Akun vaihto edessä?

Keskustelu osiossa Tekninen tuki, aloittajana rocknroll, 22.12.2019.

 1. rocknroll

  rocknroll IT-tradenomi

  En tiedä, pitäisikö alkaa pikkuhiljaa olemaan aika hylätä noin 8 vuotta kiitettävästi minua palvellut 3ds-konsoli, ja hankkia Switch-lite, kun konsolissa vilkkuu 2-3 punaista valoa alati ilmoittaen akun varauksen olevan hyvin matalalla.

  Sillä ei voi pelata ehkä korkeintaan 20 minuuttia, ja vaikka AC-Adapteri, sähköverkkosovitin on koko ajan seinässä, ei tunnu lataavan akkua. Onko jollakulla muulla tästä kokemusta? Onkohan akku tullut tiensä päähän, ja olisi aika uusia se? Katselin akkukauppa.comista päivemmällä, niin tuollaisen tehoakun saisi pariin kymppiin, mutta sitten vielä pitäisi investoida oikeanlaiseen ruuvimeisseliin, että saa konsolin auki.

  Onko joku muu törmännyt akkuongelmiin pitkän ja ansiokkaan käytön jälkeen?
   
 2. rocknroll

  rocknroll IT-tradenomi

 3. bdbdbd

  bdbdbd Jäsen

  Toi KTR-003 näytti olevan New 3DS:n akku, orkkis-3DS:n CTR-003. En kyllä löytänyt tietoa mistään, että mitä eroa niillä on, ja kuvissa näyttivät napaisuudetkin olevan samoin päin.

  Verkkojännite ei noiden akkujen osalta ratkaise, ainoastaan latureiden/verkkolaitteiden. Lisäksi tuo Tech of Sweden on vain sen valmistajan (valmistuttajan) nimi.
   
 4. rocknroll

  rocknroll IT-tradenomi

  No hankkisin Facebook - kirppikseltä korvaavan 3DS-laitteen tilalle, niin enää en pähkäile tuon akun suhteen. Nyt "uudessa" 3DS:ssäni on myös Mario-kuoret.

  [​IMG]

  [​IMG]
   
  Viimeksi muokattu: 21.11.2020