Fire Emblem Warriors

Keskustelu osiossa Switch, aloittajana Genkku, 22.8.2017.

 1. Genkku

  Genkku ¯\_(ツ)_/¯ Ylläpidon jäsen  Elättelin toiveita Hyrule Warriorsin julkaisun jälkeen Fire Emblem Warriorsista ja sellainen onkin tulossa Switchille ja New 3DS:lle 20. lokakuuta. Gameplay on totta kai tuttua Musou-mättöä ja pelimoottori ilmeisesti sama kuin Hyrule Warriorsissa. Fire Emblemistä on kuitenkin napattu asetriangeli ja jonkinlainen permadeath-moodi.

  Peli keskittyy pääasiassa 3DS-Emblemeiden hahmoihin, mikä on pieni harmi. Vanhemmista kasvoista on varmistettu toistaiseksi vain Marth ja Tiki. Uusimman trailerin perusteella ääninäyttelijät on napattu Heroes-mobiilipelistä, joten esimerkiksi Hinoka särähtää ikävällä tavalla korvaan.

  Mutta Smash Bros. -kaartista tylysti hylätty my boi Chrom pääsee parrasvaloihin, joten pelaan tämänkin tyytyväisenä.
   
  AXU tykkää tästä.
 2. Wilbur wals

  Wilbur wals SW-8065-2970-1519

  Peli päivätty julkaistavaksi 20.10.2017. Siinä on viikon sisään aikalailla hyvää pelattavaa kun tämä ja Super Mario Odyssey julkaistaan.
   
  AXU tykkää tästä.
 3. Jonelink

  Jonelink Jostain täytyy aloittaa...

  [​IMG]
  Fyysisen version lisäksi on tulossa tämmöinen limited edition paketti. On nyt netissäkin varattavana.
   
 4. Tertzzi

  Tertzzi SW-2800-6452-5622

  Tuli tuo Limited Edition varattua verkkokaupasta, kun tykkäsin Hyrule Warriorssin gameplaysta tosi paljon. Itse Fire Emblemistä en tiedä yhtään mitään..
   
 5. Kuruwin

  Kuruwin Epätoivon lähetti

  Sisältö on kyllä aika köyhä mutta sentään hinnassa on vaan pieni lisä sellaselle joka ostaa pelinsä day 1.
   
 6. Andyliini

  Andyliini Tyhmä

  Kävin itsekin varaamassa Limited Editionin, kun lisähintaakaan ei ollut kuin 10€ peruspeliin nähden. Minua eniten himottaa tuo OST, varsinkin jo musiikki on yhtä tymäkkää kuin Hyrule Warriorsissa.
   
 7. Wilbur wals

  Wilbur wals SW-8065-2970-1519

 8. Wilbur wals

  Wilbur wals SW-8065-2970-1519

  Uudempaa traileria. Tykkään pelin ulkoasusta kyllä erittäin paljon ja tämä on pakko-ostos sillä pidin myös Hyrule warriorsista. Peli näyttää minusta huomattavasti paremmalta kuin Hyrule warriors Wiiu:lla. Jos olen oikein käsittänyt niin tämä ilmestyy Japaniassa aikaisemmin. Itselle tämä peli on myös tutustuminen Fire Emblem maailmaan josta en tiedä mitään mutta mikä on alkanut kiinnostamaan todella paljon.

   
 9. Kuruwin

  Kuruwin Epätoivon lähetti

  Hahmomalleja lukuunottamatta näyttää kyllä aikalailla yhtä rumalta kuin isoin osa musou peleistä. Ei tosin että noilla grafiikoilla olisi kauheasti väliä näissä musou peleissä. Kummastelen vaan tuota kehumista taas.
   
 10. Wilbur wals

  Wilbur wals SW-8065-2970-1519

  No nimenomaan tuo hahmojenmallennus on silmää miellyttävää katseltavaa, jos näin tarkennetaan mikä tuossa ulkonäössä itseäni eniten miellyttää.
   
  Myy100 tykkää tästä.
 11. Norsukampa

  Norsukampa "His coconut gun, can fire in spurts" Toimitus

  Zelda-versio näytti kyllä aivan perhanan paljon paremmalta (johtuen varmaan laajemmasta väripaletista) kuin tämä FE-versio joka tuon ennakkomaistiaisen perusteella toi enemmänkin mieleen PS2-aikaiset Warriors-saagan pelit.

  Edes kaltaistani FE-fania ei tämä houkuttele lainkaan joten jää aika suurella todennäköisyydellä väliin.
   
 12. Wilbur wals

  Wilbur wals SW-8065-2970-1519

  Famitsu antoi pisteet 9/9/9/9 Fire Emblem Warriorsille. Ilmeisesti Japaniassa on tällä viikola pelin julkaisu ja käsittääkseni tämän tyyliset pelit ovat suosittuja siellä enkä varmaan kauhean väärin veikkaa, kun sanon että myynnit tulevat olemaan hyviä itäisellä saarivaltiolla.
   
  AXU tykkää tästä.
 13. Wilbur wals

  Wilbur wals SW-8065-2970-1519

  Kohta pääsee tätäkin pelaamaan!Armotonta mättöä enne Super Mario Odysseytä. Ohessa hyvä vertailu Hyrule Warriorsiin grafiikan puolesta.


   
  AXU tykkää tästä.