Akun vaihto edessä?

Tervetuloa Fintendoon!

Fintendo on suomalaisten Nintendo-pelaajien keskustelupaikka.

rocknroll

IT-tradenomi
26.11.2017
70
Turku
En tiedä, pitäisikö alkaa pikkuhiljaa olemaan aika hylätä noin 8 vuotta kiitettävästi minua palvellut 3ds-konsoli, ja hankkia Switch-lite, kun konsolissa vilkkuu 2-3 punaista valoa alati ilmoittaen akun varauksen olevan hyvin matalalla.

Sillä ei voi pelata ehkä korkeintaan 20 minuuttia, ja vaikka AC-Adapteri, sähköverkkosovitin on koko ajan seinässä, ei tunnu lataavan akkua. Onko jollakulla muulla tästä kokemusta? Onkohan akku tullut tiensä päähän, ja olisi aika uusia se? Katselin akkukauppa.comista päivemmällä, niin tuollaisen tehoakun saisi pariin kymppiin, mutta sitten vielä pitäisi investoida oikeanlaiseen ruuvimeisseliin, että saa konsolin auki.

Onko joku muu törmännyt akkuongelmiin pitkän ja ansiokkaan käytön jälkeen?
 

rocknroll

IT-tradenomi
26.11.2017
70
Turku
  • Viestiketjun aloittaja
  • #2

bdbdbd

Jäsen
30.4.2017
195
Toi KTR-003 näytti olevan New 3DS:n akku, orkkis-3DS:n CTR-003. En kyllä löytänyt tietoa mistään, että mitä eroa niillä on, ja kuvissa näyttivät napaisuudetkin olevan samoin päin.

Verkkojännite ei noiden akkujen osalta ratkaise, ainoastaan latureiden/verkkolaitteiden. Lisäksi tuo Tech of Sweden on vain sen valmistajan (valmistuttajan) nimi.
 

rocknroll

IT-tradenomi
26.11.2017
70
Turku
  • Viestiketjun aloittaja
  • #4
No hankkisin Facebook - kirppikseltä korvaavan 3DS-laitteen tilalle, niin enää en pähkäile tuon akun suhteen. Nyt "uudessa" 3DS:ssäni on myös Mario-kuoret.



p.jpeg
 
Viimeksi muokattu:

rocknroll

IT-tradenomi
26.11.2017
70
Turku
  • Viestiketjun aloittaja
  • #5
Ei se ollutkaan akun vika, Nintendon Suomen edustaja Bergsala valtuutettu Nintendo-huolto lähetti minulle uuden 3ds-akun ja vaihdoin sen, mutta sama ongelma toistui.

Investoin tosiaan Facebookin Nintendo-kirpparilla alkuvuodesta 2021 tuohon uuteen 3ds-konsoliin, ja samalla laturilla siinä toistui sama ongelma.

Tilasin 24shopista kaksi laturia, niin nyt molemmat laitteet on taas kunnossa ja 3ds-pelailu jatkuu taas eikä loppua näy!

Vika oli siis laturissa, eikä akussa. Näemmä noissa Nintendon latureissa on jokin elinkaari, että se ei enää lataa noin kymmenen vuoden päästä, kun pelaan aina verkkovirta seinässä. Tosin on se voinut jotenkin rikkoutua se johtosiinä laturin sisällä huolimattoman säilytyksen johdosta, mutta laturissa oli vikaa, niin nyt taas konsolit toimii!