Peli jota pelaat tällä hetkellä

Tervetuloa Fintendoon!

Fintendo on suomalaisten Nintendo-pelaajien keskustelupaikka.

Kuruwin

Epätoivon lähetti
Toimitus
3.5.2017
392
Sivuprojektina pelaillut Mario + Rabbids Sparks of Hope ja olen kyllä ihan positiivisesti yllättynyt. Tällä hetkellä kolmannella planeetalla ja mukavaa on ollut tätä pelata. En uskonut tätä koskaan hankkivani, koska en noille jäniksille ole oikein lämennyt ja se ensimmäinen peli vaikutti lamaiselta, mutta tykkään tosi paljon tästä jatko-osan vapamaasta liikkuvuudesta. Haastettakin on ollut sopivasti ja pelkäsin vähän, että liian helpolla pääsisi, mutta kyllähän noi vihut välillä hanttiin pistää :D
 

Wilbur wals

SW-8065-2970-1519
30.4.2017
943
Viisi maailmaa takana Super Mario Bros Wonderia. Siskon kanssa pelattu kaksinpelina ja mukavaa on ollut. Monet naurut on saanut naureskelella kaksinpelin kommelluksille. Peli on ollut kyllä laadukasta pelattavaa. Grafiikka, musiikit ja kekseliäät kentät ihmeineen, ovat luonut uskoa siihen, että nykyaikanakin 2-D loikinnat ovat loistavaa viihdettä, kunhan niihin panostetaan kunnolla ja nyt todella tuntuu siltä, että Nintendo ei ole mennyt sieltä mistä aita on matalin tämän uusimman Marion 2-D loikinnan kanssa.
 

Kuruwin

Epätoivon lähetti
Toimitus
3.5.2017
392
Coolshopin tuntien aika varmuudella Star Ocen kakkonen tulee luukusta vasta ensiviikolla, niin jäi aikaa Disgaea seiskalle tähän väliin. Ysi chapterissa tällä hetkellä ja kyllähän tässä on taas pieniä hyviä parannuksia Disgaea kaavaan tehty ja tajuttu rajoittaa sitä autobattle toimintoa, joka hoiti kuutosessa käytännössä melkein koko pelin pelaamisen pelaajan puolesta :D. Harmi tosin, että Disgaeassa itselle on tärkeintä aina ollut hahmot ja tarina ja tällä saralla tämä taas on ollut vähän pettymys. Kyllä välillä saa edelleen naureskella, mutta seiskan hahmot on ehkä viitosen jälkeen kaikista unohdettavimmat enkä oikein usko, että enää on riittävästi peliä jäljellä asian pelastamiseksi.

No jos aikaisemmista Disgaea peleistä on tykännyt, niin suositella tätä kuitenkin voi.
 

Kuruwin

Epätoivon lähetti
Toimitus
3.5.2017
392
No tulipa tässä äskettäin se Star Ocean 2 R läpäistyä ja olihan tämä ihan jees, mutta ehkä odotin enemmän tältä. Tarina ja hahmot jäi tosi keskinkertaiseksi ja useammin kuin kerran sai ihmetellä sitä miten hahmot ei reagoi oikein mitenkään tilanteisiin, joiden pitäisi räjäyttää niiden tajunta täysin :D. Tuossa suhteessa olisi pitänyt ehkä olla uskallusta uudistaa ja täydentää, mutta ei ole haluttu lähteä asioita muuttamaan. No pelillisesti hyvin kyllä tuotu tähän päivään, kun kaikenlaisia elämää helpottavia juttuja vissiin lisätty. Luolissa esim. pystyy tarkistamaan karttaa, mikä pelastaa niiltä ykkösen turhautumisilta. En tiedä miten oli alkuperäisessä, mutta tässä myös pystyy teleporttamaan helposti luolasta pois ja takaisin (ei samaan pisteeseen kuitenkaan) Sen sentään tiedän, että satunnaistaistelut on vaihettu kartoilla liikkuviin vihuihin, mikä on iso plussa.

Pelissä oli myös ainoastaan yksi paikka missä joutu teleporttien kanssa pelleilemään, mutta sekin sentään oli ihan kohtuullinen. Ihan kyllä vaan vinkkinä tosin tätä harkitseville, että jos haluaa haastetta, niin ei kannata pelata normaalilla, koska tämä peli on niin älyttömän helppo hajottaa. Pistää exp buusti skillin päälle, nostaa vihollisten määrää ja sitten vetää 5x bonukset ketjutaistelusta, niin leveleitä vaan satelee.

Kannattaa sitten pelatessa myös huomioida SP pisteiden säästämiseksi, että vain yksi hahmo tarvitsee sen kirjoituskyvyn kymppiin, että monen skillin kyvyt saa nostettua pisteitä käyttämättä. Kirjoittajalla ei pidä edes entuudestaan olla nostettavassa kyvyssä pisteitä, että saa nostettua siihen 7 tasoon asti. Kannattaa siis ensin vain pari alinta tasoa päivittää pisteillä ja sitten loput kirjoilla.

Viimeisenä vinkkinä vielä, että tiimiin mahtuu vain 8 hahmoa eli kaikkia hahmoja ei voi saada. Osa hahmoista myös sulkee toisen eli kannattaa valikoida hahmot jo etukäteen.

https://www.destructoid.com/how-to-recruit-every-star-ocean-second-story-party-member/