Super Mario 3D All-Stars

Keskustelu osiossa Switch, aloittajana Genkku, 4.9.2020.

 1. Genkku

  Genkku ¯\_(ツ)_/¯ Ylläpidon jäsen  SM64 960x720
  Sunshine 1920x1080 (720p handheld)
  Galaxy up to 1920x1080 (up to 720p handheld)

  Twitterissä väitettiin kovasti, että 64:stä olisi valittu joku myöhempi versio, jossa ei mm. ole BLJ-glitchiä. Muuten pelissä on ainakin paranneltuja tekstuureja.

  Sunshine ei tue Japanin Nintendon mukaan GC-ohjainta, mutta on vähän epäselvää tarkoittaako tuo vain analogitriggereitä (Fluddin ruiskutus). Esim. Grid-ajopeli tukee GC-adapteriohjainten analogikaasua. Normaalistihan Switch tunnistaa adapteriohjaimet geneerisinä Pro USB -ohjaimina, ja kerta Pro-tuki on jo varmistettu, niin uskoisin adapterienkin pelittävän kuten muissakin peleissä.

  Galaxyssa on "valinnainen liikeohjaus" starbittien keräilyyn. Tässäkin on hieman epäselvää, onnistuuko keräileminen ilman liikeohjausta. Galaxy HD on julkaistu aiemmin Nvidian Shieldille, jossa tähtiä keräiltiin toisella tatilla ohjattavalla kursorilla.
   
  Jack tykkää tästä.
 2. bdbdbd

  bdbdbd Jäsen

  Ei ehkä se ihan kiinnostavin kokoelma. Super Mario 64 sai uudelleenjulkaisun DS:lle aikanaan, Sunshine ei erityisen hyvä ollutkaan ja Galaxy on ehkä vielä turhan uusi peli.

  Vaikka miksei tuotakin voisi harkita jos vain hinta on kohdallaan.
   
 3. Jack

  Jack Viikin kreivi

  Konsolinetissä näytti olevan 60€ hujakoilla.
   
 4. Artzei

  Artzei Nuija

  Mario 64 on ainakin tietojen mukaan sen Japanissa alunperin julkaistu Shindou-versio, missä oli tärinätuki, BLJ poistettu ja eikä Mario sano enään "So Long Gay Bowser!".