Kolme peliä kuussa

Tervetuloa Fintendoon!

Fintendo on suomalaisten Nintendo-pelaajien keskustelupaikka.

Andyliini

Tyhmä
Toimitus
30.4.2017
358
Tampere
Tämän ketjun tarkoitus on pyrkiä vähentämään kertynyttä backlogia yhteistuumin. Tarkoitus on siis valita omasta backlogista kolme peliä, jotka pyrit kuluvan kuukauden aikana selvittämään. Voit itse valita, mikä suorittamiseen riittää, se voi olla loppupomon päihittäminen, lisätehtävien suorittaminen, tai vaikka DLC-paketin läpipelaaminen. Voit määrittää suoritusvaatimukset siis täysin itsenäisesti.

Tähän ketjuun voit kuun alussa ilmoittaa tavoitteesi, ja kertoille vaikka vähän väliä miten pelit etenevät, ja jos peli ei nappaakaan, voit toki vaihtaa sen toiseen tavoitteeseen kesken kuukauden. Ja koska tavoite on vain yhteisöllinen backlogin pienennys, mitään paineita tällaisestä ei tarvitse ottaa. Olen pyörittänyt samanlaista tavoitetta toisellakin foorumilla, ja saanut ainakin omalle kohdalle erittäin tehokkaasti voimaa pelata vielä pelaamattomia pelejä.

Tässä minun pelini huhtikuulta 2018:

Detective Pikachu
Tämä meni läpi eilen, joten yksi peli jo suoritettu.

Poi: Explorer Edition
Tämäkin meni läpi eilen, joten kaksi kolmesta selvitetty jo ensimmäisenä päivänä.

Shantae: Half-Genie Hero
Tämä on tämän kuun kolmas peli. Se ei oletettavastikaan ole kovin pitkä vanhoista peleistä päätellen, joten tämän kuukauden haasteen pitäisi olla todella helppo selvittää.
 

ville111

Yksinkertaisen yksikäsitteinen yksilö
Toimitus
30.4.2017
646
Saa nähdä, miten tämä tulee onnistumaan!

Guacamelee! Super Turbo Championship Edition:
Ostin tämän pari päivää sitten, ja olen kyllä pitänyt pelistä. Pidän erityisesti pelin hauskasta combo-systeemistä ja pelin lukuisista viittauksista populaarikulttuuriin (erityisesti Nintendon peleihin). Tämä peli tulee varmasti läpäistyä helposti jo alkukuusta.

Phoenix Wright: Ace Attorney - Spirit of Justice:
Spirit of Justice jäi jostain syystä kesken, mutta päätin nyt viimeistellä sen. Viides tapaus sai minut täysin koukkuunsa, minkä johdosta jäinkin ihmettelemään, miksi peli edes jäi kesken.

Toki Tori 2+:
Nyt liikutaan vaarallisilla vesillä, sillä Toki Torin kohdalla en ole lainkaan varma, saanko sitä läpäistyä kuukauden aikana. Peli on värikkäästä ja sarjakuvamaisesta ulkoasustaan huolimatta pirullisen haastava pulmapeli. Yritän kuitenkin puskea pelin läpi, sillä onhan tässä vielä lähes kuukauden päivät aikaa laittaa aivot solmuun!
 

Myy100

Jäsen
1.5.2017
376
Donkey Kong Country: Tropical Freeze
Tätä tuli viimeksi pelattua jotain 9 kuukautta sitten, ehkä jaksan vihdoinkin läpäistä tämänkin pelin läpi. Chapter 3 meni tuossa viikko sitten läpi. Kattoo nyt ehtiikö läpäistä parissa viikossa.

Shantae and the Pirate's Curse
Sain tähän peliin latauskoodin yhdeltä käyttäjältä Nintendo Klubi Foorumilta (en muista keneltä, mutta iso kiitos hänelle) noin vuosi sitten ja tuli nyt pari viikkoa sitten aloitettua tämäkin peli. Melko lyhyt peli joten todennäköisesti tulee läpäistyä tässä kuussa. [Läpäisty 100%]

Kirby Star Allies
Jaah, enpä tiedä tuleeko läpäistyä tässä kuussa. Tätä peliä kun haluaa pelata vain moninpelinä ja aina ei ole neljää pelaajaa paikalla.

Vaihdoin edellisen pelin Blossom Tales: The Sleeping Kingiin, koska unohdin että sekin peli oli kesken. Meni noin 10 minuutissa läpi. [Läpäisty]
 
Viimeksi muokattu:

bËst

Jäsen
30.4.2017
322
katotaas kykenenkö elämään tavoitteilleni

1. Hearthstone
- Viime kuun loppupuolella hurahdin oikeastaan ensimmäistä kertaa Wildin ladderiin. Pidemmän päälle se on yhtä syöpää kuin perusladderikin, mutta voisin siellä piruuttani yrittää Legend -rankin tavoittamaan.

2. Yooka-Laylee 100% runi.
- Pikkasen kaikkea puuttuu vielä sieltä täältä. Niiden ettimiseen voisi työpaikan yövuoroja investoida

3. Resident Evil Revelations Switch
- Laadukas peli, jonka pelikerrat historassa jääneet yhteen läpäisyyn. Aika korjata tämä virhes ja naputella toistamiseen läpi. Jos vaikka kaikki Hand printit tulis matkalla makusteltua talteen.
 

Norsukampa

"His coconut gun, can fire in spurts"
Toimitus
8.5.2017
609
Turku
To The Moon
Ei tämä paljoa pelattavaa tarjoa mutta on kuitenkin yksi kauneimmista videopelitarinoista mitä on tullut koettua.

Moonwalker
Popin kuninkaan peliseikkailut ne ei vaan ota vanhetakseen edes lähes 30 vuotta julkaisunsa jälkeen. Yksi kaikkien aikojen parhaita pelisoundtrackja.

Moon
DS:n todellinen hidden gem. Kuussa tapahtuva FPS-shootteri sisältää myös kiehtovaa tutkiskelua tuon juustoisen pallon pinnalla.

Saa nähdä miten pitkään tätä saa jatkettua...?
 

Kuruwin

Epätoivon lähetti
Toimitus
3.5.2017
393
Tavoitteet ovat siitä ikäviä että velvollisuuden tunne tekee asioista helposti pakkopullaa mutta heitetään nyt silti jotain.

Sain justiinsa Monster Hunter Worldin tarinan läpi joten nyt voi sitten alkaa oikeasti pelata tuota Ni No Kuni kakkosta joka on ensimmäinen kolmesta. Sen kun saa pois alta niin siitä on sitten hyvä palata sen ekan Xenobladen pariin takasin. Kolmas tavoite taas on palata PS2 pelejen pariin ja ajattelin pelata jonkun hack and slashin (vissiin genjin tai Capcomin Nightmare Before Christmas pelin)
 

Rush

Hovifyysikko
Super Fintendo
1.5.2017
560
Jyväskylä
Kaipa tätä voisi koettaa, jos se auttaisi yleisesti parantamaan aikataulutusta ja vähentäisi turhaa lorvimista.

Life is Strange
Kaksi episodia jäljellä, joten ei pitäisi olla mahdoton urakka.

I am Setsuna
Tämäkin on jo aloitettu, kamppailu vain pitäisi saattaa loppuun. En tiedä, onko tässä lisäsisältöä ja miten paljon, mutta taidan tyytyä ihan vain pelin läpäisyyn.

Kolmatta peliä en vielä uskalla nimetä. Jos selviydyn edes noista kahdesta, katson, mikä kiinnostaa eniten. Vaihtoehtoja kuitenkin löytyisi: Killer7 ja Monolith ainakin odottavat peluuta. Into the Breach 100% achievementien kerääminen (ja Secret Squadin unlockaaminen) myös houkuttelisi. Tai sitten voisi ostaa viimeinkin BotW:n DLC:t tai Celesten. Xenoblade 2 ja Yooka-Laylee odottaisivat myös läpäisyä, mutta eipä niiden kohdalla miiiiiikääään hoppu ole. >_>

Ei mutta nyt tiedänkin kolmannen tavoitteeni: peluuta enemmän Gaia Projectia ja Twilight Strugglea
 

Veizen

Muusikonrenttu, Game Master
Toimitus
30.4.2017
371
Turku
The Legend of Zelda: Oracle of Seasons

3DS:n aleista on tullut hankittua vähän liian monta Zeldaa varastoon, joten parempi koittaa tyhjentää backlogia niiden osalta. OoS on vaikuttanut hyvältä peliltä, kolmas luolasto odottaa läpäisijäänsä.

Pokkén Tournament DX

Wii U:n skipanneena Pokkén on ollut ihan mukavaa vääntöä, ja tavoitteena ois tosiaan vääntää Ferrum League läpi ja reenailla vähän maineja, eli Chandelurea, Pikachu Libreä ja Croagunkia.

Yllämainitut tavoitteet voivat jäädä saavuttamattakin, sillä edessä on massiivinen este nimeltään
Darkest Dungeon

Switchille portattua kultaa. Kannettavana aivan järjettömän mukava ja muutenkin todella tiukka tapaus, jonka ekassa runissa voi hetki vierähtää. Kohta on eka party valmiina seikkailemaan pelin nimikkoluolastoon:FishFlex:
 

RetroFly

''Taide on ajatusten heijastuma''
30.4.2017
66
Oulu
Itselläni on muutamia pelejä backlogissa, tosin osa niistä vaatii paljon aikaa läpäisyyn, että pidän tavoitteet jotenkin järjellisinä:

Donkey Kong Country Tropical Freeze

Vaikka olenkin pelannut pelin läpi, kerännyt palapelin palat, läpäissyt kaikki K-kentät ja salamaailman, jäljellä olisi vetää kaikki kentät Hard Modella ja Time Attackina. Valitsen tavoitteekseni pelata kaikki kentät Hard Modella läpi.

New Super Mario Bros U

Olen tässä jo seiskamaassa, joten saatan pelkän läpäisyn lisäksi ottaa tavoitteeksi löytää kaikki tähtikolikot.

New Super Luigi U

Olen pelannut tätä niin vähän, että yritän päästä edes läpi asti.
 

Andyliini

Tyhmä
Toimitus
30.4.2017
358
Tampere
Kas, Shante menikin läpi jo tänään. Siinä oli jotain lisämoodejakin, mutta ne jäävät toistaiseksi pelaamatta korkean hintansa vuoksi. Nyt kun kuukauden kolme peliä on jo tässä vaiheessa pelattu läpi, voinen aloittaa jonkin pitemmän pelin ensi kuukautta ajatellen.
 

Manne

MonHun-masokisti
Super Fintendo
30.4.2017
188
Tampere
Tätä sietää kokeilla, jos tämän avulla saisi jonkinasteista määrätietoisuutta omaan pelaamiseeni.

Super Mario Odyssey

Alias kolme kuuta pelissä ja muutama sata päälle. En tiedä, miten olen onnistunut pitämään pelin joulukuusta avaamattomana, mutta Mario-vimma on viime päivinä noussut kohisten, ja alkaa muutenkin olla korkea aika kokea maailmanympärysmatka. Riippuen siitä, kauanko pelkän pelin läpäisyyn menee aikaa, saatan tyytyä tämän kuun osalta pelkästään läpäisyyn, mutta ajatuksissani oli myös 100% läpäisy ennemmin tai myöhemmin.

Monster Hunter Stories

Tämän pelin kanssa homma meneekin jo kimurantiksi. Keskiverto play time pelaamillani monhuneilla tähän mennessä asettuu johonkin 800 tunnin tienoille, mutta käsittääkseni Stories on aika kevyt tapaus pääsarjan kolosseihin verrattuna enkä oleta yltäväni lähellekään em. tuntimääriä Storiesin kohdalla. Toiminee pitkälti korvikkeena pääsarjan peleille, kun XX:ää ei lännessä näy, eikä Worldiakaan ole toistaiseksi tullut hankittua alustoista johtuen.

Shovel Knight: Treasure Trove

Loppukevennys. Tästä on jo pääkampanja pelattu, ja toinen lisäkampanja on loppusuoralla, joten tuntimääräisesti pelattavaa ei ole mahdottomasti. (kenties tämä pitäisi pelata alta ensin, että saisi varmuudella edes jonkun pelin tässä kuussa valmiiiksi..?)
 

Veizen

Muusikonrenttu, Game Master
Toimitus
30.4.2017
371
Turku
Säännöt sallivat pelien vaihtamisen, joten siirrän Darkest Dungeonin syrjään, ja nostan Pokkénin ja Zeldan kaveriksi Cooking Mama World: Hobbies and Funin.

Kaveri kysäisi tätä DS:n ajatonta mestariteosta lainaan, joten olihan se pakko craftata vielä ne viimeiset puuttuvat askarreltavat. Todella helppo, mutta omalla laillaan ihan mukava aivot narikkaan -peli. Mitta ensimmäinen peli kolmesta siis läpi, edistystä tapahtuu:FishFlex:
 

Kuruwin

Epätoivon lähetti
Toimitus
3.5.2017
393
Tänään meni Ni No Kuni kakkonen läpi joten yksi tavoite kuitattu. Ei voi kyllä kauheasti suositella. Alkoi todella huonosti mutta sitten mentiin parempaan suuntan kunnes taas sitten peli alkoi tuntua puuduttavalta ja isoin osa pelistä ei oikein tarjonnut mitään. Potenttiaalia tässä olisi ollut paljon parempaan mutta ehkä se miten paljon kiinalaisia oli crediteissä on hyvä todiste siitä että tähän ei kauheasti taidettu oikeasti panostaa.
 

Rush

Hovifyysikko
Super Fintendo
1.5.2017
560
Jyväskylä
Ensimmäisen viikon edistyminen:
Life is Strange, ei edistystä
I Am Setsuna: noin kaksi tuntia edistystä
yksi peli Gaia Projectia pelattu
Super Mario Odyssey saatu lainaan ja aloitettu

Melkein tuntuu, että jäin tällä viikolla miinuksille. :Mujo:
 

Veizen

Muusikonrenttu, Game Master
Toimitus
30.4.2017
371
Turku
Viikko vierähti, ja Pokkén meni läpi. Liigamoodi oli pitkälle hyvin helppoa lätkyttelyä, turpiin alkoi meikän kaltaiselle tappelupelinyypällekin tulla vasta viimeisessä Chroma Leaguessa. Nyt sit pitäisi kai uskaltautua nettimatseihin turpasaunan armoille:FeelsLinkMan:

Oracle of Seasons etenee myös hyvää tahtia, kuudes luolasto odottaa löytäjäänsä... kunhan pääsisi Lost Woodsista. Tämä on kyllä tähänastisista versioista kammottavin Eksymetsä, vaikkakin se on luultavasti pienin:WatchuMean:
 

RetroFly

''Taide on ajatusten heijastuma''
30.4.2017
66
Oulu
Donkey Kong Country: Tropical Freezen Hard Mode-projekti on edennyt muutaman viime päivän ajan hyvin. Tarkoituksena olisi pelata ensin tavalliset tasohyppelukentät, sitten Kong-temppelit ja salamaailman kentät, sen jälkeen bossit ja lopuksi uintikentät, sillä viimeksi mainitut ovat Hard Modella yhtä tuskaa.
 

Andyliini

Tyhmä
Toimitus
30.4.2017
358
Tampere
Olikos Hard Mode tuossa auki heti alkuun, vai pitikö peli pelata ensin normaalisti läpi? Kun tuo Switchin versio kohtapuoliin, julkaistaan niin tuumailin pelata Funkylla pelin läpi ihan alkuun. Pystyyköhän tuossa ottamaan Hard Moden suoraan alussa funkkailevan ystävämme haasteeksi?
 

RetroFly

''Taide on ajatusten heijastuma''
30.4.2017
66
Oulu
Olikos Hard Mode tuossa auki heti alkuun, vai pitikö peli pelata ensin normaalisti läpi? Kun tuo Switchin versio kohtapuoliin, julkaistaan niin tuumailin pelata Funkylla pelin läpi ihan alkuun. Pystyyköhän tuossa ottamaan Hard Moden suoraan alussa funkkailevan ystävämme haasteeksi?

Peli pitää mennä läpi siten, että kerää kaikista kentistä KONG-kirjaimet ja pelaa kaikki Kong-temppelit läpi. Sen jälkeen täytyy päihittää viimeinen pomovastus ellet ole sitä jo tehnyt. Silloin aukeaa Secret Seclusion-maailma, joka täytyy mennä läpi, jolloin saat Hard Moden auki.

Edit: Secret Seclusion muistaakseni aukesi vain, jos olet päässyt kaikki Kong-temppelit läpi. Saatan toki muistaa väärin.
 

Rush

Hovifyysikko
Super Fintendo
1.5.2017
560
Jyväskylä
Ensimmäisen viikon edistyminen:
Life is Strange, ei edistystä
I Am Setsuna: noin kaksi tuntia edistystä
yksi peli Gaia Projectia pelattu
Super Mario Odyssey saatu lainaan ja aloitettu

Tämän ensimmäisen päivityksen jälkeen edistymistä on tapahtunut näin paljon:
- noin 100 kuuta kerätty Mariossa

Onneksi tässä on vielä puolitoista viikkoa aikaa olla saavuttamatta tavoitteitaan. :Okhay: