Veikkauksia vuonna 2020 ilmestyvistä vielä julkaisemattomista peleistä.

Keskustelu osiossa Switch, aloittajana Wilbur wals, 19.11.2019.

 1. Wilbur wals

  Wilbur wals SW-8065-2970-1519

  Minkäslaisia veikkauksia foorumilaisilla on ensi vuoden julkaisemattomista peleistä.

  Botw2, Bayonetta 3 ja Retron Star Fox Racing sekä Pikmin 4 on omat veikkaukseni, unohtamatta uutta Paper Mariota.
   
 2. Genkku

  Genkku ¯\_(ツ)_/¯ Ylläpidon jäsen

  Ei kuulosta mahdottomalta.

  Jos mennään likaisen kapitalistin aivojen sisälle, niin veikkaisin tällaista tylsää listaa:
  - Tammikuussa Tokyo Mirage Sessions ja maaliskuussa Animal Crossing ajallaan.
  - Super Mario 3D World johonkin hiljaiseen kuukauteen.
  - Breath of the Wild 2 joulumarkkinoille tai 2021 alkuun kampittamaan uutta Pleikkaria ja Xboxia.
  - Super Mario Odyssey 2 samoilla syillä, ovat olleet hiljaa Luigi-päivityksen jälkeen, eikä DLC:tä ole kuulunut.
  - Voisin pistää myös betsiä "Switch Prolle", mutta tämä olisi järkevää pistää ulos joko pari kuukautta ennen tai jälkeen uusia konsoleita.
  - Super Mario Party 2, hylkäsivät erinomaisesti myyneen ykkösen äkkiä. DLC:n sijaan tekevät 60 euron jatko-osan. Saattaa olla uusi vuosittainen sarja.
  - En yllättyisi, jos Game Freak pukkaisi ulos Pokémon Ultra Sword and Shieldin paineen alaisena, mutta saattaa myös olla, että pistävät paukut myöhemmin ilmestyvään uuteen peliin tai DP-remakeen.
  - Xenoblade Chronicles HD loppuvuodesta (ennen tämän julkistamista olisin pistänyt betsit X:n Directors Cutille)
  - Kauan työn alla ollut mobiili-Zelda, Link's Awakeningin moottoria käyttävä seuraava 2D-Zelda tai Zelda Maker saattaa olla myös jo kehityksessä, mutta tuskin julkaisevat samoihin aikoihin BotW 2:n kanssa.
   
  Viimeksi muokattu: 19.11.2019
  Wilbur wals tykkää tästä.
 3. Wilbur wals

  Wilbur wals SW-8065-2970-1519

  Tuo Super Mario Odyssey 2 on hyvinkin mahdollinen. Meinaan noita DLC julkaisuja ei ole näkynyt. Hyvin mahdollista, että mennään Galaxyn ja Galaxy 2 kaavalla mikä nähtiin Wiillä aikoinaan. Tätä en pistäisi pahakseni ollenkaan. Pakko sanoa, että toivottavasti uusi 2-D Zelda ei käytä Link´s Awakeningin pelimoottoria. Sen verran huonosta pelimoottorista oli kyse. Jotenkin tuntui oudolta, että 2-D Zelda pyöri Botw:ia huonommin. En laittaisi kyllä yhtään vastaan tuolle Pro-versiolle jos se tuplaisi Switchin tehot. Sillä pääsisi pelaamaan pelit tasaisella fps:llä mikä nostaisi pelinautinoa. Tietenkin isompi resoluutiokin auttaisi tuossa TV-modessa.

  On kyllä mielenkiintoista nähdä kuinka vaikuttaa noiden uusien konsolien tulo Switchin myyntiin ja hintoihin sekä siihen koska Nintendo pukkaa Switch 2:sen pihalle. Veikkaan, että Nintendo katsoo minkälaiset konsolit tulee kilpailijoilta ja alkaa sitten rakentamaan niistä kannettavaa versiota. Toki 4K:hon hyppääminen on melkein pakollista ja se vaatii tuon tehodockin olemassa olon ainakin halukkaille.
   
 4. Norsukampa

  Norsukampa "His coconut gun, can fire in spurts" Toimitus

  En ole vielä lyönyt kämppääni ja omaisuuttani pantiksi, mutta olen koko ajan enemmän ja enemmän varma että mitään Star Fox -ajopeliä ei ole olemassakaan, vaan joku vuotaja oli sekoittanut sen tähän Starlinkin DLC:hen jossa pääsee ajelemaan aluksilla kilpaa. Mutta se siitä ja ei kun listaamaan!

  Jo tiedossa olevat julkistetut pelit (joille ei ole tarkkaa julkaisupäivää annettu)

  Bayonetta 3
  Detective Pikachu

  Metroid Prime 4
  Breath Of The Wild 2
  No More Heroes 3

  Shin Megami Tensei V
  Xenoblade Chronicles HD

  Lihavoitu =
  Ilmestyy varmasti ensi vuonna
  Kursivoitu = Ei ikinä ilmesty ensi vuonna

  Mitä puolestaan tulee ensi vuoden pelijulkistuksiin niin en usko että Super Mario Odyssey 2 on vielä todellisuutta. Marion tasoloikintavajetta paikataan 3D Worldin Switch-porttauksilla ja kahta 3D-putkimiesloikintaa ei mikään firma maailmassa julkaisisi saman kalenterivuoden aikana. Tällaiseen ns. isoon Pokémon-peliin en myöskään oikein lähde vielä mukaan, oli kyse sitten Ultra Sword/Shield, nelosgenin uusioversionti tai edes Let's GO Snubbull/Wooper. Mario Kart 8 Deluxe myy enemmän kuin jätski kesäisinä hellepäivinä, joten ensi vuoden ajan Nintendo paukuttelee vielä mobiilikamaluuttaan aiheen tiimoilta, ja 2021 isona E3-pelinä meillä on Mario Kart 9. Rööriroopen roolipelipuoli otti osumaa kun Mario&Luigi-saagan tehnyt Alphadream sammutti valot, mutta Intelligent Systems saattaa valmistella uutta Paper Mariota... mutta ensiesitys on vasta tammikuun 2021 Directissä (reset the clock!!).
   
  Viimeksi muokattu: 20.11.2019
  njrss tykkää tästä.