ja niistä saatu palaute ovat parantaneet kirjoitus- ja jäsentelytaitojani, joista on ollut hyötyä erityisesti koulu- ja työelämässä. Tämä on myös yksi tie päästä lähemmäksi pelialan työpaikkoja.

  Vastaan kysymyksiin tässä aiheessa tai yksityisesti. Mikäli tärppäsi, niin lähetä minulle yksityisviestillä tai Fintendon sähköpostiin yksi näyte teksti- tai videoarvostelustasi. (Pituus väh. A4 Wordissa) Toimitukseen ei ole kuitenkaan pakko sitoutua, mikäli haluat esim. satunnaisia keräilyblogeja, retrojuttuja tai oman YouTube-kanavasi let's play ‑pätkiä esille sivustolla.

  Fintendon ylläpitotiimin nimimerkit täällä ja Discordissa:


  Genkku – Vastaava päätoimittaja, webhosting, ylläpito
  Igettäjä – Ylläpito, Discord-vastaava
  Coldi – Ylläpito, toimitus, moderaattori
  Loota – Moderaattori ja Smash-yhteyshenkilö
  Koivari – Moderaattori
  Spike – Moderaattori
  Swagalee – Moderaattori
  Norsukampa – Toimitus
  Veizen – Toimitus
  Mewna – Toimitus
  ville111 – Toimitus

  Yhteystiedot - https://fintendo.fi/yhteystiedot/
  Sähköposti - mail[at]fintendo.fi
   
  Viimeksi muokattu: 29.8.2018
 2. Genkku

  Genkku ¯\_(ツ)_/¯ Ylläpidon jäsen

  Nostetaan tätä vähän. Switchille ilmestyy indiepelejä kiihtyvään tahtiin, joten ainakin yhdelle uudelle arvostelijalle olisi tilaa.
   
 3. ville111

  ville111 Yksinkertaisen yksikäsitteinen yksilö Toimitus

  Saattaisin olla kiinnostunut arvostelijan toimesta, jos etsitte vielä vahvistuksia. Varsinaista kokemustahan minulla ei ole pelien arvostelusta, ellei joitain foorumien lyhyitä arvioita lasketa. Toisaalta kirjoittaminen kyllä luonnistuu oikein hyvin.

  Pelaan juuri parhaimmillaan Mutant Mudds Collectionia, josta ei (ainakaan vielä) ole Fintendon Blogissa arvostelua. Voisin kirjoittaa siitä arvostelun ja lähettää sen näytteeksi, kunhan saan hieman enemmän pelattua sitä. Jos ei muuta, niin kyllä siitä vähintäänkin kelvollisen käyttäjäarvostelun saisi väännettyä.
   
  Viimeksi muokattu: 15.12.2017
 4. Genkku

  Genkku ¯\_(ツ)_/¯ Ylläpidon jäsen

   
 5. Koivari

  Koivari 2... 1... Lift-off! Ylläpidon jäsen

  Aloitusviestissä on erittäin kattavat perustelut. Kannattaa ihmeessä lähettää hakemus (näyteteksti), jos vähänkin houkuttelee. Siinä ei menetä mitään. :Mujo:
   
  ville111 tykkää tästä.
 6. bdbdbd

  bdbdbd Jäsen

  Vieläkö on tarvetta arvostelijalle? Jos on, niin kirjoittelen Genkulle jonkun näytteen osaamattomuudestani. :D
   
 7. Genkku

  Genkku ¯\_(ツ)_/¯ Ylläpidon jäsen

  Anna tulla vaan.