Viikon pelit [74. Super Mario Galaxy 2 (Wii)]

Tervetuloa Fintendoon!

Fintendo on suomalaisten Nintendo-pelaajien keskustelupaikka.

Super Mario Galaxy 2 ansaitsee...


  • Äänestäjiä yhteensä
    7
  • Äänestys suljettu. .

Genkku

¯\_(ツ)_/¯
Ylläpitäjä
12.4.2017
794
Rovaniemi
Hyvä peli, mutta ei niin hyvä, että pistäisin alkuperäisen Galaxyn yläpuolelle. Korkeintaan samalle tasolle. Muistan kakkosen lähinnä porakoneesta, Yoshista ja siitä lentoliskoradasta, mutta varsinaiset tasoloikintakentät jäivät paremmin mieleen ykkösestä. Tuli/jäämaailma, leijuvat puutarhat ja mehiläispesät tehtiin ykkösessä jo niin hyvin, ettei kakkosen kopioissa ollut samaa uutuudenviehätystä. Ykkösessä on myös enemmän sitä kosmista tunnelmaa (hub, Battlerock Galaxy ym.), mikä tekee Galaxyista niin erityisen.
 

Norsukampa

"His coconut gun, can fire in spurts"
Toimitus
8.5.2017
609
Turku
Kaikki on tässä kakkososassa parempaa, monipuolisempaa, suurempaa, ja hienompaa mitä ekassa Galaxyssa...

..mutta kuten arvon päätoimittaja ylempänä sanoi, puuttui tästä se WAU!!!!-efekti joka ekassa Galaxyssa oli koko ajan läsnä sitä pelatessa. Aivan tautisen kova tasoloikinta siitä huolimatta, mutta genrensä kaikkien aikojen parhaalle se ei pärjää (AKA N64:n Zelda-pelien tauti).
 

Kong

Jäsen
30.4.2017
93
Helsinki
Kehuja annoin. Overworld ja osa galakseista ei yllä ykkösen tasolle, mutta pelattavuus on edelleen rautaa. Jatko-osan kontekstista irrotettuna peli on mitä loistavin. Oli myös ensimmäisiä pelejä, mitä muistan aktiivisesti hypettäneeni ja hankkineeni julkaisussa.