Foorumipeli: Sinnoh vaarassa!

Keskustelu osiossa Yleinen keskustelu, aloittajana Veizen, 4.1.2018.

 1. Veizen

  Veizen Muusikonrenttu Toimitus

  Hieman enemmän meni aikaa kuin oli tarkoitus, mutta saatiinhan tämäkin pystyyn:FishFlex:

  Kyseessähän on siis Pokémon-teemalla väritetty Max Temkinin Secret Hitler. Peli perustuu salaisiin identiteetteihin, keskusteluun, päättelyyn ja bluffaamiseen.

  5-10 pelaajan joukko muodostaa Liiganeuvoston, salijohtajien organisaation, joka huolehtii Sinnohin alueen kansalaisten ja Pokémonien turvallisuudesta. Todellisuudessa vain osa heistä on uskollisia neuvostolle, osa on katalia Galactic-ryhmän kelmejä.

  Liiganeuvoston tehtävänä on suorittaa 5 operaatiota tai eliminoida Cyrus, Galactic-jengin pomo. Tämä ei tule onnistumaan ellei Liiganeuvosto pysty erottelemaan hyviä ja pahoja toisistaan.

  Galactic-ryhmän tehtävänä on pilata 6 operaatiota tai saada Cyrus Liiganeuvoston ministeriksi 3 pilatun operaation jälkeen. Alivoimaisen Galactic-ryhmän on manipuloitava ja huiputettava Liiganeuvostoa onnistuakseen.

  Sääntökirjanen

  [​IMG]
  (Y.o. kuvassa Rakettiryhmä vastaa Galactic-jengiä ja Giovanni vastaa Cyrusta. Kuvankäsittely ei ole meikän vahvuuksia, ja alkuperäinen kuva on hyvä ja selkeä, suokaa tämä anteeksi)

  Rohkeasti ilmoittautumisia ketjuun! Peli vaatii pientä sitoutumista, mutta päivittäisen pelikerran ei tarvitse kestää kuin muutaman minuutin.

  Pelinjohtaja: Veizen


  Pelijärjestys:
  1. Rush
  2. ville111
  3. bEst
  4. Artzei
  5. njrss
  6. Kong
  7. Loota
  8. Manne

  Sinnoh on ollut jo pitkään rauhan tyyssija. Muilla alueilla riehunut Rakettiryhmä taltutettiin viimein Hoennin maaperällä, eikä se koskaan päässyt korruptoimaan Sinnohia. Viime aikoina ilmassa on ollut kuitenkin uhkaavia merkkejä; epämääräisiä hyypiöitä ympäri aluetta, varkauksien ja tuhotöiden lisääntymistä sekä epätavallisen suurien räjähdysainetilauksien ilmaantuminen. Jotkut väittävät nähneensä kelmien rinnassa G-kirjaimen. Sinnohin liiganeuvosto on ollut tilanteesta huolissaan jo jonkin aikaa, ja ottaa nyt ohjat käsiinsä. Huippusalaisen tiedustelun kautta on saatu selville, että nämä konnat kutsuvat itseään Galactic-jengiksi. Ryhmän tavoitteet ovat epäselviä, ja jengin johtajasta tiedetään vain tämän nimi: Cyrus... Liiganeuvosto vannoo tuhoavansa rikollisjoukkion, mutta matkassa on pieni mutka: Galactic-jengin johtoporras on jo sulautunut osaksi liiganeuvostoa...

  Sääntöjen muokkaus foorumipeliin, alkuperäinen aloitusviesti ja pikakatsaus by @Kong

  Edellinen foorumipeli löytyy täältä.
   
  Viimeksi muokattu: 16.1.2018
  Artzei, njrss, Manne ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 2. Rush

  Rush Hovifyysikko

  Kutsun @ville111 :n tyköni. Kuule käskyni - levitä kaaosta ja hävitystä liigamestarien joukossa, jotta he asettuisivat toisiaan vastaan eivätkä uhkaisi Team Galacticini suuria suunnitelmia! Käytä neutraalin keskustelijan taitojasi hämätäksesi heitä, jotka soisivat tulevan imperiumini tuhoutuvan! Palkintona sinut ollaan ylennettäväksi Galactic Adminiksi. Älä petä luottamustani, tai seuraukset ovat hirmuiset!

  Eli osallistun. Lämmittelin jo Cyruksen rooliani.
   
 3. ville111

  ville111 Yksinkertaisen yksikäsitteinen yksilö Toimitus

  Palveluksessanne, oi suuri ja mahtava mestari!

  Eli mukana ollaan! Viime kerrat olivat niin hauskoja, että en jättäisi väliin mistään hinnasta! Jos joku aikaisemmat pelit ohittanut haluaa kuitenkin mukaan, niin voin tarvittaessa antaa hänelle paikkani.
   
 4. Manne

  Manne MonHun-masokisti

  Kai minäkin tulen jälleen pakolliseen liigalaisrooliin, mikäli tunkua ei yllin kyllin ole/tule.
   
 5. Kong

  Kong Jäsen

  Miksipä ei. Katsotaan jos saataisiin uusiakin pelaajia mukaan.
   
 6. bËst

  bËst Jäsen

  Juu messissä
   
 7. Artzei

  Artzei Nuija

 8. Veizen

  Veizen Muusikonrenttu Toimitus

  Vielä olisi tilaa useammallekin pelaajalle! 7-8 pelaaja on optimi, mutta 10 pelaaja pelit ovat upeaa kaaosta. Tervetuloa rohkeasti pelaamaan!
   
  Kong, ville111, Manne ja 1 muu käyttäjä tykkäävät tästä.
 9. njrss

  njrss null

  Osallistun teidän mieliksi :=)
   
  Kong ja Manne tykkäävät tästä.
 10. Loota

  Loota Kermakostaja Ylläpidon jäsen

  Monta kertaa zoomaillut näitä pelejä, mutta enpä ole vielä ihan osallistumaan saakka päätynyt. Nyt on tosin eri tilanne, sillä Sinnoh mainittu. Mukana.
   
  Kong ja Manne tykkäävät tästä.
 11. Veizen

  Veizen Muusikonrenttu Toimitus

  Doodih, nyt alkaa olla hyvä määrä pelaajia. Jätän vielä hetken aikaa, mutta aloitellaan huomenillalla. Postaan silloin tänne pelijärjestyksen, ja ensimmäinen mestariehdokas saa nimetä ministerinsä saman tien. Muistutan vielä, että peliasioista kommunikointi on sallittua vain avoimesti tässä keskustelussa, eli kaikenlainen peliin liittyvä yksityisviesteily on kiellettyä äänestämisen ulkopuolella.
   
  Artzei, ville111, njrss ja 1 muu käyttäjä tykkäävät tästä.
 12. Veizen

  Veizen Muusikonrenttu Toimitus

  Peli alkakoon!

  Pelijärjestys:
  1. Rush
  2. ville111
  3. bEst
  4. Artzei
  5. njrss
  6. Kong
  7. Loota
  8. Manne
  Uljas liiganeuvosto ei ole koskaan ollut tällaisessa tilanteessa: Sinnoh vaikuttaisi olevan jonkinlaisen suuremman uhan kohteena. Galactic-jengi tekee tuhojaan ympäri aluetta, mutta jotkut Liiganeuvoston jäsenistä eivät tunnu ottavan uhkaa vakavasti. Ikään kuin liiganeuvostossakin olisi jotain vialla...

  Pelissä on mukana 5 Liiganeuvoston jäsentä, 2 Galactic-jengiläistä sekä Cyrus.

  Nostopakassa on aluksi 6 Liiganeuvosto-korttia sekä 11 Galactic-korttia.

  Rush, ilmoita ministeriehdokkaasi!
   
  ville111, Rush ja Artzei tykkäävät tästä.
 13. Rush

  Rush Hovifyysikko

  Katsotaanpas. Ilman pohjatietoja ainoastaan pelaajajärjestyksellä on merkitystä valinnalleni. En halua ottaa ketään aikaisin vuorossa olevaa, mutta en myöskään ihan listan perältä (mahdollinen raketti voisi pelata nyt neuvostolaisen lailla ja saada oman vuoronsa hyvin kriittisellä hetkellä). Keskitie on hyvä tie, joten ehdotan ministeriksi njrss:ää.

  E: Aivoni hylkivät ajatusta galactuksista, ja korvaa ne kirjoituksissani rakettiryhmäläisillä. >_>
   
 14. Veizen

  Veizen Muusikonrenttu Toimitus

  Äänestetään.

  Liigamestari: Rush
  Liigaministeri: njrss

  Äänestysaikaa to klo 21 saakka.
   
 15. ville111

  ville111 Yksinkertaisen yksikäsitteinen yksilö Toimitus

  Rushin perustelut vaikuttavat tässä vaiheessa peliä ihan järkeviltä, joten en näe syytä äänestää kieltävästi. Ensimmäinen kierros on aina hyvin epävarma, eikä kieltäytymällä saa oikeastaan mitään tietoa ehdokasparista.
   
 16. bËst

  bËst Jäsen

  Toveri Rush hylkäsi minut. Ja koska kolmas kerta toden sanoo niin johtakoot kyyneleet tietäni kun julkisesti todennäköisesti kieltäydyn hyväksymästä tätä kokoonpanoa
   
 17. Artzei

  Artzei Nuija

  Kuten mainittuna, vielä ei tiedetä että kuka on kuka.
  Vain tämän kerran annan julkisesti ääneni myöntäisen puolelle.
   
 18. Rush

  Rush Hovifyysikko

  No siinä ei kauan mennyt että jo pahoitin jonkun mielen. :Sakurai:
   
 19. Manne

  Manne MonHun-masokisti

  Itsekin kieltämättä odotin "Nostalgiatrip, Vol. 3:a." Joka tapauksessa tähän mennessä puhuneen enemmistön mukaisesti äänestin myös puolesta.
   
 20. Kong

  Kong Jäsen

  Läpi vain, toivotaan hyvää nostoa.