Mitä perinteisiä Nintendon sarjoja haluaisit vielä Switchille ennen uuden konsolin ilmestymistä?

Keskustelu osiossa Switch, aloittajana Wilbur wals, 17.5.2022.

 1. Wilbur wals

  Wilbur wals SW-8065-2970-1519

  Itsellä toiveissa olisi, että Switchille ilmestyisi sarjoja uudistavat jatko-osat Star Foxille, Pilot Wingsille, F-Zerolle ja Wave Racelle. Lisäksi olisi hienoa saada vihdoin Earthboundin todellinen jatko-osa sekä uusi 2,5-D Zelda. Mario Kart 9 ja Pikmin 4 sekä Metroid 4 saavat minun mielestäni ilmestyä vasta Nintendon seuraavan sukupolven konsolilla, jotta lisääntyvää tehoa voidaan käyttää viemään kyseiset sarjat ihan uudelle tasolle.
   
 2. Jonelinkki

  Jonelinkki Jäsen

  Metroid Prime trilogy on toivottu paljon Switchille, joten saamme nähdä että ilmestyykö koskaan.
   
  Wilbur wals tykkää tästä.
 3. Jack

  Jack Viikin kreivi

  Star Fox ja F-Zero ois toki ne suurimmat toiveet. Donkey Kongin 3D jatkoa olisi myös hauska nähdä ja Banjo Kazoo voisi tehdä paluun Nintendolle. Myös Golden Eye/Perfect Dark tyylinen räiskintä olisi tervetullutta vaihtelua tarjontaan. Näitä jälkimmäisiä toiveita taitaa yhdistää Rare, joten tuskin toteutuvat. Korkeintaan ehkä tuo Donkey Kong.
   
  Wilbur wals tykkää tästä.
 4. Wilbur wals

  Wilbur wals SW-8065-2970-1519

  Gamecubella taisi olla aikoinaan myös Geist niminen yksinoikeus räiskintä ja jopa yksinoikeus kauhupeli Eternal Darkness. Kumpikin ihan kehuttuja pelejä, joita kumpaakaan en päässyt koskaan pelaamaan. Tosiaan tuo räiskeosasto puuttuu kokonaan mikä oli vielä kovasti edustettuna Gamecube ja N64 aikaan. En laittaisi kyllä pahakseni jos tuollaisia uraa uurtavia räiskintöjä ilmestyisi kuten oli aikoinaan tuo Goldeneye. Gamecubella oli myös nuo Factor 5 tekemät Star Warsit aikansa huippua. Nuo näyttävät muuten edelleen hienoilta ja Factor 5 on mielestäni ilmoittanut halunsa tuoda ne uudistettuna Switchille. No jospa sitä saadaan sitten seuraavalla konsolilla tuonne nettipalveluun Gamecuben pelit parempina versioina.
   
  Viimeksi muokattu: 18.5.2022
 5. Wilbur wals

  Wilbur wals SW-8065-2970-1519

  Huhuja on myös vahvasti liikkunut, että ensimmäinen Prime olisi tulossa ja oikein remakena. Huhut ovat olleet sen verran vahvoja, että uskon niissä olevan jonkunlaista perää. Menisi kyllä samantien ostoon Metroid HD Trilogy tai Metroid Prime remake jos noista edes toinen ilmestyisi Switchille.
   
 6. Kuruwin

  Kuruwin Epätoivon lähetti

  Ihan ihka uusi Pokemon Mystery Dungeon peli ainakin kelpaisi itselle. Toinen Pokemon aiheinen peli, joka myös voisi olla mielenkiintoinen olisi Pokemon Conquest 2. Ensimmäin conquest oli ihan liian simppeli ja siksi huono, mutta on siinä ideassa potentiaalia.
   
  Wilbur wals tykkää tästä.
 7. Jack

  Jack Viikin kreivi

  Tämä on mennyt itseltäni aivan ohi. Onko kyseessä Fire Emble tyylinen Pokemon peli? Kuulostaa mielenkiintoiselta!:cool:
   
 8. Kuruwin

  Kuruwin Epätoivon lähetti

  Niin pitkä aika pelaamisesta, että en osaa oikein verrata paremmin, mutta tactic rpg menoahan se tappelu oli (todella riisuttua sellaista harmillisesti)

  Se toinen puoliskohan on sitä Nobunaga's Ambition sarjasta tuotua kartan vallottamista jne. mutta sekin puoli peliä on liian typistettyä.
   
  Jack tykkää tästä.
 9. Jack

  Jack Viikin kreivi

  Okei. No lähtökohta on vähintäänkin mielenkiintoinen Pokemon pelille:Slowpoke:
   
 10. Wilbur wals

  Wilbur wals SW-8065-2970-1519

  Kerrataanhan yksi vielä oma toive, joka on saanut mielessä uusia toivevisioita. Uusi Star Foxi Star Fox adventureksen tyyliin. Toki pitemälle kehitettynä niin, että sisältäisi taisteluja, avoin maailma, planeettojen tutkintaa ja kunnollisen tarinan.
   
  Jack tykkää tästä.
 11. Jack

  Jack Viikin kreivi

  Sekä kunnollisen ohjauksen. Jostain syystä Cuben molemmat Star Foxit jäivät itselläni jumiin sellaiseen kohtaan, jossa tarvittiin tarkkaa ja ripeää tähtäämistä eikä se onnistunut GameCuben joy-stickillä ollenkaan. Harmittaa edelleenkin. Muuten tykkäsin peleistä todella paljon.
   
  Wilbur wals tykkää tästä.