Mielipidekysymys: Julkaiseeko Nintendo vielä NSMBU-pelin vielä uudestaan?

Keskustelu osiossa Yleinen peliaiheinen keskustelu, aloittajana rocknroll, 27.12.2020.

?

Julkaiseeko Nintendo vielä NSMBU -pelin jossain muodossa jatkossa

 1. Eiköhän sieltä ainakin viides julkaisu tule vielä!?

  33,3%
 2. Saisivat päätyä pysymään neljässä

  16,7%
 3. Swithille kaivattaisiin uusi 2D-Mario-tasoloikka.

  50,0%
 1. rocknroll

  rocknroll IT-tradenomi

  Viitaten tuohon ketjuun "Minkä yksinoikeuden takia hankkisit Nintendo-konsolin" ,

  tuli mieleen tällainen mielipide-kysymys, joka saattaa jakaa mielipiteitä puolesta ja vastaan joko inhokkiimielessä, tai siitä, että todella positiivisella mielellä on jompaa kumpaa mieltä.

  Nythän New Super Mario Bros U on julkaistu 4 kertaa, joskin se ensimmäinenkin 2012 Wii U:n julkaisun yhteyden versio oli parannettu siitä aiemmasta Wii -versiosta, kuten tuossa ketjussa joku taisi sen mainitakin.

  New Super Mario Bros U,
  New Super Mario & Luigi Bros U
  New Super Luigi Bros U
  New Super Mario Bros U Deluxe (Switch)
   
 2. Genkku

  Genkku ¯\_(ツ)_/¯ Ylläpidon jäsen

  En tiedä miksi luokittelit Luigi U:n samaan kastiin, kun se on jo nimensäkin puolesta eri peli (tai no standalone-DLC).
  Eiköhän jokainen isompi Mario-peli portata viimeistään seuraavalle Nintendo-konsolille.
   
 3. rocknroll

  rocknroll IT-tradenomi

  Onhan Luigi Bros U:sta ihan levyversiokin olemassa? No, eri nimellä Mario ja Luigi vaikka kulkevatkin yhdessä usen ja yhdistetään samoihin peleihin,ja seikkailut on aika pitkälle nykyisin yhteisiä, mutta olen käsittänyt, että Luigi U Bros on sama peli, mitä Mario Bros U, ainoastaan siinä levykotelon kansi on viherätävä ja Luigin kuva. Googlen tietoikkunasta poiminta
  Sarja: New Super Mario Bros.

  Eli samaan sarjaan kuuluva peli. Vai onko tuo Luigi Bros U kokonaan uusia tasoja sisältävä eri seikkailu?
   
 4. Genkku

  Genkku ¯\_(ツ)_/¯ Ylläpidon jäsen

  Kyllä. Pintapuoli näyttää tietysti samalta, mutta sisältää uusia kenttiä, jotka ovat lyhyempiä ja paljon vaikeampia.
   
 5. rocknroll

  rocknroll IT-tradenomi

  Katsoin tuota Luigi U Bros Gameplay -hakutermeillä Youtubesta, niin ainakin maailmojen kartat vaikuttaisi samoilta, ja mitä jotain uploadttuja videoita katsoin vähän matkaa 1-1 Acorn Plains, niin tason nimi oli eri, ja tuossa ekassakin 1-1 tasossa tuli tuo lentävä terhon kannattaja useaan otteeseen, ja vaikeusastetta oltiin lisätty kun maaperä toimi hissimäisesti useassa kohtaa, ja oliko jokin tähtikolikkokin eri kohdassa, mitä tuossa alkuperäisessa New Super Mario Bros U:ssa.

  Kuten totesin tuossa toisessa ketussa, yleensä Marion selvitettyäni pitkän pelailun jälkeen, kun sinä on paljon salaisuuksia, niin pidän jonkun vuoden tauon yleensä pari vuotta, ennen kuin palaan saman Marion äärelle, niin seuraavan kerran, kun tekee mieli taas palauttaa mieleen tuo NSMB, niin voisi investoida tuohon fyysiseen levyversioon Luigi Bros U:sta. Ainakin Huuto.Netissä olen nähnyt sen myynnissä, mutta se on keskiverto Wii-U -Mario -tasoloikkaa kalliimpi hinta ollut tavallisesti.

  Kerroit, että se on DLC-laajennus, maksaako se Wii U eShopissa jotain, vai saako alkuperäisen pelilevyn omistaja sen ilmaiseksi täydennettyä omaan peliinsä?
   
 6. Genkku

  Genkku ¯\_(ツ)_/¯ Ylläpidon jäsen

  Eshopista ostettuna vaatii emopelin, mutta on saatavilla myös pelkästään omana levynä.
   
 7. rocknroll

  rocknroll IT-tradenomi

  Joo, no katsoin eShopista, niin 20 euroa noin, ja alkuperäinen Mario Bros U mulla onkin kokoelmassani. HuutoNetissä on Vaasalaisella yksityismyyjällä 50 euroa tuosta fyysisestä levystä hintapyyntö, tein tarjouksen 35 euroa, kyllä voin fyysisestä levystä maksaa tuon 15 euroa ekstraa. Joku aika takaperin tuolla Huuto-kauppaalustalla hintapyyntö oli päälle 70 euroa, mutta ei tainnut mennä kaupaksi.

  Onkohan toi 50 euroa myös vähän liikaa tuosta Luigi Bros U:sta, ko ei se niin harvinainen taida olla: Toisaalta, voisin tuon 50 euroakin tuosta maksaa, kun ei ole mitenkään epätavallista kulutuskäyttäytymistä, että investoi 50 euroa videopeliin, joskus markka-aikana maksoin NHL 95:stäkin 380 markkaa.
   
 8. rocknroll

  rocknroll IT-tradenomi

  Sain ostettua tuon Luigi Bros U:n HuutoNetistä vaasalaiselta yksityismyyjältä hintaan 35 euroa + Postikulut, niin jäi kaupasta hyvä maku tähän asti. Sitten, kun myyjä vielä postittaa pelin ja saan sen pelattavaksi, olen onneni kukkuloilla.

  Tuntuu jotenkin siltä, että tuo Luigi Bros U -levyversio Wii U:lle on koko U-konsolin kaikista julkaistuista Mario-tittelin alla julkaistuista peleistä ellei jopa harvinaisin, niin harvinaisimmasta päästä. Tämä peli ei kyllä lähde divarikierrokselle kierrätykseen taskurahalla.