Odotetuimmat Nintendo-pelit (2017)

Keskustelu osiossa Yleinen peliaiheinen keskustelu, aloittajana ville111, 1.5.2017.

?

Odotetuimmat Nintendo-pelit (valitse enintään 3)

 1. Project Octopath Traveler (Switch, 2017)

  3 ääntä
  14,3%
 2. Yooka-Laylee (Switch, 14.12.2017)

  2 ääntä
  9,5%
 3. Metroid Prime 4 (Switch, ?)

  10 ääntä
  47,6%
 4. Kirby Star Allies (Switch, 2018)

  3 ääntä
  14,3%
 5. Yoshi (Switch, 2018)

  0 ääntä
  0,0%
 6. Fire Emblem (Switch, 2018)

  6 ääntä
  28,6%
 7. Pokémon (Switch, 2018)

  6 ääntä
  28,6%
 8. Dragon Quest Builders (Switch, 2018)

  0 ääntä
  0,0%
 9. Mario Party: The Top 100 (3DS, 22.12.2017)

  0 ääntä
  0,0%
 10. Nine Parchments (Switch, 2017)

  0 ääntä
  0,0%
 11. PAYDAY 2 (Switch, 2017)

  0 ääntä
  0,0%
 12. Wolfenstein II: The New Colossus (Switch, 2018)

  3 ääntä
  14,3%
 13. Shin Megami Tensei V (Switch, ?)

  5 ääntä
  23,8%
 14. Mega Man 11 (Switch, 2018)

  4 ääntä
  19,0%
Voit antaa useamman äänen.
 1. ville111

  ville111 Yksinkertaisen yksikäsitteinen yksilö Toimitus

  Tämän aiheen tarkoitus on herättää keskustelua tulevista ja odotetuimmista peleistä, jotka on julkistettu Nintendon konsoleille. Aiheen ohessa on lista tulevista Switch-, 3DS- ja Wii U -peleistä sekä äänestys, johon olen koonnut merkittävimpiä julkaisuja Nintendon konsoleille. Äänestämisen ohella olisi kuitenkin toivottavaa, että odotetuimmista peleistä syntyisi myös keskustelua.

  Odotetuimmiksi peleiksi äänestettävinä on Nintendo Switch-, Nintendo 3DS- ja Nintendo Wii U -pelejä, sekä tulevaisuudessa myös muiden Nintendo-alustojen pelejä. Muiden valmistajien konsoleille julkaistavia pelejä listalle ei siis päädy. Listalle päätyvät pelit voivat olla joko fyysisiä tai digitaalisia. Äänestettävien pelien listan mielekkyyden ja luettavuuden takia en ole listannut jokaista tulevaa peliä äänestettäväksi. Sen sijaan olen poiminut merkittävimmät julkaisut äänestettäviksi.

  Jos pelin julkaisua ei ole vahvistettu, en aio lisätä sitä äänestettävien pelien listalle. Voit kuitenkin mainita odottavasi peliä, etenkin jos pelistä on huhuttu pitkään. Ottakaa lisäksi huomioon, että poistan äänestyksestä ja tulevien pelien listalta jo aiemmin julkaistut pelit, jotta listat eivät tukkeudu vanhoista peleistä.

  Kaikkien tulevien pelien lista löytyy täältä. Pelit on järjestelty:
  • Alustan mukaan
  • Ajankohdan mukaan (hyvin suurpiirteisesti)
  Uusien pelijulkistuksien myötä päivitän äänestystä. Mikäli listalta puuttuu joitain pelejä, joiden toivoisit olevan siellä, mainitse asiasta joko tässä aiheessa tai yksityisviestillä.
   
  Viimeksi muokattu: 29.8.2017
 2. bdbdbd

  bdbdbd Jäsen

  Näin kun tuota listaa katsoo, että millaisia pelejä siinä on, niin ilman muuta Dr. Kawashima's Devilish Brain Training sille kuuluisi. Ihan näin myyntilukujen puolesta, kun kumpikin Brain Training-peleistä on tietääkseni myynyt enemmän kuin yksikään listalle päätyneiden pelisarjojen peleistä.

  Uudet nimikkeet ovat toki ihan perusteltuja listalla, mutta Sonic, Darksiders ja Hey! Pikmin...
   
 3. ville111

  ville111 Yksinkertaisen yksikäsitteinen yksilö Toimitus

  Lisäsin Dr. Kawashima's Brain Trainingin listalle.

  Darksidersin lisäsin listalle lähinnä siksi, että se on viimeinen maininnan arvoinen Wii U -peli. Sonic Forces ja Hey! Pikmin puolestaan kuuluvat luonnollisesti listalle. Sanoisin esimerkiksi Hey! Pikminin olevan monelle pelaajalle kiinnostavampi tapaus kuin esimerkiksi Dr. Kawashima's Brain Training.

  E: Ymmärrän kyllä, miksi Dr. Kawashima's Devilish Brain Trainingin on hyvä olla listalla. Aikoinaan Dr. Kawashima's Brain Trainingit menestyivät hyvin Nintendo DS:llä, joten on hyvinkin mahdollista, että Devilish Brain Training tulee menestymään hyvin. Erityisesti hieman aikuisempi väestö voi olla kiinnostunut pelistä.
   
  Viimeksi muokattu: 1.5.2017
 4. bdbdbd

  bdbdbd Jäsen

  ^Perustelinkin sitä miksi Brain Training kuuluisi listalle - joka onkin tällä hetkellä omalta kohdaltani odotetuin peli. Voi olla, että asia E3:n jälkeen sitten muuttuu.
   
 5. Giga

  Giga NoF: gigamario

  Tällä hetkellä en odota mitään peliä erityisen aktiivisesti – vanhoissakin riittäää vielä tekemistä. Nykyään on aika harvinaista, että odottaisin jotakin peliä täpinöissäni pitkän aikaa. Tyypillisesti hypen nouseminen vaatii joko jatkuvaa ruokkimista uusien uutisten muodossa tai sitten julkaisu alkaa jo häämöttää.

  Äänestin Splatoonia, koska se on seuraava peli jonka tulen Switchille hankkimaan. Odotan myös Xenoblade Chronicles 2:ta, mutta en usko että se saadaan tänä vuonna pihalle, ja pelin tyylisuunta ei ole vielä vakuuttanut. Mario Odyssey tulee varmasti myös hankittua, vaikka 3D Mariot eivät olekaan minulle niin isoja tapauksia kuin monelle muulle.
   
 6. Kuruwin

  Kuruwin Epätoivon lähetti

  Gigan kanssa vähän samoilla linjoilla. Erittäin harvinaista että oikeasti aktiivisesti odotan jotakin peliä. Osittain jo siitäkin syystä että säästyy mahdolliselta pettymykseltä jos peli ei nappakkaan.

  Ever Oasis on kummiskin ennakkotilattuna ja varmaan Culdcept 3DS (ei listassa) tulee napattua.
   
 7. Maisa93

  Maisa93 Jäsen

  Annoin ääneni Super Mario Odysseylle,koska se vaikuttaa kaikkein kiinnostavammalle pelille musta tuossa listassa ja se traileri herätti jo ilmestyessään mielenkiinnon olemalla pitkästä aikaa 64 ja Sunshine tyylinen peli.
   
  Koivari tykkää tästä.
 8. Veizen

  Veizen Muusikonrenttu Toimitus

  Pari viikkoa on pitkä aika odottaa Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentiaa. Uusi FE kelpaa aina, ja tällaiselle FE-nuubille on kunnia päästä pelaamaan toisen FE:n remakea.

  Hype is real.
   
 9. Tingle

  Tingle Paavo

  Toivon, että kaikki WiiU:n pelit portattaisiin Switchille. Vaikka konsoli oli täysi floppi, niin olihan sillä ihan mielenkiintoisia pelejä. Itse ainakin pelaisin ne molemmat :)

  Vastausvaihtoehdoista eniten kiinnostaa Splatoon 2. Ykkönen houkutti jo paljon, ja testfirestä jäi hyvä maku suuhun. Sitäkin enemmän odottaisin Etrian Odyssey 5:sta 3DS:llä, jos ATLUS vaan jaksasi tehdä pelin länkkärijulkaisulle jotain ja lopettaisi viimein Persona 5:n hypettämisen.
   
 10. Mallam

  Mallam Jäsen

  MK8 tuli jo ja Splatoon on tulossa, mitäs muuta WiiU:lla oli. Smash nyt tietty pitäisi saada, vaikka porttina sitten.
  Pakollista Marion lukuunottamatta odotan ehkä eniten DQ XI:ta. Switch on kumminkin puoliksi handheld ja se ominaisuus ei pääse oikeuksiinsa keskittymistä vaativissa peleissä. Vaikka vanhemmiten grindailupelit ovat alkaneet hapottaa, niin ei Nintendon käsikonsoli tunnu käsikonsolilta ennen kun on grindannut jonkun 30h+ pelin. Tällä kertaa jopa kivan näköisen. Tuskin tulee tänä vuonna kumminkaan meille japania osaamattomille vääräuskoisille.
   
 11. ville111

  ville111 Yksinkertaisen yksikäsitteinen yksilö Toimitus

  Päivitin äänestystä poistamalla julkaistuja pelejä ja lisäämällä uusia pelejä listalle. Jos äänestyksestä puuttuu joitain isohkoja pelejä, ilmoittakaa asiasta joko tässä ketjussa tai yksityisviestillä. Lisäsin myös Monster Hunter XX:n listalle, vaikka pelin julkaisua Euroopassa ei ole vahvistettu. Sen julkaisu on mielestäni kuitenkin melko todennäköinen. Lisäksi Switch ei sisällä mitään region-lockingia, joten halukkaat pelaajat pääsevät joka tapauksessa pelaamaan peliä myös Euroopassa.


  Tällä hetkellä odotetuimmat pelini ovat Super Mario Odyssey, Splatoon 2 ja Xenoblade Chronicles 2, mutta odotan innolla myös ARMSia. Erityisesti Xenoblade Chronicles 2:sta haluaisin enemmän tietoa. En luota täysin siihen, että peli olisi tulossa vielä tämän vuoden puolella, kuten Nintendo hanakasti väittää.
   
 12. ville111

  ville111 Yksinkertaisen yksikäsitteinen yksilö Toimitus

  Päivitin äänestettävien pelien listaa ja kaikkien tulevien pelien listaa E3-messuilla julkistetuilla peleillä. Pahoittelut viivästyksestä!

  Tällä hetkellä odotetuimmat pelini ovat Splatoon 2, Super Mario Odyssey ja Metroid: Samus Returns. Tänä vuonna on tulossa monia muitakin kiinnostavia pelejä erityisesti Switchille. Switchille tulevien Indie-pelien lista on valtava, enkä varmastikaan ole muistanut lisätä niitä kaikkia tulevien pelien listaan.
   
  Viimeksi muokattu: 29.8.2017
 13. Andyliini

  Andyliini Tyhmä Toimitus

  Piti itsekin käydä päivittämässä listaa, tämän hetken odotetuimmat pelit ovat siis julkaisujärjestyksessä Mario + Rappids Kingdom Battle, Super Mario Odyssey ja Xenoblade Chronicles 2.
   
 14. Norsukampa

  Norsukampa "His coconut gun, can fire in spurts" Toimitus

  Xenoblade Chronicles 2 sai siirtyä sivuun niinkin kaukaisen projektin tieltä kuin Switchin Fire Emblemin. Splatoon 2 ja Odyssey pitivät yhä istumapaikkansa hypejunassa.
   
 15. Tingle

  Tingle Paavo

 16. ville111

  ville111 Yksinkertaisen yksikäsitteinen yksilö Toimitus

  Päivitin äänestystä jälleen. Poistin äänestettävien pelien listalta Mario+Rabbids: Kingdom Battlen sekä Dragon Quest -sarjan pelit, joiden julkaisua Euroopassa ei ole vielä vahvistettu. Lisäsin listalle Switchin tulevan Pokémonin, Pokémon Ultra Sunin/Moonin (jotka olivat jostain syystä unohtuneet kokonaan), Resident Evil Revelations Collectionin ja Layton's Mystery Journey: Katrielle and the Millionaires' Conspiracyn.

  Tällä hetkellä odotetuimmat pelini ovat Metroid: Samus Returns ja Super Mario Odyssey. Molemmat vaikuttavat erinomaisilta peleiltä!
   
 17. ville111

  ville111 Yksinkertaisen yksikäsitteinen yksilö Toimitus

  Pahoittelut siitä, että en ole päivittänyt aihetta pitkään aikaan. Poistin listalta ison kasan julkaistuja pelejä ja lisäsin muutaman pelin listalle. Mikäli olen unohtanut jonkin merkittävän pelin, niin ilmoittakaa toki asiasta ja lisään sen listalle.
   
 18. Tingle

  Tingle Paavo

  Listan peleistä en voi sanoa odottavani yhtäkään. Wolfenstein 2:sta kylläkin
   
 19. bËst

  bËst Jäsen

  Tulihan se sieltä. Enää ei tarvitse itkeä itseä uneen pettymysten varjon seuratessa sivusta.

  Yooka Laylee Nintendon alustalle 14.12!! *_*
   
 20. Hynät/Rahat & Ruplat

  Hynät/Rahat & Ruplat Adamantiumluuranko

  Nyt ei tarvitse kuin pettyä itse peliin.

  Tosta listasta ei näin suoralla kädellä oikein mikään sytytä.