Animal Crossing New Horizons

Keskustelu osiossa Switch, aloittajana Genkku, 14.9.2018.

 1. Jack

  Jack Viikin kreivi

  Hei onko tietoa kuinka monta hahmoa saa luotua yhteen peliin ja voivatko kaikki hahmot muokata ympäristöä ja asuntoa? Mietin vain kun parempi puoliskoni hieman kiinnostui pelistä ja olisi mukava pelailla tätä yhdessä, niin että molempien hahmoilla on oikeudet tehdä saarella kaikkea.
   
 2. Genkku

  Genkku ¯\_(ツ)_/¯ Ylläpidon jäsen

  8 hahmoa pystyy tekemään, co-oppina voi pelata neljän voimin samalla ruudulla. Ainoastaan ensimmäinen hahmo saa saaren herran kannukset Nookilta, mikä tarkoittaa oikeutta päättää esim. rakennusten ja siltojen paikoista. Muut pelaajat maksavat kuitenkin omaa asuntovelkaansa erikseen ja omistavat omat tavarakatalogit.
   
 3. Jack

  Jack Viikin kreivi

  Kiitos vastauksesta. Eiköhän tämä mene sitten ostoslistalle. Näyttää tosin olevan loppu melkein liikkeestä kuin liikkeestä.
   
 4. Genkku

  Genkku ¯\_(ツ)_/¯ Ylläpidon jäsen

  Postaan wanted-listan myös foorumin puolelle. Vähän taikinointia tämä recruittaaminen muiden kylästä, kun omassa pitää olla juuri samaan aikaan tyhjä slotti. Amiiboilla ja Nook Miles -tiketeillä helppoa.

  [​IMG]
   
 5. DKB187

  DKB187 Uusi jäsen

  Tuli muuten äijän Wild World kylässä Genkkula aikoinaa käytyy ja sielku sul oli Gaston mestoil.
   
 6. Kuruwin

  Kuruwin Epätoivon lähetti

  Hyvä feikki video feikki päivityksestä jossa puhutaan tulevista muutoksista pelattavuuteen. Että olisi hienoa jos AC tiimikin oikeasti vilkaisisi tätä.

   
  Jack tykkää tästä.
 7. Jack

  Jack Viikin kreivi

  Vaikuttaa kyllä täydelliseltä. Voi kunpa tämä tapahtuisi!
   
 8. Wilbur wals

  Wilbur wals SW-8065-2970-1519

  Pakkohan se on hölmön esittää kysymys. Milloin tuo tauluja myyvä Redd:köhän sen nimi oli?ilmestyy saarelle? Olen siis siltä ensimmäisen taulun ostanut mutta sen jälkeen ei ole kettua näkynyt.
   
  Viimeksi muokattu: 30.6.2020
 9. Genkku

  Genkku ¯\_(ツ)_/¯ Ylläpidon jäsen

  Jos olet käynyt museossa tämän jälkeen avaamassa laajennoksen, niin ilmestyy sen jälkeen satunnaisena arkipäivänä paatin kanssa pohjoisrannalle. Visiiteissä voi olla parin viikon taukoja, koska Redd arvotaan rng:llä.
   
  Wilbur wals tykkää tästä.