Virallinen Nintendo Direct -ketju

Keskustelu osiossa Yleinen peliaiheinen keskustelu, aloittajana Andyliini, 5.5.2017.

 1. Andyliini

  Andyliini Tyhmä Toimitus

  En usko, että millään Nintendon tekemällä päätöksellä on mitään tekemistä Sonyn kanssa. Tai ylipäätään minkään muunkaan tahon.
   
 2. Wilbur wals

  Wilbur wals SW-8065-2970-1519

  Kyllähän tässä alkaa yli puolen vuoden odotuksen jälkeen pitempi pinnaisellakin kärsivällisyys vähenemään. Vielä kun Nintendo on tavaksi ottanut kevään alussa pitää pelaajien odottamaa Directiä. Tässähän käy niin, että pitkän tauon vuoksi pelaajien odotukset on vielä normaaliakin korkeammalla. Luulisi Nintendon tämän tietävän ja toivottavasti sitten vastaavat tähän odotukseen. Itse kuvittelin pelaavani ennen Animal Crossinkia Panzer Dragoonia mutta en mitä ilmeisemmin pelaakkaan. No eiköhän tuo Botw:n kolmas läpi peluu kerta saa ne harvat tunnit kulumaan mitä riittää peliharrastukselle. Toimii samalla lämmittelynä BOTW 2:sta kohtaan. Sa nähdä miten Hyrule on muuttunut sitten jatko-osassa kun aika on kulunut eteenpäin BOTW:sta.
   
 3. Rush

  Rush Hovifyysikko Super Fintendo

  Ei mun kärsivällisyys ole vähentynyt ollenkaan.

  Voi niitä aikoja, kun E3 ja TGS olivat vuoden ainoat tapahtumat, missä esiteltiin uusia pelejä.
   
 4. Wilbur wals

  Wilbur wals SW-8065-2970-1519

  No tuohon malliin sitä minäkin kaipaan ja vielä niin, ettei kukaan vuoda tulevia yllätyksiä. Nuo vuotajathan on pilanneet suuren osan messujännityksestä/yllätyksistä. Mikään ollut hienompaa kuin odottaa E3 messuja ja sen jälkeen lukea pelilehdestä mielikuvitus laukaten tulevista peleistä.
   
 5. Rush

  Rush Hovifyysikko Super Fintendo

  Tämä kyllä totta. Joskus toivoisi että ihmiset osaisi vähän chillata ja hoksata, että aivan kaikkea ei tarvitse tietää juuri nyt ja heti. Prioriteetit järjestykseen.
   
 6. retropälli

  retropälli Jäsen

  20.2 Animal crossing direct.
  This isn't the direct you are looking for. Move along.
  No onpahan edes jotakin uutisia...
   
 7. ville111

  ville111 Yksinkertaisen yksikäsitteinen yksilö Super Fintendo Toimitus

  Jännittävää, saamme vihdoin 25 minuuttia kestävän selityksen miksi kana ylitti tien! :Mindblown:
   
 8. Wilbur wals

  Wilbur wals SW-8065-2970-1519

  Hyvä hyvä. Taas yksi peli pois isosta Directistä. Saadaan keskitettyä loppuvuoden julkaisuihin. Itse en yleensä katsele kauhean laajoja esittelyitä tulevista peleistä. Trailerit ja pieni pätkä gameplaystä riittää. Jää itselle pelatessa enemmän nähtävää.
   
 9. Wilbur wals

  Wilbur wals SW-8065-2970-1519

  Nyt on sitten uuen äxboxin ja peeässän specsit julki. Pääsee Nintendo suunnitelemaan seuraavan sukupolven hybridiä millä pyörii tulevaisuudessa kolmannen osapuolen pelit. Uudet konsolit siis sisuksiltaan julkaistu ja indie Directi pois päiväjärjestyksestä sekä AC:NH julkaisu perjantaina, joten voisikohan tuo Nintendo lyödä vihdoin jo ensi viikolla korttinsa pöytään, jolla vastaisi kilpailijoille!?
   
 10. Tingle

  Tingle Paavo

  Kyllä Nintendo oli tietoinen Xbonen ja PS4:n sisuskaluistoi. Silti Switch jättäytyi piirun verran jälkeen kaikessa.
   
 11. Kuruwin

  Kuruwin Epätoivon lähetti

  Nii-in. Ei oikein ole mitään syytä haaveilla että Nintendo nyt yhtäkkiä taas lähtee tehoissa kilpailemaan isojen poikien kanssa kun nyky tyyli on toiminut hyvin (wii-uuta lukuunottamatta) Switch jatkaa myymistäkin vielä siihen tahtiin että tuskin ihan lähiaikoina tulossa mitään uutta konetta.
   
 12. Wilbur wals

  Wilbur wals SW-8065-2970-1519

  Tarkoitin, että alkavat suunnitelemaan uutta hybridiä, millä voisi jotenkin pyöriä uusien tehokonsolien uudet pelit. Jos Nintendo käyttää 7 vuotta uudempaa tekniikkaa seuraavassa konsolissaan mitä Switchissä, niin teholoikka tulee kuitenkin olemaan huomattava. Teho kotikonsoliin en minäkään usko. Hybridi valinnaisella tehodockilla voisi olla täydellinen konsoli tulevaisuudessa.
   
  Viimeksi muokattu: 23.3.2020
 13. Wilbur wals

  Wilbur wals SW-8065-2970-1519

  Mini Directiä pukkasi, eikä Nintendo vieläkään paljastanut loppuvuoden isoja pelejään. Luvassa on ilmeisesti sitten seuraavaksi Mega Directi, jossa paljastetaan Switch Pro ja loppuvuoden hurjat pelit. Brave Default 2 näytti aivan mahtavalta ja heti perään Xenobladen uusintaversio siltä, että se on pakko saaha!!   
 14. Norsukampa

  Norsukampa "His coconut gun, can fire in spurts" Toimitus

  XC:n näkeminen ja julkaisupäivän saaminen (joskin näistä ei voi näinä aikoina olla hirveän varmoja) oli pienoisdirectin parasta antia, mutta noin muuten meno oli vähän niin ja näin. Shadow dropit eivät tällä hetkellä oikein iske kun Animal Crossing vie aika lailla kaiken pelaamiseen liittyvän ajan ja "one more thing" oli äärimmäisen antiklimaattinen kokemus.

  Sentään nyt saatiin Switch-ekslu jolla on kiinteä julkaisupäivä. Kesäkuussa sitten varmaan kuullaan "E3-viikolla" seuraavan kerran isommin asioista. Siellä toivottavasti saadaan jotakin muutakin kuinBravely Default II:n julkaisupäivä.