E3 2021

Keskustelu osiossa Yleinen peliaiheinen keskustelu, aloittajana Genkku, 3.6.2021.

 1. Genkku

  Genkku ¯\_(ツ)_/¯ Ylläpidon jäsen

  E3 palaa tänä vuonna täysin digitaalisena, ylläripylläri. Alla striimilinkit, ketjussa voi myös keskustella muuten tapahtumasta ja presseistä.

  Lähetykset:
  5.6. klo 18 - Guerrilla Collective (Indie)
  10.6 klo 20 - Summer Game Fest (Epic, Activision...)
  11.6 klo 22 - Koch Media
  12.6 klo 18 - Guerrilla Collective Part 2 (Indie)
  12.6 klo 20 - Official E3 Preshow (Koko messujen ajan)
  12.6 klo 20 - Wholesome Direct (Indie)
  12.6 klo 22 - Ubisoft Forward
  12.6 klo 23 - IGN Expo (3rd party?)
  12.6 klo 23:30 - Devolver Direct (Indie)
  13.6 klo 0:00 - Gearbox
  13.6 klo 20 - Xbox / Bethesda
  13.6 klo 22:15 - Square Enix
  14.6 klo 0:30 - PC Gaming Show
  14.6 klo 02 - Future Games Show (3rd party?)
  15.6 klo 0:30 - Capcom
  15.6 klo 19 - Nintendo Direct
  15.6 klo ?? - E3 Awards Show
  22.6 klo ?? - EA Play
   
  Viimeksi muokattu: 8.6.2021
 2. Wilbur wals

  Wilbur wals SW-8065-2970-1519

  Nintendo se meinaa, että antaa muiden esittää ensin ja laitetaan sitten tiskiin messujen paras esitys!
   
 3. ville111

  ville111 Yksinkertaisen yksikäsitteinen yksilö Toimitus

  Saa nähdä. Mitään en odota, mutta olisi kiva nähdä Metroidia ja Zeldaa. Unelmissani on uusi (tai uusivanha) 2D-Metroid, mutta kelpuuttaisin kyllä vilkaisun Metroid Primen neljänteen tulemiseenkin.
   
  Wilbur wals ja Jack tykkäävät tästä.
 4. Norsukampa

  Norsukampa "His coconut gun, can fire in spurts" Toimitus

  Jotenkin nämä jostain tyhjyyksistä ilmestyneet Donkey Kong -huhut ovat niitä mitkä itseäni eniten kiinnostaa. Jotenkin tuntuu että jokavuotinen Donkey Kong -pelin perään huutelu on tänä vuonna jollain kierolla tavalla edes pienellä realismin pohjalla. Kuumana ottona sanottakoot kuitenkin että mieluummin 2D:tä kuin kolmiulotteista.
   
  Wilbur wals tykkää tästä.
 5. Wilbur wals

  Wilbur wals SW-8065-2970-1519

  EIpä ole montaa päivää enään E3 messujen omaan kohokohtaan. Toivottavasti nähdään oikeasti jotain todella yllättävää ja jonkun kultaisen sarjan uusi moderni versio.
   
 6. Norsukampa

  Norsukampa "His coconut gun, can fire in spurts" Toimitus

  Olipahan tykitystä Nintendolta. Uusi Metroid kyllä räjäytti tajuntaa etenkin Treehousessa nähdyn kunnon pelikuvan jälkeen ja BOTW 2 konsepteineen saatiin vihdoin esiin. Kovia ylläreitä oli myös kolmen ekan Mario Partyn eräänlainen uusioversiointi, ällöttävän rumalta näyttänyt Advance Wars ja Smashin uusi hahmopaljastus joka teki Ultimatesta vihdoin ns. täyden tappelupelin (Street Fighter, King of Fighters, Tekken). Hieno Direct, joskin se kunnon jymypaukku jäi puuttumaan.
   
 7. Genkku

  Genkku ¯\_(ツ)_/¯ Ylläpidon jäsen

  Meikäläisen pelimakuun vastattiin harvinaisen hyvin. MH Stories 2 oli jo tiedossa, Metroid Dreadista, Monkey Ball -remakesta ja Anniversary Edition Online Mario Partysta olen vaahdonnut täällä jo vuosia sitten. Breath of the Wildin jatko-osaakin vilautettiin. WarioWaren ja Advance Wars -remaken ulkoasusta en nyt heti innostunut, mutta nekin ovat kivoja pelejä tälle vuodelle. En ole mikään suuri SMT- tai Persona-fani, mutta jos tämä femma tosiaan sijoittuu postapokalyptiseen Tokioon eikä mihinkään high schooliin, niin tämähän vaikuttaa kokeilemisen arvoiselta.

  Eihän tästä puuttunut juuri muuta kuin Bayonetta tai F-Zero. Ja Switch Pro.
   
  Wilbur wals tykkää tästä.
 8. Jack

  Jack Viikin kreivi

  BOTW 2 kyllä kiitos! Vaikuttaa, että tutkittavaa riittää. Mutta siis mikä tuo Advance Warsin ulkoasu oikein oli? Aivan kuin jostain kämäisestä lasten aamuohjelmasta pöllitty. Kaikki pelin viehätys katosi kuin kuuluisaan kankkulan kaivoon. Ehdin jo innostua kunnolla, mutta innostus kyllä lopahti sitäkin nopeammin. Mario Party ja Metroid kiinnostavat myös. Paljon jäi kuitenkin puuttumaan. Star Fox, F-Zero, Fire Emblem sarjat eivät saaneet jatkoa tai remake-pelejä. Myöskään Zeldan juhlavuoden All Star kokoelmasta ei kuulunut mitään. Muutenkin koko juhlavuosi taidetaan painaa vain villasella. Hieman sääli.
   
  Wilbur wals tykkää tästä.
 9. retropälli

  retropälli Jäsen

  Metroid dread oli loistoyllätys varsinkin kun sitä prime3:ssa kiusattiin vuonna 2007. Luulen että wind waker ja/tai twilight princess tulevat loppuvuodesta toisin kuin Aonuma väitti. Tiedä sitten mitä sanavalintaa hän todellisuudessa käytti (japania kun en osaa), mutta käännös antoi ymmärtää että skyward swordin lisäksi muita sarjan pelejä ei ole tulossa tänä vuonna.
   
  Wilbur wals tykkää tästä.
 10. Andyliini

  Andyliini Tyhmä Toimitus

  Hyvältähän tuo näytti. Sopii oikein hyvin mun pelimakuun, nyt on jokaiselle kuukaudelle vähintään yksi Switch-peli loppuvuodelle, joten pelaaminen ei ainakaan kesken lopu.
   
  Myy100 ja Wilbur wals tykkäävät tästä.
 11. Wilbur wals

  Wilbur wals SW-8065-2970-1519

  Todella hyvä kattaus oli pelejä Nintendon E3 shoussa. Silti hieman ihmettelen monien Nintendon omien sarjojen jatko-osien puutetta ja Zeldn 35 vuoden laimeutta (toivottavasti nähdään vielä Zelda Directi tänä vuonna). F-Zero, Excite-sarja, Star Fox...... No ehkäpä tässä niitä vielä nähdään kun Switchin elinkaari taitaa muutenkin venyä ylipitkäksi.
   
 12. Kuruwin

  Kuruwin Epätoivon lähetti

  No tuollaset puoli kymmenet kyllä tuntuu juhlan aiheena vähän turhalta muutenkin. Parempi paukutella kovaa sitten oikeilla merkkipäivillä.

  Mitänyt tämän vuoden esitykseen tulee niin itse olin kyllä jo tyytyväinen kuullessani, että Fatal Frame 5 tulee switchille. Toivottavasti se, että se tulee muille alustoille ei meinaa sitä, että switchin ominaisuuksia ei hyödynnetä. Haluan päästä kuvaamaan haamuja heiluttamalla laitetta.

  Advance Wars sitten oli vaan kirsikka kakun päälle.
   
 13. bËst

  bËst Jäsen

  Nintendo jatkaa jo ikävällä tavalla pettymykseksi muodostunutta presentaatiotaan. Remakeja ja uusintapumppauksia peleille, joita ei ehkä osaa odottaa mutta toisaalta ei sitten kovin moni kaipaakaan. Samalla F-zero, Starfox, Donkey Kong ja muutama muu kansan suosikki jatkaa varjoissa vaeltamista. Puhumattakaan sitten Metroid Primesta, josta ei mainittu edes tilannepäivityksen mittaista lausetta.

  Advance war ja Monkey ball oli ihan ok "yllätyksiä" mutta kaikkea muuta kuin kiinnostavia tai odotettuja.

  Super Mario Party on omalla ostoslistalla, mutta sekin vain kierrätyskappale vanhoista peleistä. Easy way out.

  Mitä tapahtui Mario Kartille? Onko Switchistä tulossa ensimmäinen Nintendo -konsoli, josta tämä äärimmäisen menestynyt pelisarja jää kokonaan pois?

  Fatal Frame oli ehdottomasti ainoa miellyttävä julkaisu tässä Nintendon infopläjäyksessä. Ja toki BOTW 2, mutta senkin kohdalla vain pelotti enemmän että käy kuin Metroidille: Puhetta ja vilautuksia mutta ei mitään uutta.
   
  Wilbur wals tykkää tästä.
 14. Wilbur wals

  Wilbur wals SW-8065-2970-1519

  Nintendo Switchin teholoikka edellisestä konsolista on sen verran minimaallinen, että Mario Kartin vieminen uudelle tasolle saattaa olla hieman haasteellista. Nintendo Switch 2:lla sitten saadaan uusia mullistuksia esittelevä Mario Kart 9.