Virallinen Nintendo Direct -ketju

Keskustelu osiossa Yleinen peliaiheinen keskustelu, aloittajana Andyliini, 5.5.2017.

 1. StarDust

  StarDust Jäsen

  Vaikka tämä liittyy asiaan, ei olisi kovin kuvaavaa sanoa, että Advance Warsin julkaisua siirrettiin (2000-luvulla ja nyt 2020-luvulla) sen vuoksi, että joku olisi voinut "pahoittaa mielensä". Tällaiset ratkaisut eivät ole ensisijaisesti poliittisia (vastaa poliittiseen asiaan itseensä), ellei kyse ole vaikka sensuurista, vaan ovat markkinointistrategisia. Samanlaisesta syystä mainostajat eivät halua mainostaan vakavien asioiden yhteyteen, koska eivät halua tuotettaan yhdistettävän niihin (edes alitajuisesti). Nintendo on erityisen tarkka brändi-imagonsa kanssa.

  Ehkä Nintendo on valmis näyttämään, mitä Tokion EPD (eli EPD 8) on tehnyt 3D World + Bowser's Furyn lisäksi. Edellinen iso peli tiimiltä oli Odyssey. Hal antoi aiemmin käsittää, että useita Kirby-nimikkeitä (Forgotten Land mukaan lukien) voisi olla tulossa pian.
   
  Viimeksi muokattu: 18.6.2022
  Wilbur wals tykkää tästä.
 2. Wilbur wals

  Wilbur wals SW-8065-2970-1519

  Jokohan nyt olisi pääDirectin aika kun on Xenoblade ja Pokemon Directit ulkona? Toki minulle kelpaa kyllä vielä BOTW 2 Directi, ja sen päälle vielä normi kesädirecti, jossa tykitellään yllätyksiä toistensa perään.
   
 3. Jonelinkki

  Jonelinkki Jäsen

  Noniin, huhut tällä viikon Directistä oli totta. Mini Direct tulossa huomenna. Kestoa 25min ja tulevia Switch pelejä tullaan kertomaan.

  Twitteristä bongasin uutisen, mutta varmaan löytyy muiltakin sivuilta.
   
 4. Wilbur wals

  Wilbur wals SW-8065-2970-1519

  Olihan aikamoinen "mini" Directi. Pelkkää tykitystä alusta loppuun! Näytti nettikansakin pettymys vaihtuneen positiiviseen viilikseen. Persona 3,4,5, Nier automata, Harvestilla, Mario+Rabbids ja Monkey Island. Siinäpä ne itseäni eniten kiinnostavat pelit esiteltyjen pelejen osalta. Ei kestä rahapussi, eikä riitä aika tämän loppuvuoden tarjonnan suhteen. Nyt sitten yhtä räjähtävä iso Directi tai edes BOTW 2 Directi, niin alkaa olemaan kesäesittelyt Nintendon osalta kohdiltaan.

   
 5. Jonelinkki

  Jonelinkki Jäsen

  Olihan direct lähetyksessä jotain, mutta valtaosa peleistä oli semmoisia joita olen pelannut aiemmin, että eivät innosta ostaa enään. Mario + Rabbids Sparks of hope näytti kivalta, mutta taidan jäädä odottaan vielä kun saadaan enemmän tietoa. Ubisoft tunnetaan näistä bugeista, niin voi olla todennäköisesti tässäkin. Saapa nähdä.
   
  Wilbur wals tykkää tästä.
 6. Kuruwin

  Kuruwin Epätoivon lähetti

  Niin. Ihan kiva juttu kuitenkin ekslusiivisesti Nintendon koneilla pelaaville. En kovin tarkasti julkistuksia katsellut, mutta kyllähän sieltä Squaren puolelta ihan potentiaalisesti kivoja pelejä oli tulossa. Ehkä eniten odotan sitä Squaren versiota Rune Factorysta.
   
  Wilbur wals tykkää tästä.
 7. Wilbur wals

  Wilbur wals SW-8065-2970-1519

  Ainakin edellinen Mario+Rabbids ole aika bugiton kokemus. Taitaa olla Nintendo sen verran vaativa asiakas kun käytetään sen ykköshahmoa pelissä, että vaatimuksena on bugiton lopputulos.
   
 8. Wilbur wals

  Wilbur wals SW-8065-2970-1519

  Ei kuulu ei näy iso kesäDirectiä. Aikas kummalliset kuviot on Nintendolla kerran taas menossa. Myös BOTW 2:sen esittely ja markkinointi ehkä hieman ihmetyttää sillä pelistä ollaan nähty vasta muutama lyhyt traileri ja sen pitäisi ilmestyä ensi keväänä.
   
 9. Genkku

  Genkku ¯\_(ツ)_/¯ Ylläpidon jäsen

  Vastahan tässä tuli parin viikon sisällä Xenobladen oma ja Mini Direct. Ei silloin mitään perus-Directejä tule seuraavalla viikolla. Splatoon 3:lle luultavasti syksymmällä sitten seuraava lähetys. Muutenkin loppuvuoden suunnitelmat ovat aika selviä. (Advance Wars, Pokemon, Bayonetta)
   
 10. Wilbur wals

  Wilbur wals SW-8065-2970-1519

  Eihän tuo mini ja yksittäisen pelin Directi hyvyydestään huolimatta oikein vastaa isoa Directiä, ja siinä paljastettavia peliyllätyksiä mitä pelaajat odottavat. Kyllähän tässä itse ainakin olisi kaivannut perinteistä E3 kaltaista suurta Directiä ja sen mukana myös BOTW 2:sta uutta materiaalia sekä niitä yllätysjulkaisuja Nintendon omista sarjoista, joita suuret Directit ovat usein tarjoilleet.