Splatoon 2

Keskustelu osiossa Switch, aloittajana Loota, 8.5.2017.

 1. Norsukampa

  Norsukampa "His coconut gun, can fire in spurts" Toimitus

  Viimeisimmän ison päivityksen myötä on paljastunut myös hieman uutta tietoa Splatoon 2:n tulevaisuudesta. Sarjan pääpamput kertoivat pelin päivitysten jatkuvan ensi vuoden kesään asti, ja onkin erittäin mielenkiintoista mitä läiskyttelylle tapahtuu sen jälkeen? Splatoon 2 on ensi kesänä kahden vuoden kunnioitettavassa iässä ja myynnit eivät ole ottaneet hidastaakseen vieläkään, joten tavallaan tuntuu oudolta että pelin parissa työskentely jätettäisiin noin vain sikseen. Konsolikanta tulee kuitenkin Switchillä kasvamaan vielä rutosti, ja Splatoon 2:n myynnit siinä totta kai samalla niin hieman on naama ainakin täällä päin kysymysmerkillä asian suhteen.

  Toisaalta nyt jos koskaan on aika alkaa tekemään jotain uutta. Mitä se uusi sitten on? Onko se Splatoon 3 joka toisi hieman suuremman harppauksen eteenpäin mitä Splatoon 2 teki ykkösosaan verrattuna? Onko Nintendo havainnut Splatoonin devitiimin osaamisen, nakittaen nämä jonkun toisen (ehkä jopa uuden?) IP:n pariin? Jännää tosiaan ja ehkä näistä ollaan viisaampia sitten ensi vuosikymmenen puolella.
   
 2. Wilbur wals

  Wilbur wals SW-8065-2970-1519

  Olisiko siellä valmisteilla jokin uusi peli jo taustalla joka julkistettaisiin ensi kesän jälkeen kun Splatoon 2:sen tukeminen loppuu? Ei muuta kuin uutta IP:tä tulille. Splatoon 3:nen sitten Switch 2:lle tulevaisuudessa julkaisuun uuden Marion kanssa, saa sekin konsoli sitten tulevaisuudessa lentävän lähdön. Tämä Splatoon tiimi olisikin hyvä porukka kehittelemään uusia sarjoja muut tiimit tehkööt jatko-osia vanhoille sarjoille niitä sopivasti uudistaen.
   
 3. Wapazi

  Wapazi Jäsen

  Ei, ei ei! Minusta Splatoon tiimin pitää keskittyä täysillä uuden Animal Crossingin tekemiseen! :)
   
 4. Wilbur wals

  Wilbur wals SW-8065-2970-1519

  Eli siis Splatoon tiimi tekee Animal Crossingia? Onko se ollut kaikkien Animaalisten seikkailujen tekijänä?
   
 5. Norsukampa

  Norsukampa "His coconut gun, can fire in spurts" Toimitus

  Tavallaan kyllä mutta tavallaan ei.

  Splatoon ja Animal Crossing on molemmat Nintendon EAD 2:n tekosia mutta varsinaiset tiimit pelien takana ovat varsin erit. Splatoonhan nimenomaan oli ensimmäinen isompi projekti Nintendolta, jossa roolia annettiin nimenomaan hieman nuoremmille osaajille. Animal Crossing-tiimistä joku taho tosiaan keksi konseptin mutta isossa kuvassa, tiimit eivät ole näiden kahden sarjan välillä samat.
   
  Wilbur wals tykkää tästä.
 6. Jack

  Jack Viikin kreivi

  Tässä Mario Sunshinea pelatessa en voi olla miettimättä onkohan pelillä ollut paljonkin vaikutusta Splatoonin syntyyn?
   
 7. Wilbur wals

  Wilbur wals SW-8065-2970-1519

  Kyllähän tuo mekaniikka vahvasti vaikuttaa Sunshinestä "kopioidulta". Minulla on sellainen haalea muistikuva, että Splatoonissa piti alunperin olla Mario univesumin hahmot. Toki voin olla väärässä.
   
 8. Jack

  Jack Viikin kreivi

  Aijaa! Kuulostapaa hassulta konseptilta, mutta toisaalta miksipäs ei. Onhan meillä nyt Mario + Rabbids, jota ei myöskään olisi koskaan uskonut:grin:
   
  Wilbur wals tykkää tästä.
 9. Koivari

  Koivari 2... 1... Lift-off!

  Muistelisin itsekin jossain Did You Know Gamingissa kuulleeni, että Mario ja/tai Sunshine liittyvät peliin jotenkin noin kehityksen alkutaipaleen osalta, mutta en tarkastanut faktojen paikkansapitävyyttä millään tavalla.
   
  Jack ja Wilbur wals tykkäävät tästä.
 10. Jack

  Jack Viikin kreivi

  Wilbur wals tykkää tästä.
 11. Wilbur wals

  Wilbur wals SW-8065-2970-1519

  Jack tykkää tästä.