Mario Tennis Aces

Keskustelu osiossa Switch, aloittajana Norsukampa, 4.4.2018.

 1. Norsukampa

  Norsukampa "His coconut gun, can fire in spurts" Toimitus

  Yksi Nintendon pitkäikäisimmistä pelisarjoista palaa 22.pvä kesäkuuta takaisin pelikentille (massa vai nurmi?) kun Mario Tennis Aces ilmestyy.

  [​IMG]

  Putkimiehen seikkailut karvapallon lätkimisessä ovat vihastuttaneet ja ihastuttaneet pelaajia jo vuodesta 1995 asti ja ainakin omasta mielestä laatukäyrä on ollut tasaisessa laskussa sitten loisteliaan N64-osan. Gamecubelle (myös Wiille) ilmestynyt peli kaatui omaan, vaikkakin valinnaiseen, gimmickiinsä ja 3DS:llä sekä Wii U:lla meno oli kuin Jarkko Niemisellä uransa ehtoopuolella konsanaan.

  Nyt kuitenkin näyttää siltä että tulevaan Marion tennisturneeseen, Camelot on ottanut hieman aineksia aivan perkeleen kovasta 3DS:n Mario Golfista. Wii U-osan onttous on kuin huono muisto vain ja tilalle on tulossa erittäin kova panostus verkkopelaamiseen... see what I did there? Okei vitsit sikseen. Panostus tulee olemaan kova online-moninpelin suuntaan johon ollaan edellisen golffailun lailla tuomassa ajastettuja turnauksia joista luvassa on eksklusiivisia palkintoja (asusteita, pelihahmoja jne.) sekä toivon mukaan paljon muuta event-tyylistä pelaajan mielenkiintokäyrän pidentäjää.

  Pelillinen puoli näyttää olevan nyt entistä enemmän vipstaakkelia ja temppuilua täynnä mutta Björn Borg meitä tennisnipottajia siunatkoon, ne saa myös pois päältä. Ennakkomatskun perusteella gimmickit voivat kuitenkin hyvin balansoituna tuoda mukavasti erilaista taktista näkökulmaa pelaamiseen joten ei ihan vielä tyrmätä. Myös Wii-sukupolvea ollaan houkuttelemassa mukaan talkoisiin kevyellä liikkeentunnistuspelitilalla.
  Hahmokavalkadi ei vieläkään näytä päästävän Mario-kaanonin ulkopuolelta hahmoja mukaan joten Linkin ja Samusin ystävät keskittykööt muihin pelisarjoihin. Mukana sen sijaan on komeiden keski-ikäfaija-asusteiden koristamat vakkarisankarit Mariosta aina Peachin kautta Donkey Kongiin. Hieman erikoisempaa kaartia edustaa perinteiseen Mario Tennis-tyyliin tällä kertaa Chain Chomp sekä Spike. Ja niille jotka jo siellä näyttöpäätteidenne takaa kysyvät sitä tärkeintä kysymystä niin kyllä, se tärkein (ja N64:n Mario Tenniksessä debyyttinsä tehnyt) hahmo on myös mukana...

  [​IMG]

  Peli siis näkee päivänvalon 22.pvä kesäkuuta mutta luvassa on Nintendon mukaan pientä maistiaista jo ennen julkaisua kun Nintendo järkkää "esiturnauksen" Splatoonin ja ARMS:in testiviikonloppujen tapaan.

  Kiinnostaako tuleva Mario Tennis vai ovatko kaksi viimeisintä double faultia saaneet aikaan Mario Tennis-allergian?
   
  Loota tykkää tästä.
 2. Wilbur wals

  Wilbur wals SW-8065-2970-1519

  Kiinnostaahan tuo. Näyttää mielenkiintoiselta moninpeliltä, lisäksi vielä yksinpelin storymode on hieno juttu. Niin ja tuo liiketunnistus moodin mukana olo on plussaa. Yhtään aikaisempaa Mario Tennistä en omista mutta hyvin mahdollista että tästä pelistä tulee ensimmäiseni.
   
 3. Loota

  Loota Kermakostaja Ylläpidon jäsen

  Ensimmäistä kertaa koskaan Mario Tennis näyttää joksenkin houkuttelevalta. Viimeisimmässä Directissä esitellyt mekaniikat näyttivät kuin suoraan jostain taistelupelistä varastetuilta, mikä lienee ollut se kiinnostuksen sytyttäjä omalla kohdallani. Täytyy vielä ottaa selvää miten kattava tapaus pelin yksinpelikampanja on, sillä se tulee olemaan ensimmäinen kosketukseni sarjaan ja portti mahdolliselle jatkopullistelulle nettipelin puolelle, tuskin nimittäin jaksan ilman yksinpelimotivointia lähteä sille tielle.
   
 4. Wapazi

  Wapazi Jäsen

  ^Samoista syistä itsekin kiinnostuin directin myötä. Tuskin kuitenkaan julkaisussa tulen täyteen hintaan peliä ostamaan.
   
 5. Norsukampa

  Norsukampa "His coconut gun, can fire in spurts" Toimitus

  Kahden ja puolen viikon päästä, pääsemme me rahvaatkin katselemaan error-screeniä ja jumissa olevia serv...

  Okei kokeillaan uusiksi.

  Kahden ja puolen viikon päästä, pääsemme me rahvaatkin vihdoin pelin ääreen kun luvattu online-esiturnaus starttaa. Homma alkaa 1.6. siinä iltapäiväviideltä ja koko viikonlopun aina ma-ti väliseen yöhön saakka pääsee mäiskimään karvapalloa Mario-hahmojen kanssa. Uudessa trailerissa myös saatiin esimakua pelin tarinatilasta. Dark-versioita tutuista hahmoista on jälleen kerran luvassa joten omaperäisyys kunniaan ja sitä rataa.

   
  njrss tykkää tästä.
 6. Wilbur wals

  Wilbur wals SW-8065-2970-1519

  Tämä näyttääkin aina vain mielnkiintoisemmalta joka trailerin jälkeen(saa olla viimeinen jonka katsoin) Story mode,wii tennis mode sekä vielä nuo nettiturnaukset saavat kyllä ostamaan pelin. Nyt kun on sekaantunut tuohon nettipelaamiseen niin se tuo kyllä lisäarvoa vaikka vieläkin ehdottomasti pelaan mieluiten multiplayerit pelikavereiden kanssa samassa huoneessa.  Norsukampa olikin minuutin minua nopeampi :-D
   
 7. Norsukampa

  Norsukampa "His coconut gun, can fire in spurts" Toimitus

  Ei riitä että tuo online-esiturnaus alkaa parin viikon päästä, nyt pelistä tulee ulos ensi viikolla jo ihan pelattava demokin! Neljä valittavaa hahmoa (Bowser, Mario, Peach, Yoshi) ja randomilla valikoituja nettivastustajia. Viisi lisähahmoa myös unlockattavissa sen mukaan, kuinka paljon demoa ja tulevaa nettiturnausta pelaa.
   
  Wilbur wals tykkää tästä.
 8. Wilbur wals

  Wilbur wals SW-8065-2970-1519

  Jaahas tällä viikolla pääsee sitten urheilemaan Marion kanssa. Mielenkiinnolla odotan kyllä demoa.