Switch friend codet ja peliseura

Tervetuloa Fintendoon!

Fintendo on suomalaisten Nintendo-pelaajien keskustelupaikka.

Sini

Saaren rakentaja
7.11.2020
1
Moi!

Tässä viikko sitten hankin New Horizonsin ja kaipaan peliseuraa, sillä aiemmissa Animal Crossing peleissä on tullut paljon pelattua porukalla! Ketään New Horizonsin omistajia en tunne, joten toivottavasti täältä löytyisi innokkaita pelaajia.

Switch FC: SW-5616-5881-6791
 

Katsu18

Uusi jäsen
15.12.2020
1
Lieto
Hei! :D

Pelailen lähinnä Minecraftiä aika paljon nykyään joten etsin sinne lähtö kohtaisesti peli seuraa ja kyllä muitakin pelejä on tultu pelattua kuten esim Pokemon pelejä ja Spyroa ja vähän muitakin mutta eniten pelaan Minecraftia.

Omistan myös nykyään Animal crossing joten etsin sinnekkin kavereita ja sekä peli seuraa :)

Omistan jonkun verran mikkejä mutta en ole varma toimiiko ne Switchillä mutta uskon että yksi niistä saattaisi toimiakkin.
Kaveri koodi löytyy ehkä Profiilistani mutta laitan sen tähän kuitenkin
Switch: SW-5830-4638-6695
Saa lisäillä kaveriksi (-:
 
Viimeksi muokattu:

jesmaani

Uusi jäsen
4.10.2023
4
Meikäläinenkin niin ajatteli, että tämä generaatio nyt mennään tuolla Litellä kun niin myöhään tuli Switch hankittua kun luulin että Ps5 ja Xbox on mun juttu, mutta vähänpä tiesin. Nyt sitten tuli päivitettyä kuitenkin tuo Lite ihan täysiveriseen Switchiin. Sain tehtyä kelpo vaihtokaupat pienellä välirahalla mustaan Switchiin kaikkine tarpeineen ja tuli taas pari peliä lisää hankittua. Nintendoon täysin hurahtanut 31v lähiöfaija kaipalisi kavereita tililleen joko ihan peliseuraksi tai jos ei muuten niin edes ettei näyttäisi niin yksinäiseltä tuo nolla tuolla kaverilistalla :D

Meikäläisen kaverikoodi on: SW-1032-2665-8332 lisäilkää ihmeessä kaveriksi. Jos ei minkään muun takia niin edes sen vuoksi, että voitte tuomita minut päässänne niiden pelien vuoksi mitä pelailen. Peliseuraksi saa myös ehdottomasti pyytää jos vaan satun pelaamaan mitään sellaista mikä teille myös maistuu. Yleisesti ottaen pelailen 21 jälkeen kun lapset ovat nukkumassa, mutta toisinaan saatan viikonloppuisin pelailla joskus päivisinkin. Nytkin tässä sängyllä makoilen läppärin ja Switchin kanssa :)
 

Nevu

Uusi jäsen
4.1.2024
1
Tervehdys kaikille täällä. oon uus tyyppi täällä ja tykkään pelata mario karttia, meillä on on torstaisin mario kart suomi turnaus klo 19-21 ajetaan 32 rataa. Samalla yhdessä Summ0n kanssa striimaamme kisat. tuossa on minun friend code 8223-5548-6215. saa lisätä kaveriksi jos haluaa tulla ajamaan meijän kans torstaisin. Ps. laittakaa viestiin että mario kart kun lisäätte. Yst.ter Nevu